2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Ben de mantar yaşadm. Hatta 3 aylik olmadan yaşadim. 15. Haftada falan anca doktorum ilac verdi. O arada bi ara dayanilmaz kaşıntilar sarıdan yeşile dönük pütürlü akıntılar vardı. Sirkeli suyla yıkadim. Enjektörle vajina agzina sirkeli su sıktım toparladi ilacı da kullandim kesildi. Su aralar yine akıntı arttı yine geliyor heralde. Ama bu sefer sirkeli su ile devam ediyorum öncesinden ki hemen artmasin belki kontrol altına alabilirim.
 
Hemen bakayım bende
İnstagramda çok önüme çıkıyor ama güvenemedim bir türlü kumaşını falan görmeden almayayım demiştim. Ama sen beğenmişsin demek ki
Bayaaa iyi kalın kullanışlı çok güzel cidden su geçirmez kesinlikle alıcaksan bunu al hemende gönderdiler
 
Geçmiş olsun canım,bende kaşıntı felan hiçbirşey yok aslında ama hafif yeşil sümüğümsü akıntı oluyordu ama çok az.Kasıklarımda ağrı vardı adet gibi bide ince sızlamalar sanki elektrik çarpıyor gibi doktorun verdiği krem ve fitile başladım inş işe yarar.Senin bu tarz ağrıların oluyor muydu?
 
Kızlar peki idari için 23+0 mı yoksa 24+0 da mı başlıyor haziran grubunda kimi 23+0 kimisi 24+0 da almış raporu ne zaman gitmek gerekir acaba bilgisi olan var mı?
 
24. Haftalik idari izni geç başlarsak o hafta yanmıyor mu ileriye mi atılıyor ben tam anlayamadım yazınızı
 
O aralar ara ara sızım vardı ama ilk aylar diye rahimde genişleme vs sebepledir diye dusundum. Mantara yormamıstım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…