2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Çok sevindimm malesef aynen devlette güzel olmuyo, banada vermediler hiç napalım iyi olsunlarda görmeyelim, kendi doktoruma gidince görürüm
 
Canım lütfen her testi yaptırma mutlaka biri bozuk çıkarmış ve bütün hamileligin canını sıkarak geçermiş benim oglumuda aldır zeka sorunu var dediler yaşım küçüktü kürtaj tan korktugum için gitmedim hiçbir sorunu yok 13 ysşında ve çok düşünceli vijdanlı zeki
 
Canım zeka geriliğini neye dayanarak söylediler?
 
İkili test riskli çıktıktan sonra bir şey yapmadınız mı? 2 li test taa12.haftada yapılıyor 1 ayda çıksa sonucu devlette 16.hafta eder .Sen 22.haftaya gelmişsin.
Sen peşine düşmezsen kimse peşine düşmez. Nasıl olsa umurunda değil bunun derler. Hele devlette ohoo
Böyle şeylerde Sen peşine düşeceksin.mesela benim de bebeğimin kalbinde parlaklık vardı doktor önemli değil dedi .Daha ciddi bir şey olsaydı kimsenin söylediği umurumda olmazdı.
Ufak tefek şeyler için bir şey demiyorum ,başkalarının tavsiyesini al ama ciddi şeyler tavsiye ile olmaz .Başkasının çocuğu normal doğmuş benim de doğar diye düşünmek saçma. Allah korusun bir şey olsa ama onunki normal doğmuştu mu diyeceksin .
Benim arkadaşım ne olursa olsun aldirmayacagim dediği için sadece 2 li test yaptırdı. O da doğumdan sonra engelli doğarsa bilgili olayım diye .Eğer böyle düşünüyorsanız hiçbir şey yaptırmayın.
Ortada bir çelişki var .Bugün 2 kere soruldu bu .
Her türlü doguracaksaniz neden endişe ediyorsunuz? Salın gitsin .
Yok ben korkuyorum ya engelli doğarsa diyorsanız niye bu kadar beklediniz .
 
Ben de hamilelikte gereksiz teste karşıyım ama yaptirdigin test sayısı 3 .onlar da test değil aslında kan verme ve ultrason .


2 li ,3 lu veya 4 lu ve ayrıntılı ultrason .30 yıl öncesinde mi yaşıyoruz Allahin aşkına. Niye teknolojiden yararlanmayım ? Bir yeriniz ağrısa kan vermiyor musunuz ,ultrasona girmiyor musunuz?
Benim dayım hastaydı ve doktorun dedikleri canımı sıkıyor diye doktora gitmedi .Ne mi oldu kanser her tarafını sarmış. 3 hafta içinde öldü.ogrendikten sonra kurtulmak için çok çabaladı ama olmadı.
Böyle testlerden falan korkuyorsanız yaptırmayın.Ben tetanoz aşısını gereksiz bulduğum için yaptırmadım ama şeker yüklemesi yaptıracağım. En başta kendi sağlığım için.
Zararlı mıymış?kusura bakmayın ama ben de yapıyorum bunu ayı gibi tatlıları gömerken korkmuyorum bebege şekerden bir şey olur mu diye ama o şeyi içerken korkuyorum.
 
ben zaten aldrmayı düşünmedim.2 tane daa evladım var zor geçiriyorm gebeliklerimi.2 li test yaptrmayacaktm.eşim sağlk personeli old. için dr. söylemiş.hatta ben çağrmasam gelmeyecektin dedi.başka perinatolğa gösterdim sonucu garanti veremeyiz normalde olailir. sağlklı sandıklarmz hasta oluyor dedi.yani ısrarcı olmadbana morel verdi.bende yaptrmadm.olaslk testi old.için korkmuyorum.Allahın izni ile sağlkl doğacak.5 aylk çocuğu sürekli almaktan bahsetmesi lavbaliği sinirimi bozdu.ultasonda her şey normal gibi.bir asksilik olsaydı kesin söylerdi.sürekli ikili test neden riskli diyip durdu. ön sonuca baktım normal değerlerde.benim kanm yüksek değerli idi yaş da var tabi.benim sorduğum kardiyoloğa giden varm?bu aftada şeker yüklemesi yapan var m?
 
Canım bende bi 6 kiloaldım.mesela nefesim çok raralıyo..kasıklarım çok ayakta kalınca sertleşiyor akşamları ağırlaşıyor um.bacaklarım zaten çok yürümeye gelmiyor..
Ben sürekli evde dinlendiğim için rahat geçiyor yeri geliyor temizlik yemek bile yapmıyorum .ben zaten kilolu hamile kaldım şimdi 95 olmuşum
Bundan sonrası beni rahatsız edecektir
 
canım genellikle diğer haftalarda normali yakalıyorlar canını sıkma sakın ama perinatolog kontrolünü tekrarla ... sağlıkla gelsin kuzularımız
 
günaydın kızlar.
haftasonu yazamadım , çok şükür ayrıntılı gayet güzel geçti.sadece bebişim ellerini kafasından çekmediği için güzel ve net bi poz yakalayamadık , o da sıkıntı değil.
pozisyonu güzeldi yarım saat sürdü yaklaşık,rapor cd ve 3 tane de foto verdiler.
2 hafta sonra da kendi doktoruma kontrolüm var
 
Hiç gerek yok ben de bir sürü aldım sadece çarşaflarını kullanabildim. Kızım 20 aylık yorgan yastık hak getire o kadar hareketli ki uykusunda. Uyku tulumuyla uyuyor.

Bence de kullanmayız gibi geliyor ihtiyaç olursa da sonra alırız ya.. 20aylık mı bebeğin hamilelik nasıl geçiyor senin küçük çocukla valla saygım sonsuz küçük bebeğiyle hamilelik geçirenlere :)
 
Bende kizimi yastiksiz yatirdim hep sirt usti yatardi ben yan yatirip desteklerdim 1 saat sonra yine duz yatardı kafasinin arkasi biraz duz şimdi Yan yatirmak lazim cogunluk bunda oyle yapicam

Düz yatırmıcaz demek ki peki yüzüstü yatırıp kafayı sağa sola çeviriyorlar sanki o tehlikeli mi ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…