- 27 Aralık 2011
- 63.303
- 61.014
- Konu Sahibi yoncambenim
Çok şükür suan yok. Ama ılkinde 8. Haftada başladı doğuma kadar :)Senin başladımı bulantın varmı değişiklik farklı hissettiğin bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür suan yok. Ama ılkinde 8. Haftada başladı doğuma kadar :)Senin başladımı bulantın varmı değişiklik farklı hissettiğin bişey
Doğru söylüyorsn canım ama annelik hep bir endişe haliymiş daha ilk günlerinde bile telaşlanıyoruz ama en güzel en tatlı telaşımız olsun miniklerİnşallah canım miniklerimiz yolda inşallah herşey güzel olucak pozitif olalım en önemlisi bu
Daha erken canım. Göbek çıkana kadar sorun yok. Göbek çıkınca istesen de yatamayacaksınKızlar yüz üstü yatmak tehlikeli olurmu sizce? Öle yatınca suçlu gibi hissediyorum kendimi
Bulantı olmasın da ben kilo almaya razıyım. Bulantı kötü ya. Tek iyi yanı, bulantı oldukça bebeğin iyi olduğunu biliyorsunBulantı sürekli bişiler yemeği gerektiriyor
Umarım bu guzel geçer
İşimize gücümüze bakarız
Hem hareket yoğunluğu da olur.
İnsanın midesi bulanınca sadece yatıyor
kötü bisi olsa beden anında dönüş yapıyor canim merak etmeyinBulantı olmasın da ben kilo almaya razıyım. Bulantı kötü ya. Tek iyi yanı, bulantı oldukça bebeğin iyi olduğunu biliyorsun
Ya öyle miii ne güzel tesadüf Ben de şimdi beta için hastanedeyim, sonucumu bekliyorum. Yükselsin umarım şu değerlerimiz güzel güzelselam =)
10 Temmuz a da benim denk geliyor. 29 unda öğrendim bende 27,67 değerle =) benzer günlerde olmuş sanırım bizim =)
Ben de 25 kilo aldım ve hiç bulantı yaşamadım benim yine iştah baya açık ana tabi adetime 4 gün var daha çok küçük böyle giderse tekrar alırım o kiloyu ben deİştahsız olan var mı? Mide bulantıları başlaması tabii daha
Seviniyorum:)
Ilkinde 30 kg aldım
Karından görmek için 3000 olması gerek canım. 1000-1500 le vajinal ultrasonla görüyolarCanım değer 1000-1500 olunca gözüküyormuş öyle oldum ben hayırlısıyla artsın inşallah
Ben de fazla kilo almak istemiyorum. Şu an 59 kiloyum. Midem hafif hafif bulanıyor ara ara. Ama yedirtmeyecek kadar değil. İştahım pek yok şu anda. Ceviz ve kuruyemiş istiyor canım çok. Ya da açığı oradan kapatıyorumİştahsız olan var mı? Mide bulantıları başlaması tabii daha
Seviniyorum:)
Ilkinde 30 kg aldım
Yaa doğrudur canım hayırlısıyla artsın inşallah sağlıkla görelim kesecikleriiBen de 25 kilo aldım ve hiç bulantı yaşamadım benim yine iştah baya açık ana tabi adetime 4 gün var daha çok küçük böyle giderse tekrar alırım o kiloyu ben de
Karından görmek için 3000 olması gerek canım. 1000-1500 le vajinal ultrasonla görüyolar
Çook aminn benim daha çok varYaa doğrudur canım hayırlısıyla artsın inşallah sağlıkla görelim keseciklerii
Ne kadar kaldı canımmmÇook aminn benim daha çok var
Harika canımKızlar 28 ekimdeki değerim 22,9, 1 kasım 160 beta çıktı. Sizce nasıl?
şimdi bu akşam bende tekrar vereceğim kan bakalım ne çıkacak. doktorumu aradım bu gün tekrar yükseliyor mu diye bakalım mı kan vereyim mi dedim. hiç gerek yok bakmana dedi 6 sına randevulaştık. ama ben sanırım dayanamam gidip kan veririm. bence değerinde gayet iyi =)Kızlar 28 ekimdeki değerim 22,9, 1 kasım 160 beta çıktı. Sizce nasıl?
Benimde erken o zaman 8 haftadan sonra başlar belkiÇok şükür suan yok. Ama ılkinde 8. Haftada başladı doğuma kadar :)
Aynen bende psikolojik olduğunu düşünüyorum çok stresliyim perşembe randevum var inşallah sorun çıkmaz sabah karnım çok ağrıdıDaha erken canım. Göbek çıkana kadar sorun yok. Göbek çıkınca istesen de yatamayacaksın
Evet annelik aslında karnına düştüğü an başlıyor hep bir merak endişe içinde oluyor insan aman sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değilDoğru söylüyorsn canım ama annelik hep bir endişe haliymiş daha ilk günlerinde bile telaşlanıyoruz ama en güzel en tatlı telaşımız olsun minikler
Ben daha bi doktorla görüşmedim. 2. Kez kan vermiş oldum bugün. Bu hafta randevu alacağım bakalım. Ama vajinal ultrasondan çok korkuyorum vajinismus atlatmış biri olarak Acildeki doktorla görüştüm buraya yazdıktan sonra, güzel artmış sağlıklı gidiyor dedi. Ben de bu hafta içine randevu alayım hemen. Zamanlamalarımız aynı seninle iletişimde kalalım muhakkakşimdi bu akşam bende tekrar vereceğim kan bakalım ne çıkacak. doktorumu aradım bu gün tekrar yükseliyor mu diye bakalım mı kan vereyim mi dedim. hiç gerek yok bakmana dedi 6 sına randevulaştık. ama ben sanırım dayanamam gidip kan veririm. bence değerinde gayet iyi =)