2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Aynen bende öyle yaptım. Uyku tulumu artı yorgan. Ki yorgan ince zaten.
 
Aynen bende öyle yaptım. Uyku tulumu artı yorgan. Ki yorgan ince zaten.
Evet evet, onların yorganları incecik ve hafif yorgan diyince pamuk ağır bişi gelmemeli akla.
Bu arada beşik heralde saatlik indirimdeydi bitmiş.
Ya ben bide şu hasır sepetleri aşığım öyle bişi de alabilirim.
Kızım sonra bebeklerine yatak yapar
 
Canım kendini suçlama. Ben bu gebeliği çok istedim. Kız çocuk diye deliriyordum. Senin söylediklerinin tersine o kadar dikkat ettim o kadar dikkat ettim ki. Her türlü vitamin. Yememe icme dikkat. Ayaklarımı hep sicak tuttum. Hamiligi öğrendiğimde beri evde hiç bir şeye elimi sürmedim desem yeridir. Ama benimde cumartesi gittiğim doktor kafa çapınin 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Diğer bütün organları haftası ile uyumlu. Bir tek baş çevresi geri. Bu da mikrosefali olabilir dedi doktor. Ama tabi aynı şeyi söyledi. Bir sefer böyle ölçmek yetmez takip edelim. Sonraki haftalarda ne çıkacak onu görmek lazım dedi.Ayni seyrederse ya da büyürse sıkıntı olmayacak ama geriye gidersek sıkıntı. Tabi ben bunu düşünmek istemiyorum. Çocuğum iyi olacak inşallah. Senin mantığınla bakarsak ben o kadar çok istedim o kadar üstüne titredim. Uymuyor. Demek istediğim şu; bizim ne yaptığımızla ya da ne dusundugumuzle alakalı bir durum değil. Olması gereken ne ise o. Biz bir şeyi değiştiremeyiz bazı durumlarda. Ama tek bir şeye bakarak üzülüp kendimizi suçlamak doru değil. Lütfen olumlu ol. Ne kadar olumsuz şey varsa hepsini siralamissin. En kötüsünü düşünmüşsün planlarını ona göre yapmışsın. Ben böyle yapmak istemiyorum. Olumlu düşünelim. Dua edelim. İnsallah ccouklarimiz iyi olacak.
 
Çok güzel hasir sepetler bende beğeniyorum bir daha indirim görünce düşünme direk al. İstemezsen iade edersin.
 
Devlette mi söylediler bunları
 
Beşik almayı düşünmüyorum bakalım doğsun da öyle alırız önümü göremiyorum şuan
Lütfen kötü şeyler düşünüp stres yapma lütfen ... tek başına anlamlı değilmiş korkutma kendini biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor ama kalbini ferah tutmaya çalış inşallah sorunsuz sıkıntısız gelecek miniğin..
 

LÜTFEN DUR! KENDİNE BUNU YAPMA...

Ben 35 yaşındayım, çok planlı olduğu söylenemeyen, evliliğimin 3. ayında gerçekleşen bir hamilelik benimkisi de.

Sigarayı azalttım, bırakamadım.

Kilolu hamile kaldım, şimdi şiştikçe şiştim.

Ben de cipsler, hamburgerler, tatlılar, jelibonlar ne gelirse aklına yedim, yiyorum.

Bunun yeme içmeyle alakası yok, Allah'ın vardır bir bildiği. Kaldı ki, bence hiçbir şey çıkmayacak, içini rahat tut.

Burada onlarca gebeyiz, hepimizin duası seninle. Sıkma canını lütfen.
 

Anladım canım o zaman kışa doğru bakıcaz duruma göre kullanılabilir demek ki
 
Allah hepimize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah
 
Detaylıya girdiğime pişman oldum içimi rahat tutmaya çalışıyorum belki birkaç günlük bir şeydi ve zamanla düzelecek inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım.
Teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar selammm ben geldim ,
Ayrıntılı usg deb çıktık çok şükür organlarda bir sorun görülmedi ama malesef amniyosentez sıvısı normalin de altına inmiş bunun üzerine dr çok durdu defalarca söyledi daha da inerse Allah korusun bebeği kaybedersin suyu bol iç ama bazı dr lar suyla ilgili olmadığını da söylüyor dedi . Aslında iyiyim ama moralim bozulmadı desem yalan olur. Normal sınırda bile dese iyiydi ama sınırın da malesef altında dedi var mi benim gibi olan kızlar düzeldi mi ?? Daha da haftası çok ufak yavrumun
 
canım bence canını sıkma çoğu hamile de çıkıyor sonra düzeliyor kimden duyduysam hem en azından görünmüş detaylıda ... benim oğlumun böbrek damarı daralmış ve sol böbrek hiç gelişememiş anlatmıştım biliyorsundur şuan tek böbrekli aynı zaman da tip 1 diyabet ,, senin bebeğin de genişleme varsa da doğduktan sonra DR. kontrollerine devam edip ilaç ameliyat gibi tedaviler ile düzelebilir diye biliyorum .. sürekli nefrolojide olduğumuz için biz kapıda ki hastalardan böyle duyduğum çok oldu ..
 
canım benimde başıma gelmeyen kalmamış ilk oğlumda DR. suyu azalıyor deyip durdu bana ama 30 haftalardan sonraydı en sonunda o zaman radyolojiye gönderdi baktılar normal çıktı bazen yanılabiliyorlar kendi doktorunla bir görüş ve sürekli takipte kal ben 2 haftada son zamanlarda haftada bir kontrollere gitmiştim birşey olmadı inşallah düzelir ve sağlıcakla alırsın kucağına dediği gibi bol su iç bakalım bir dahaki kontrolde belli olur
 
Havuç kürü var İbrahim saracoglunun çok çok işe yarıyor çok şükür yolundaymış hersey. Yazarsan çıkar çok arttırıyor suyunu bebeğin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…