2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273

Nasıl yani öyle kalmış mı düzelmemiş mi bebekler esnek oluyor biraz uğraşınca düzeliyor sanki
 
Canım bende bi 6 kiloaldım.mesela nefesim çok raralıyo..kasıklarım çok ayakta kalınca sertleşiyor akşamları ağırlaşıyor um.bacaklarım zaten çok yürümeye gelmiyor..
 
Kızlar bebeğe nevresim takımı uyku seti falan alanlar oluyor ilk 2 sene yastık yorgan yok diye biliyorum nevresim ihtiyaç mı?? Siz ne aldınız ben sadece alez ve lastikli çarşaf almıştım
Hiç gerek yok ben de bir sürü aldım sadece çarşaflarını kullanabildim. Kızım 20 aylık yorgan yastık hak getire o kadar hareketli ki uykusunda. Uyku tulumuyla uyuyor.
 
Nasıl yani öyle kalmış mı düzelmemiş mi bebekler esnek oluyor biraz uğraşınca düzeliyor sanki
Bende kizimi yastiksiz yatirdim hep sirt usti yatardi ben yan yatirip desteklerdim 1 saat sonra yine duz yatardı kafasinin arkasi biraz duz şimdi Yan yatirmak lazim cogunluk bunda oyle yapicam
 
Ben la roche kullanıyordum hamilelikten önce, bir ara cildim bozuldu o ara başka ürünler denedim ama şimdi yine eski setine geri döndüm.
İçeriği önemsiyorum ama bunun hamilelikle ilgisi yok, ciltten emilerek bebeğe zarar vereceğine inanmıyorum. İçerikte kimyasal varsa benim cildim için zararlı olabilir o yüzden tercih etmem ama bununbebeğe zarar vereceğine inanmıyorum.
Artık hamilelikte saç boyamaya bile anne kanına geçme ihtimali yok diye yasak konmuyorken cildim için kullandığım ürünlerde kimyasallara gebeliği düşünerek takılmıyorum.
Sende cildine normalde ne kullanıyorsan bence devam edebilirsin
 
Kızlar bebeğe nevresim takımı uyku seti falan alanlar oluyor ilk 2 sene yastık yorgan yok diye biliyorum nevresim ihtiyaç mı?? Siz ne aldınız ben sadece alez ve lastikli çarşaf almıştım
Evet yastık kullanmıyoruz ama yorgan elbette kullanacağız, ilk 3 ay önerilmiyor bebek tam dönemediği için vs ki zaten bizim yaza denk geliyor- ama kış geldiğinde sadece uyku tulumu ile olmaz.
Yastığı da ayrıca düzgün durduğu ve takım olduğu için ben muhakkak beşiğine koyuyorum uyurken kaldırıyorum
 
Bende saglik icagina yazdirayim o zaman , 63 tl vermektense yazdiririz yâni

Aynen.
Regenesis max kullanıyorum bir de. Kesin çok pahalanmıştır diye direk trendyoldan sipariş verdim 88₺
İlk kutuyu eczaneden 99₺ ye almıştım saf gibi. İkinci kutuyu zam gelmiştir diye netten sipariş verdim
Merak ediyorum eczaneye gidince sorucam fiyatını..
 
Ay valla yeğenimin kafası da eşimin yeğenininin kafası da düz kafa olmuştu benim de en çok araştırdığım şey olacak heralde bu iş :)

Ben hiç direk sırtüstü yatırıp bırakmadım. Kusar boğazına kaçar boğulur diye. Biz zaten tecrübeliydik ailecek de hastanede hemşireler de uyarıyor yan yatırın diye.
Arada yönünü değiştirip diğer tarafını rahatlatmak lazım zaten.

Hep yan yatırıp arkasını da destekledim geriye dönmesin diye. O yüzden kafa şekli güzel kaldı
Belki de genetik bir şey bilmiyoruz ki

Ayrıca benim ilki de Temmuz doğumlu olduğu için en çok müslin örtüyü kullandım diyebilirim. Daha kalınına gerek yok zaten çok bunalırlar. Hele o sıcakta uyku tulumu eziyet olur.
Ben çok ince tülbent gibi bir şeyle sadece kollarını hafifçe sarardım rahat uyusun diye..
 
Canım bana gecen hafta imom omega yi bırakıp regenesis max a gecmemi söyledi doktor. Trendyol dan 63 TL'ye aldim cuma günü. Eczane 96 TL demişti.
 
merhabalar.ben cuma ayrıntılıya girdim.kadınlar birbiriyle sohbrt ediyorlar.ne sorsam cvp yok.ikili test riskli idi.sanırım usg iyi çıktı.hiç irşey demedi.2 hafta önce covid geçirdim raim agzı 15mm kısalmış 34mm e düşmüş.2 erken doğumum var dedim.send e yok yok dedi.amniyosentezi 10 günde yapmamz gerekiyor dedi.5 aydan sonra bebeği almak da zor dedi.ben aldrmay düşünmüyorm dedim kızdı.fetal eko şeker yüklemesi yaptr dedi.sizede söyleyen oldu mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…