2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Canim bende keseyi gördüm hersry güzel dedi benimde ilk bebeim tüp bebek mi ondan mı yapıyorum diorum eve geldim iki gün sonra şiddetli belim agridi sonra geçti ama ben aklıma okdr kötü şey getirdimki çarşamba gittcektim bu hafta dayanamadjm bugün gidicem kalbi duymak istiorum asıl belki erken olcak ama ordami iyimi merak ettim yani diyeceğim inan pek çoğumuz farklı sebeplerle seninle aynı şeyleri yaşıyor biliorum yarın güzel bı şey ler duysam biraz geçince yine acaba dicem 9 ay nasi gecicek inan bende. Bunu dusunuo Rum canim
 
Merhaba günaydın hafif bir kanama şikayetiyle acile gittim alttan ulrasonla doktor içerde kanama olmadığını söyledi keseyi görmüştüm bebeği görmemiştim bebeğimi gördüm kalp atışları oluşmuş dedi ama burada dinleyemiyoruz ben ult cihazından kalbinin attığını görüyorum dedi küçük bir yerde yanıp yanıp sönen ışık gibi bir şey vardı o mu diye sordum evet dedi enteresan şekilde kafası vücudu falan belliydi 6+1 olarak hesapladım gebeliğim 6+2 olarak göründü doktor yinede her ihtimale karşı yatış öneriyorum dedi fakat ben reddettim başına boylr birşey gelen varmı yada sizce kötü bir durum varmi
 
Bende bu kanıdayım. Çok yakin 1 arkadaşımız ve anne babam dışında kimse bilmiyor. Eşimin ailesi benim ailem hem 3.olacagi ve yorum yapmamaları hemde sürekli sorulara muhatap olmamak için söylemeyeceğim. 13 14 hafta civarı cinsiyeti öğrenince söylemek niyetim.
 
İlk gebeligimde tam bu zamanda başıma geldi. Evde istirahat verdi yatış vermedi kanama artar ya da şiddetli ağrı olursa hemen gelin dedi. Kanama devam etmedi kahverengi oldu birkaç gün o kadar. Sonrasında sağlıklı ilerledi.
 
Umarım benimde öyle olur doktor kanama görmüyorum ama sen kanamam oldu dediğin için yatış öneriyorum dedi
 
Canim aynisini gecen carsamba ben yasadim.kahverengi lekelrnmrm vardi baya.gittim normalde yatis yapiyoruz ama.evde de progestan kullanıp yatmami soyledi dusuk riskine karsi.cuma lekelenmrm olunca yine gittim dunden beri cok siddetli bulanti ve karin agrim olunca bugün yine gidecegim.
 
İçerde kanama gördümu peki
 
Umarım benimde öyle olur doktor kanama görmüyorum ama sen kanamam oldu dediğin için yatış öneriyorum dedi
Benim içerde kanama alani vardı keseye rağmen. Yatırsak bile müdahale edemeyiz dedi o yüzden yatirmamisti. İyi bir hastane aslında gittiğim ankara da. Her doktorun yöntemi farklı ne desem bilemedim.
 
Benim de ağrılarım baya şiddetli geçti ve hala ara ara da oluyor. Maalesef elimde olmadan kötü şeyler de düşünüyorum. Bilmiyorum nasıl olacak ama kendimizi sakinleştirmenin bir yolunu bulmalıyız. Ya da zamanla alışacağız ve normalleşecek bu durum bizim için. Dün buraya yazdıktan sonra birkaç başlık farkettim. Şunu ve dahasını yaşayan inanılmaz gebe var. Zaman geçtikçe daha iyi olacağına inanıyorum ben. Destek almaktan da kaçınmam bu süreçte. İnşallah doktorundan çok çok güzel şeyler duyacaksın, güzel olsun her şey
 
Benim de kanama alanim gozukmedi neden oluyor dediğimde olabilir bazı gebelikler böyle geçer falan demişti doktor. Iğne progestan vermişti 10 gün sadece tuvalet için kalkmıştım. Geçmişti. Kizim dünyaya geldi çok şükür. Şimdi de aynı seyleri yaşayacağım diye panikatak oldum. Daha önce kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum. Yani aksilikler başıma kolayca gelebilir benim. O yüzden burada anksiyetik davranan gebeleri o kadar iyi anlıyorum ki. Cevremde herkes kötüyü çağırma uzatma abartma vs diyor ama kötü şeyler yasayan bendim. Insanların böyle davranışları cidden daha fazla sinirlendiriyor o yüzden kimseyle birşey paylaşmıyorum eşim ve burası dışında artık. Yasadiklarimdan ogrendigim şu ki bir bebeğin dünyada nasibivarsa mutlaka doğuyor ama yoksa istersen hiç hareket etme yaşamaz. Şimdi ben keseyi gordum bebek icin 2 hafta sinra gel dedi dr. Bu süre geçmek bilmiyor. Bos gebelik mi acaba ya da yine kanama mi gelecek diye kendimi yiyorum. Her tuvalete iç çamaşırımı inceliyorum o kahverengi kanamalar ruyama giriyor. Umarım.hepimizin sağlıklı bebekleriyle güzel anıları olur.
 
Benim içerde kanama alani vardı keseye rağmen. Yatırsak bile müdahale edemeyiz dedi o yüzden yatirmamisti. İyi bir hastane aslında gittiğim ankara da. Her doktorun yöntemi farklı ne desem bilemedim.
Hangi hastaneye gitmistiniz peki
 
Merhabalar, dün buraya yazdıktan sonra birkaç başlık buldum, inanın şu duygu durumunu ve dahasını yaşayan o kadar fazla gebe var ki...Ben kendi içinde anormalleştirmişim sanki kendimi. Dün buraya yazdıktan sonra bile hala anormaldim kendimce. Herkesin iç dünyası, yaşadıkları, hissettikleri kendine...Bebeğin gelişimini gördükten sonra zamanla düzelecek her şey, buna inanıyorum. Umarım hepimizin bebekleri sağlıklı gelişir ve büyür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…