- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.502
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.361
Çok almışsın acil yarısını ver800 gram aldim
Çok özendim sana şuan ondan birazda kıskandım çünkü an itibariyle yaklaşık 5 kilo almış bulunmaktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok almışsın acil yarısını ver800 gram aldim
Çok guldum ayy 55 ile başladım. Bulantı kusma derken 52 ye düştüm. Şimdi de 56 olmak üzereyim. Aslında aldım ama verdiğim için almadım sayıyorum800 müü 8000 gramdır o 800 olsa duramazsın
Şimdilik yok canım çok şükür bugün yine iğne oldum. İşleri bilgisayar başında ve telefonda hallediyorum yerimden kalkmiyorum. Kanama olmasa ben iyiyim hiç bir seyim yok.Nasıl oldun? Aralarda varsada kaçırıyorum mesajları. Kanama olmadı tekrar di mi?
O zaman aynen lökosit degil yassı epitel önemli. Iyi bari ben onu dusurmusum suya devan ediyim. Ama yine de doktora gosteriyim belki bisiler verir.Sanırım öyle daha önce lökösit yüksek çıkmıştı ama hiç antibiyotik vermemişti. Çocuklarında kullanabileceği bir antibiyotik verdi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.
Çok almışsın acil yarısını ver
Çok özendim sana şuan ondan birazda kıskandım çünkü an itibariyle yaklaşık 5 kilo almış bulunmaktayım
Havayı bize attın dr ne kiDr um kilo konusunda biraz katı bence yarın gidip hava atacağım ona
Hee iyiymis ben de 3 kilo az almisim diyordum. Bebiş almıs sadece anlasılan. Kendisi plasentasi suyu anca 800 yavrunun. Beslenmeni maşallah tam denk getiriyorsun kalori mi hesapliyorsun nedir800 gram aldim
Ya bende anca ye iç yat modundayım birde uyku basıyor önceden hiç gündüz uykusu bilmezdim şimdi bi yattım mı 2-3 saat yüzüm gözüm filan şişti 15le bitirirsem öpüp başıma koyarım bende yapı olarak zaten kilo olmaya baya müsaitimAz kilo alanlar savulun hepinizi tepelemeye geliyorum. 9 kilo aldım. Ben diğer hamileliğimde toplam 9 kilo almıştım. Ama şimdi hiç hareket edemiyorum. Gerçi 8 kilo ilk 3 ay son 1.5 aydır 1 kilo yine de umut verici umarım 15 i gecmem.
8.8 kg ile sol kulvardan arap beygiri gibi geliyorum muhtemelen yarın sabah 9 olur benimdeAz kilo alanlar savulun hepinizi tepelemeye geliyorum. 9 kilo aldım. Ben diğer hamileliğimde toplam 9 kilo almıştım. Ama şimdi hiç hareket edemiyorum. Gerçi 8 kilo ilk 3 ay son 1.5 aydır 1 kilo yine de umut verici umarım 15 i gecmem.
Allah emi ben dw ayni oldu sen iyi toparlamissin harbi 800 gram sandım. Sen onu 3 4 kilo olarak say. Kilo indeksi var insanin bazisi oraya kadar düser tekrar alir diyorlar.Çok guldum ayy 55 ile başladım. Bulantı kusma derken 52 ye düştüm. Şimdi de 56 olmak üzereyim. Aslında aldım ama verdiğim için almadım sayıyorum
Evet o tek kullanımlıklar bendede pek işe yaramadı sanki. Sürekli tekrar etti. Antibiyotikten çok ümitliyim. İnşallah hepimiz kurtulalım şu enfeksiyon belasındanBana daha önce tek kullanımlık vermişti yeterli gelmediği ortada birde baya yüksek çıkmış 71 bana da o 10 günlükten verse de iyice temizlese enfeksiyonu inşallah
Bencede doktorun bir görsün için rahat ederO zaman aynen lökosit degil yassı epitel önemli. Iyi bari ben onu dusurmusum suya devan ediyim. Ama yine de doktora gosteriyim belki bisiler verir.
Ama en azından şimdiye kadar az almışsın. Ben de demin uyudum kalktım. Gündüz uykusu bende asla bilmezdim.Ya bende anca ye iç yat modundayım birde uyku basıyor önceden hiç gündüz uykusu bilmezdim şimdi bi yattım mı 2-3 saat yüzüm gözüm filan şişti 15le bitirirsem öpüp başıma koyarım bende yapı olarak zaten kilo olmaya baya müsaitim
800 ü kaldıramamıştık bu resmen darbeli matkap gbi geldi ben 36 senelik hayatımda hiç 8 kilo veremedim tebrik ediyorumBu arada kızlar linç yemeyeceksem bende hamilelik boyunca kilo almayı bırak 8kilo verdim
Amin amin inşallahEvet o tek kullanımlıklar bendede pek işe yaramadı sanki. Sürekli tekrar etti. Antibiyotikten çok ümitliyim. İnşallah hepimiz kurtulalım şu enfeksiyon belasından