- 31 Ocak 2021
- 2.776
- 1.340
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
İnşallah canımOoo süper canım güzel yükselmiş inşallah hayrlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımOoo süper canım güzel yükselmiş inşallah hayrlısı olsun inşallah
Gözün aydın olsun canım ikiz bebek çok keyifliMerhaba güzel anneler, ben de geçen hafta öğrendim. Minik bir(ya da iki) yengeç burcu için çok heyecanlıyım Tüp bebek ve çift embriyo idi. Önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz. Ara ara çok az miktarda kahverengi lekelenmelerim ve çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Doktorum normal dedi. 2 senedir çok istiyorduk başarısız denemelerden sonra biraz inancımı kaybetmişim ki bizim için büyük bir sürpriz oldu
Bende doktora sorucam bu hafta bakalım ne dicek merak ediyorumBende de durum aynı. Tedirgin oluyorum. Öğrendikten sonra karın ağrılarım ve kramplarım olduğu için zaten azalmasını bekler durumdayız şu anda. En azından bi doktorla görüştükten sonra devam edebilirim gibi.
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun bebeğinHerkeze merhaba adete 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim eger saglikla ilerlerse bende temmuz annesi olacagim Rabbim surecimizi hayirli eylesin
Merhaba hoşgeldin benimde tüp bebek tedavisinde gebeliğim gerçekleşti. İlk defa mı gidicek sin kese içinMerhaba güzel anneler, ben de geçen hafta öğrendim. Minik bir(ya da iki) yengeç burcu için çok heyecanlıyım Tüp bebek ve çift embriyo idi. Önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz. Ara ara çok az miktarda kahverengi lekelenmelerim ve çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Doktorum normal dedi. 2 senedir çok istiyorduk başarısız denemelerden sonra biraz inancımı kaybetmişim ki bizim için büyük bir sürpriz oldu
Merhaba amin Allah razı olsun canım inşallah hepimize hayırlı olur topiğimiz2021 temmuz annesiyim.
Topiginizi görünce anılarım canlandı duygulandım
Rabbim hepinize bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba canım hayırlı olsun gebeliğin hoşgeldin sağlıkla ilerlesin inşallah,Merhaba arkadaslar bugün tam 5 haftalik ilk gebeliğim pek de kolay elde etmedik Rabbim sağlıklı bir sekilde evlatlarımıza kavustursun vatana millete hayirli nesiller olsun
Merhaba canım hoşgeldin geç döllenme olmuş yüksek ihtimal stres yapma hiç testini tekrarlaKızlar hepinize merhaba bana uygun postu bulup daldım hayrlısı olsun canım ne güzel yükselmiş beta bende 9. Gün gecikme ile dün öğrendim değerim 26,99 çıktı yarın doktora gdcm yenilicem testi çok merak ediyorum düşük çıktı diye de cok stres yaptım Rabbim hakkımzda hayrlısını versin inşallah inşallah bende aranıza katılırım bugün gün geçmiyor sanki bana
Merhaba canımm hoşbuldumm. Bugün idrar testi dayanamadım denedim yine aynı cıktı kan testi içinde yarın gdicem bugün bekliyim dedim bakalm hayrlısı inşallah seninde hayrlısı olsun inşallahMerhaba canım hoşgeldin geç döllenme olmuş yüksek ihtimal stres yapma hiç testini tekrarla
Ben de alttan muayene ettirmiyorum. O yuzden 7. Hafta gıdicemBen daha bi doktorla görüşmedim. 2. Kez kan vermiş oldum bugün. Bu hafta randevu alacağım bakalım. Ama vajinal ultrasondan çok korkuyorum vajinismus atlatmış biri olarak Acildeki doktorla görüştüm buraya yazdıktan sonra, güzel artmış sağlıklı gidiyor dedi. Ben de bu hafta içine randevu alayım hemen. Zamanlamalarımız aynı seninle iletişimde kalalım muhakkak
2 olsun inşallah :)Merhaba güzel anneler, ben de geçen hafta öğrendim. Minik bir(ya da iki) yengeç burcu için çok heyecanlıyım Tüp bebek ve çift embriyo idi. Önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz. Ara ara çok az miktarda kahverengi lekelenmelerim ve çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Doktorum normal dedi. 2 senedir çok istiyorduk başarısız denemelerden sonra biraz inancımı kaybetmişim ki bizim için büyük bir sürpriz oldu
Erkek :)Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com
Kızlar genelde zaten %50 şans var gerçi ama yinede baksanıza çin takvime ne cinsiyet çıkıyor bakalım tutucakmı
Erkek çıktı canım sende ne çıktıÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com
Kızlar genelde zaten %50 şans var gerçi ama yinede baksanıza çin takvime ne cinsiyet çıkıyor bakalım tutucakmı
Erkek çıktı bende de tutmuyor diyorlar ama kuzenlerim tarihe göre çocuk yaptılar 1 erkek 1 kız oldu ikisinde deÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com
Bende de sürekli bir mide kazınması var. Yedikten sonra da bulantı hissi başlıyor. Yesem bi yemesem ayrı. Aç gibi midem kazınıyor habire ilkinde ben de 16 kilo aldım.İştahsız olan var mı? Mide bulantıları başlaması tabii daha
Seviniyorum:)
Ilkinde 30 kg aldım
Kız olarak gösteriyor tabii ki heveslenmyrmm önce bebeğimin benimle oldugunu öğreniyimm gerisi önemli değilÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com
Kız çıktı inşALLAH bir de kızım olur çok istiyorum. Erkek de olsa kız da iyi evlatlar olsunlarÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com
8. Haftalardan sonra göreceğiz bakalım :)Bende de sürekli bir mide kazınması var. Yedikten sonra da bulantı hissi başlıyor. Yesem bi yemesem ayrı. Aç gibi midem kazınıyor habire ilkinde ben de 16 kilo aldım.
Ay aynen hele bulantılar geçince o açılan iştahlar8. Haftalardan sonra göreceğiz bakalım :)