2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Canım korkma yaptır. Belki de bir şey çıkmayacak. Dediğim gibi tatlı hamur işi patates pilav makarna yemedim. Her akşam yarım saat yürüdüm. Hem kilo almadım. Hem de doğumum kolay oldu. Çocuk şeker yüzünden sıkıntıya düşmesin diye çok dikkat ettim. Tam haftasında gitti. Ama şimdi daha şimdiden 10kg aldım. Maalesef hareketsizlikle. Yine yediğine dikkat ediyorum ama sürekli yattigim ve tüm işlerini oturduğum yerden yaptığım için böyle oldu. Ama ilk hamilelegimde yürüyüş dışında da çok hereketliydim. Son ana kadar çok yoğun çalıştım. Her gün zıp zıp hop hop işte dışarda gezdim. Neyse ne yapalım şimdilik bebeğim yerinde dursun kiloları bir şekilde veririm. Sende güzelce bitirirsin böyle güzel ve olumlu şekilde
 
2 kasıkta da mı var yoksa tek kasık mi?Ben de bir suredir enfeksiyon swbebiyle kasik agrisi yasiyorum dqha once de hamileligimde yasamistim.Simdi yine hamileyim ve enfeksiyon da eşlik ediyor benimki sag Kasık agrisi dqha yogun.
 
Valla 15mm yazmış rapora. Ama o radyolog kararı kendi doktorum verecekti. Ondan sonra kendi doktorum 28 ölçtü kendi olctugune güvenerek bıraktı zaten.
 
Merhaba ayni problem bende de var gecti mi, ne verdi doktorunuz?
 
Canım benim geçen ay kendi doktorum 28mm radyolog 15mm olcmustu. Cihazları farklı nihayetinde. Geçen hafta kendi doktorum 40mm ölçtü. Bu hafta perinatolog da 44mm ölçtü.
Ay canımsınız ya çok rahatladım sağolun ilk gebelik olunca bide bilmeyince kara kara düşündüm acaba ne yaptım da kısaldı diye
 
Valla 15mm yazmış rapora. Ama o radyolog kararı kendi doktorum verecekti. Ondan sonra kendi doktorum 28 ölçtü kendi olctugune güvenerek bıraktı zaten.
Çok enteresan ya, aynı anda iki doktor ne kadar farklı ölçüler.. Gerçekten bu ultrason %70 doğruluk payı deniyor ya ne kadar doğru.
 

Reflu yatağı yerine
Bebeğin yatacağı yerin altına bısıler koyup baş kısmını yükselebilirsin. Ben öyle yapiyorum
Altında yazıyo zaten bazılarının reflü yatağı olarakda kullanıyolar diye sanırım yatakları reflülü herhalde , oyuzden o cidden baya saçma bi fiyat yaaaa En iyisi böyle bişi
 
Merhaba ayni problem bende de var gecti mi, ne verdi doktorunuz?
Çok geçmiş olsun bende sıkıntı yaşadım .
Hatta yarın sırf bu sebepten ve rahim uzunluğu ölçtürmek için devletten randevu aldım .
Sürekli özele gitme gücüm yok ..
Özel sigorta yaptırdım ama hakkım bitmesin istiyorum.

Ben ;
-akşamları yatarken elma sirkesini peçete döküp vajinal sildim . (Üzüm sirkesi kullanmayın yakar)
- Symbı Sys Cystalıa (30 adet yabanmersini tadında toz , direk ağzınıza döküp yutuyorsunuz şahane güzel tadı)
- Bactovis Probiyotik
Bunların haricinde sağlık ocağında çooook rica minnet Monorol Antibiyotık alıp içtim .
Tabi günlük 2,5-3 lt su tüketmek gerekiyor .
 
Ben bu gebelikte inanılmaz evhamlı ve sulu gözlüyüm üstüne bir de böyle şeyler çıkınca elimde değil ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sağolasın.
 
Rahim uzunluguyla ilgiisi mi varmis?
 
Babypluslarin sadece bir tarafı yükselip reflü yatağı gibi oluyor.
Çok güzelmiş. O özellik hepsinde yok.
En pratik çözümü soyledım
Aklınızda olsun
Bebekte ister reflu olsun ister olmasın. Kusmalar da tehlikeli olabiliyor bebekler icin.
O yüzden baş kısmın altına bısıler koyup yükseltmek önemli. Yatağın altına konuluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…