- 22 Temmuz 2021
- 158
- 138
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Bende de durum aynı. Tedirgin oluyorum. Öğrendikten sonra karın ağrılarım ve kramplarım olduğu için zaten azalmasını bekler durumdayız şu anda. En azından bi doktorla görüştükten sonra devam edebilirim gibi.Kızlar affınıza sığınarak Bi sorum olucak çok afedersiniz ama cinsel hayatınız aynı devam ediyor mu doktor bişey demedi ben korkuyorum eşim sorun olmucağını düşünüyor ben tedirginim sizlerde durum nasıl
akşam bende haber veririm kanı =) bakalım neler olcak aşırı erken öğrendik. bu tedirgin etti beni. sağlıkla gelsinler inşallahBen daha bi doktorla görüşmedim. 2. Kez kan vermiş oldum bugün. Bu hafta randevu alacağım bakalım. Ama vajinal ultrasondan çok korkuyorum vajinismus atlatmış biri olarakAcildeki doktorla görüştüm buraya yazdıktan sonra, güzel artmış sağlıklı gidiyor dedi. Ben de bu hafta içine randevu alayım hemen. Zamanlamalarımız aynı seninle iletişimde kalalım muhakkak
Yaaa sağlıkla büyüsün inşallah minik2021 temmuz annesiyim.
Topiginizi görünce anılarım canlandı duygulandım
Rabbim hepinize bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İNşallah canım inşallahhhEvet annelik aslında karnına düştüğü an başlıyor hep bir merak endişe içinde oluyor insan aman sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil
Kızlar hepinize merhaba bana uygun postu bulup daldımKızlar 28 ekimdeki değerim 22,9, 1 kasım 160 beta çıktı. Sizce nasıl?
Merhabaa, 4 gün önce 22 çıktığında çok endişlenmiştim ben de ama 4 günde bile güzel yükselebiliyor. Düşük bir değer diye asla düşünme. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Kızlar hepinize merhaba bana uygun postu bulup daldımhayrlısı olsun canım ne güzel yükselmiş beta bende 9. Gün gecikme ile dün öğrendim değerim 26,99 çıktı yarın doktora gdcm yenilicem testi çok merak ediyorum düşük çıktı diye de cok stres yaptım Rabbim hakkımzda hayrlısını versin inşallah inşallah bende aranıza katılırım bugün gün geçmiyor sanki bana
Hoş geldiiin, ben de 4 gün kala öğrendim ayın 28.deHerkeze merhaba adete 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim eger saglikla ilerlerse bende temmuz annesi olacagim Rabbim surecimizi hayirli eylesin
İnşallahMerhabaa, 4 gün önce 22 çıktığında çok endişlenmiştim ben de ama 4 günde bile güzel yükselebiliyor. Düşük bir değer diye asla düşünme. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
HosbuldumHoş geldiiin, ben de 4 gün kala öğrendim ayın 28.deİnşallah sağlıklı geçer gebeliklerimiz
Canım evet oluyor hiç stres yapma normalmiş sürekli idrarda baskı, kasık ağrısı, adet olacakmış gibi baskı, bel ağrısı yaşanıyormuş ilk haftalarda çok normal diyorlar. Hiç kendini o psikolojiye sokma derimBirley soracağım ben yeni öğrendim 4 haftalığım bugun normalde adet olucaktım . Ama sanki adet olucakmışım gibi hissiyat var , sizdede oluyomu aynı belirtimavibeyazzz
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla ilerleyip doğmasını nasip etsin inşallahMerhaba güzel anneler, ben de geçen hafta öğrendim. Minik bir(ya da iki) yengeç burcu için çok heyecanlıyımTüp bebek ve çift embriyo idi. Önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz. Ara ara çok az miktarda kahverengi lekelenmelerim ve çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Doktorum normal dedi. 2 senedir çok istiyorduk başarısız denemelerden sonra biraz inancımı kaybetmişim ki bizim için büyük bir sürpriz oldu
Hehhh iyi bari insan korkuyo , sağlık ocağına gidip kan verdim de yarın 11de çıkar dedi beklicem mecburCanım evet oluyor hiç stres yapma normalmiş sürekli idrarda baskı, kasık ağrısı, adet olacakmış gibi baskı, bel ağrısı yaşanıyormuş ilk haftalarda çok normal diyorlar. Hiç kendini o psikolojiye sokma derim
Ooo süper canım güzel yükselmiş inşallah hayrlısı olsun inşallahKizlar bugün benm regl günüm du iki gün önce 33 tü değerim bugün 171 olmuş
Korkma canım meleğimiz bizimle.. Hayırlı haberlerle gel inşallahHehhh iyi bari insan korkuyo , sağlık ocağına gidip kan verdim de yarın 11de çıkar dedi beklicem mecbur