MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #3.121
Hiç izlemedim ama ilgimi çekti şu an bi bakayımCanim senin olayi duyunca gonul dagi dizisindekinzahide ve seferin yasadiklarini hatirladim.ayni seyler.sen yine de sakin ol ve ona hic firsqt verme.
Öyle, bu aldatma olayı ortaya çıkmasaydı aptal aptal mutlu bir evliliğim var diye takılıyordum bende. İnşallah canım benim sağolasınBazen tanıdığımızi sanirioruz yanilioruz daha geç farketmedigine şükür et daha güzel seler olucak bebeklerin sana şans getircek bence canım
Canim üzülüp stres olmuşsundur tabii, güzel düşün, dinlen kendine vakit ayır ve bence kafanı uzaklaştıracak şeyler yap. Oturup tüm gün bunu düşünürsen bir dünya stres hormonu salgılayacaksın. Dizi izle, seviyorsan bilg oyunu oyna, kitap oku.. ne bileyim ne seviyorsan artık. Dualarım seninle tabii ki. Hem hamilelerin duası kabul olur derlerMerhaba kızlar bende sizinle hemen hemen aynı tarihte gebeliğimi öğrendim çok çok yenişim 4+4 henüz 4 gündür kanamam var düşük riskim varmış progestan verdi proluton iğne 3 günde bir olacağım bana da dua edin lütfen
Sagol canim seninde hayirli olsun doktora gittinmiYaaa evet megerse o ovulasyon 2. Yumurtlamaymış ve tutmuş :) oh ne güzel saglıkla kucagınıza alın inşallah
Canım daha gitmedim salı günü silik çizgiyle ögrendim hemen kan verdim işte 25.6 çıktı sonra 98 sonra en son bugun 240 . Ankaradayım ben şuan doktor arayışındayım bir hafta sonra tekrar bi kan testi yapıp doktora gitmek istiyorumSagol canim seninde hayirli olsun doktora gittinmi
Mesajları çok okuyamadım okuduklarimdanda fazla anlayamadım ama ne kadar güçlü bir kadinsiniz gerçekten sizi canı gönülden tebrik ediyorum ben olsam aynı sizin gibi güçlü olamazdım rabbim yardımcınız olsunÖyle, bu aldatma olayı ortaya çıkmasaydı aptal aptal mutlu bir evliliğim var diye takılıyordum bende. İnşallah canım benim sağolasın
Ayy canım benim teşekkür ederim, çok mutlu ettin beniMesajları çok okuyamadım okuduklarimdanda fazla anlayamadım ama ne kadar güçlü bir kadinsiniz gerçekten sizi canı gönülden tebrik ediyorum ben olsam aynı sizin gibi güçlü olamazdım rabbim yardımcınız olsun
Ayy daha cok yeni bak ovulasyon testi yanıltmadı ve tutmuş sagliktan ilerlesin inşallah dogurdugumuz günüde göstersin bizlereCanım daha gitmedim salı günü silik çizgiyle ögrendim hemen kan verdim işte 25.6 çıktı sonra 98 sonra en son bugun 240 . Ankaradayım ben şuan doktor arayışındayım bir hafta sonra tekrar bi kan testi yapıp doktora gitmek istiyorum
Canım kese 5-6 hafta civarı görülür. Ha bu arada hamile olmana çok sevindim mesajlarını görüyordum ama yazamıyordum merak etmiştim hayırlı olsunArkadaşlar merhaba, Ben 25 ekimde aşılama oldum şimdilik çok şükür gebelik var ama henüz net değil değerim ve haftadan dolayı tam emin değil doktor gebelikten . 25 Ekim aşılamaya göre benim kesem ne zaman görünür acaba kaç haftalikken yani ?? Ve inşallah ben de buraya yakın zamanda gelirim
Ee normal degilmi hamilesin ben bugün durduk yere oturup ağladımAyy canım benim teşekkür ederim, çok mutlu ettin benigüçlü hava yaratsam da bazen depresif olduğum çok oluyor öyle yazdığıma bakma
Evet canım hamdolsun gördükAnladim keseyi gördünmu peki
zaman çok şükür kimyasal gebelik olamaz içini ferah tutEvet canım hamdolsun gördük❤
Alev hanımDoktorunuz kimdi acaba
Aman allah korusun canım kimyasaldan şüphe etmiyordum da insanın aklına her türlü şey geliyor rabbim sağlıklı bebekler bağışlasın hepimize inşallahO
zaman çok şükür kimyasal gebelik olamaz içini ferah tut
Ayy çok tatlısınEe normal degilmi hamilesin ben bugün durduk yere oturup ağladımhavalar soğudu üşüyorum diye
O ne oluyorCanım sende hamilelik günlüğü imzası yapsanakaç haftalık olduğunu
Canim merhaba öncelikle allah yar ve yardimcin olsun aldatan bir erkegi boşamakla cok dogru bir karar vermişsin ama suan gordugum kadariyla hamilesin ailen arkandami nasil bi yol izleyecksinÖyle, bu aldatma olayı ortaya çıkmasaydı aptal aptal mutlu bir evliliğim var diye takılıyordum bende. İnşallah canım benim sağolasın
Su an durumunuz nasıl peki şimdi boş kese değil di miMaşallah gözün aydın. Bende boş bir keseydiama hepsi normal tabi. Çok hızlı ilerliyor bu zamanlar da hersey.
Bizim mesajların altında kaçıncı haftada olduğumuz görünüyor ya hani onu diyor arkadaşO ne oluyor