- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #3.081
Afiyet olsunKızlar ben normalde yemeğe hic düşkün değilimdir ama şu 1 haftada yediğimi hiç sormayınInsanın canı salçalı ekmek mi ister yaa aklım hep tuzlu hamurlarda. Hele dün akşam bi arkadaşın evinde toplandık kızlar gecesi yaptık, yedik içtik oynadık eve 1 aylık hamile girdim 5 aylık hamile çıktım eşim diyo ne yedirdiler sana böyle boyum da kısa zaten, 3 aya kalmaz yuvarlanarak hareket etmeye başlarım ben
Teşekkür ederim seninde gözün aydın söyledin kurtuldun. Şimdi o düşünsün. Çocukları alırım demiş ama atıyor. 8 yasa kadar annenin madde kullanımı gibi cok uç durumlari olmadıkça anneye verilir 8 yaştan sonra cocuk beyanı esas alınır. Hakimde sen kendine hayat kuruyorsun diye asla cocuklari alıp eski eşine vermez.
Yok canım karından baktı gördü. O yüzden 10 gün sonra kontrole çağırdıÇok geçmiş olsun. Çok daha kötü olursan serim
Evet ben kesyi yeni gördüm ondan senden bir hafta sonra gideceğim bende. Vajinal mi bakti pazartesi göremedi kese bende.
Tmm canım benim netleşsin yazarım tabikiHayırlısı canım. Öğrenince yaz bizede merak ediyorum çok
Geç döllenme çıkacak bence hiç panik yapma güzel haberlerini beraber duyarız inşallah.Merhaba kızlar ben de hamileyim biraz erken öğrendim o yüzden keseyi bugün gördük. Son adet tarihim 4 ekimdi. Kese göründü karindan ama bebek gozukmedi. Dr hayırlı olsun dedi 12 gün sonra falan gel yeniden dedi. Neden bebek gozukmedi dedim daha erken çünkü dedi. Boş gebelik vs olurdiye endişe ediyorum çünkü aşırı bulantim vardı yok artık.korkuyorum. beninle hemen hemen ayni olan arkadaşım kalp atışını bile duymuş ama nedense benim gozukmedi bile. Acaba yaşadığım durum normal mi. Dr normal desede hep şüphe duyuyorum. Daha önce bebeğimn kalbi durup kürtaj olmuştum. Çok şükür bir kizim var ama yıllar geçmiş unutmusum her şeyi. Şimdiden teşekkürler herkese.
çok güzel artmış hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar tekrardan merhaba 9 kasım beta 25.6 11 kasım 98 13 kasım 240 çıktı normal mi sizce ?
Bende öyleyim. Salçalı ekmek, limonlu salatalar başka bişi vermesinler bunlar olsun yeter o dereceyim. Tatlı düşkünüyüm normalde 1 haftadır ağzıma sokmuyorum. Varsa yoksa ekşili, tuzlu şeyler.Kızlar ben normalde yemeğe hic düşkün değilimdir ama şu 1 haftada yediğimi hiç sormayınInsanın canı salçalı ekmek mi ister yaa aklım hep tuzlu hamurlarda. Hele dün akşam bi arkadaşın evinde toplandık kızlar gecesi yaptık, yedik içtik oynadık eve 1 aylık hamile girdim 5 aylık hamile çıktım eşim diyo ne yedirdiler sana böyle boyum da kısa zaten, 3 aya kalmaz yuvarlanarak hareket etmeye başlarım ben
Ay amin inşallah cok teşekkür ederim . Doktora 10 veya 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum ama mantıklımı sizce ?çok güzel artmış hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
afiyet bal şeker olsun hiç kilo yapmasın :)) iyi yapmışsın boyu kısa da güzeldir uzun da güzeldir hamişler dünyanın en güzelleridirKızlar ben normalde yemeğe hic düşkün değilimdir ama şu 1 haftada yediğimi hiç sormayınInsanın canı salçalı ekmek mi ister yaa aklım hep tuzlu hamurlarda. Hele dün akşam bi arkadaşın evinde toplandık kızlar gecesi yaptık, yedik içtik oynadık eve 1 aylık hamile girdim 5 aylık hamile çıktım eşim diyo ne yedirdiler sana böyle boyum da kısa zaten, 3 aya kalmaz yuvarlanarak hareket etmeye başlarım ben
herhangi bir ağrın kanaman tuhaf bir hissin yoksa mantıklı. Ama ufacık bile bir sağ veya solda baskı çok ağrılı bir durumun olursa gidip baktırmak da fayda olur. Ama değerlerin çok güzel sıkıntın yoksa bekleyebilirsin bana kalırsa.Ay amin inşallah cok teşekkür ederim . Doktora 10 veya 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum ama mantıklımı sizce ?
Hiç canını sıkma aldığın ilaçlarla inşallah güzelce tutunur bebeğin. Ama lütfen stres yapma stres vücudu olumsuz etkiliyor. Progestan çok etkili keser kanamanı inşallahMerhaba kızlar bende sizinle hemen hemen aynı tarihte gebeliğimi öğrendim çok çok yenişim 4+4 henüz 4 gündür kanamam var düşük riskim varmış progestan verdi proluton iğne 3 günde bir olacağım bana da dua edin lütfen
Çok şükür agrım kanamam olmadı henüz . Benim aslında normalde sat 5 ekim ama ben 30 ekimde yumurtlama yakaladım . Bu degerlere bakılırsa muhtemelen geç döllenme diye düşündüm .herhangi bir ağrın kanaman tuhaf bir hissin yoksa mantıklı. Ama ufacık bile bir sağ veya solda baskı çok ağrılı bir durumun olursa gidip baktırmak da fayda olur. Ama değerlerin çok güzel sıkıntın yoksa bekleyebilirsin bana kalırsa.
muhtemelen öyle olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin :)Çok şükür agrım kanamam olmadı henüz . Benim aslında normalde sat 5 ekim ama ben 30 ekimde yumurtlama yakaladım . Bu degerlere bakılırsa muhtemelen geç döllenme diye düşündüm .
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)muhtemelen öyle olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin :)
İnşallah çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorm ama insan ister kafasını takıyorHiç canını sıkma aldığın ilaçlarla inşallah güzelce tutunur bebeğin. Ama lütfen stres yapma stres vücudu olumsuz etkiliyor. Progestan çok etkili keser kanamanı inşallah
Vallahi bu tam olarak ne zaman döllenme oldu sanırım bununla alakalı. İnşallah duyarsın ama duymazsan da canını sıkma bu kalp atımını duyma işi kimisinde 8. haftayı bile bulabiliyormuş. Duyarsan da bize de bilgi verirsen beraber havalara uçabilirizKizlar 6+0 da kalp duyan oldumu Altan bakilcak duyulma ihtimali varmı geçen gün belim çok agridigi için pazartesi gidicem görünme ihtimali varmı sizce