2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Dur daha bu neki 30 haftadan sonra wc nin önunde yatcaz
 
Darısı başına doktor 24. Haftaya çıkar demisti zaten dediği çıktı.
 
Valla robotlar uçmuş. Buda uçmuş. Hersey aşırı pahali. Zaten hem o hem o seçeneğim yoktu bu kadar fiyatlı olunca Bakalım memnun kalırım insaallah
Kalırsın bence senin aldığın da çok guzzel ben daha önce başka bir markanın dikey supurgesini aldım memnun kalmadım. Çok ağırdı. Kaldıramıyordum. Başkasına verdim bu sefer tercihimi robotton yana kullandım.
Güle güle kullan
 
Valla özellikle son çıkan modeller köşelere dolap altlarına vs her yere giriyor. Ha çocuk vardır koltuk vs bişey dökülüyordur ona bişey diyemem. Büyük rahatlık mahrum kalmayın derim
 

Tam yazdığınızin üstüne denk gelince paylaşmak istedim dışarı çıkacaksam 1 saat öncesinden su içmemeye başlıyorum resmen .
 
Onu bunu bırakındaaa resmen sıramızı bekliyorum ocak şubar mart anneler derken, nisan annelerine geçicek, şunun şurasında bize ne kaldıki resmen sıramızı bekliyoruz..
Belki çoğumuz haziranda doğurcaz
Teker teker herkes doğurucak fln
Bakınn doğum bittikden sonra hemen yazın ne oldu ne bitti nasılsınızzz bekletmeyin kaybolmayın
Ayyyyy çok heyecanlı zamanlar
Sonra ayyy sütüm geldi offf gazı var uyumuyo fln muhabbetleri olucak
 
Yazılıyor merak etme
Zaman nasılda geçiyor degil mi ?
Şunun şurasında ne kaldı ki
 
Ah inşallah
Belki bu konuyu açmak için biraz erken ama yurtdışında doğum planlayan ya da yapmış olan var mı? Abd gözde ülke tabi. Kendiniz mi organize ettiniz organizasyon şirketi ile mi planladınız?
Ben organizasyon şirketlerni araştırdım. Yol hariç hastane+doktor+konaklama+yeme içme 30.000 usd civarı tutuyor. Ortlama bir hastane için fiyatlar bu, baktığınızda ankaradayım ani bir doğum durumunda da ortalama bir hastanede kısmetse doğum yapacağım ( ankara-memorial)
Deneyim ya da fikirleri olan varsa paylaşırsa memnun olurum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…