- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.321
Ay bir de o kısmı var dimi bunun onu yeme bunu yeme gaz yapar
Annem hastaneden gelince Temmuz sıcağında ayağıma çorap giymemi söylemişti
Hava 35 ben 50 dereceyken yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir de o kısmı var dimi bunun onu yeme bunu yeme gaz yapar
Ay bende meyveyi sevmem resmen portakal mandalina ve nar yedim aylarca şimdi hepsi geçti gerçi.Bebeğin cinsiyeti neydi canım unuttum
Ben Normalde portakal mandalina hiç yemem hamileliğim den beri çok yiyorum.
Benim amca kızı demişti 2 oğlumda da çok portakal yedim
Çok acımasızsın. Hiç umut vermedin bana
Ben coook umut ettim burada sayfalarca yazım var geçmişte ama insaallah senin oğlun olur çok içten yazıyorum
Narı ayıklayan olsa yerimAy bende meyveyi sevmem resmen portakal mandalina ve nar yedim aylarca şimdi hepsi geçti gerçi.
Umut edenler ve 3.ayni cinsiyeti bulanlar kulubüAy bende heves kırmış gibi olmuşum kusura bakma sonraki sayfaya geçmeden yazdım direkt. Her hamilelik farklı oluyor canım aynı cinsiyet bile olsa çok farkediyor o yüzden sen belirtiye falan hiç takılma yarın öğreneceksin zaten dimi hayırlısı neyse o olsun Allah gönlüne göre vermiştir inşallah.
Hergün kızıma 1 tane ayıklıyorum mecburNarı ayıklayan olsa yerim
Ahahaahaha hiç sorma istesek tutturamazdık 3 te 3Umut edenler ve 3.ayni cinsiyeti bulanlar kulubü
Benim bebeler narı annem bendeyken gordü şok oldular. Büyük yine geçen seneden hatırlıyor ama küçük diyorki anne ne güzel seymisHergün kızıma 1 tane ayıklıyorum mecbur
Çok büyük olduğu için yarısını da ben yiyorum. Yoksa hayatta özellikle kalkıp ayıklamam kim uğraşacak
Benim her gün ayrı bi yerim zonkluyor dün dr a söyledim olur öyle şeyler dedi2022 sayfa olmuş konumuz kızlar ya karnımdan kaşığıma doğru zonklama gibi bir şeyler oluyor normal midir sizce ? 19. Haftadayım karnım daha çıkmadı bile büyüdüğünden mi ki ? Bilemedim
Valla o kadar canım istedi ki ayıkladım o dönem ama geçti birkaç yemedeNarı ayıklayan olsa yerim
Ben 4.deneyecegim ama tüp bebek yapmam lazım kocam asla yanaşmaz filmlerde oluyor ya kocasından habersiz hamile kalıyorlarAhahaahaha hiç sorma istesek tutturamazdık 3 te 3
ay hiç olmamıştı tedirgin olmuştum çok sağolasınBenim her gün ayrı bi yerim zonkluyor dün dr a söyledim olur öyle şeyler dedi
kızım meyve hastasıdır. Her meyveyi severBenim bebeler narı annem bendeyken gordü şok oldular. Büyük yine geçen seneden hatırlıyor ama küçük diyorki anne ne güzel seymis
Aynen. Varsa boşuna para vermeye gerek yok .
Bak ben de bundan almıştım kızıma . Taş gibi araba
Ee benim işte o tuzak kurdum adamaBen 4.deneyecegim ama tüp bebek yapmam lazım kocam asla yanaşmaz filmlerde oluyor ya kocasından habersiz hamile kalıyorlar
2 güne çıkar demekki valla valla benim az buçuk çıktı bol giyinerek gizliyom aslında gizlemek istemezdimde göğüslerimde büyükŞu göbekten istiyorum bende profilde 2 gün vsr aramızda yakındır demek ki
Evet o da var ben de :)Ben memnundum baya kabin tipten.
Biz bir de kv için kabin tipi arabayı kapatıp taşıması zor geliyor diye hafif bir baston araba almıştık. Hani şu şemsiye gibi dik kapatılanlardan. O da duruyor bir köşede unutmuşum
kalpten gider benimki yalniz 3.cü neyse de annemde gidebilir kalptenEe benim işte o tuzak kurdum adama
Allahın tembelı
Aaa çok iyimis ama bizim burda mağaza yok maalesef. Sen al mutlaka. Pişik kremi ne almıştım hatırlamıyorum. A doktor Fito vermişti onu kullanmıştım hatırlıyorum. Ama butchen de iyi bir marka.e bebekte baktım şimdi köpük şampuan 64 tl ama tükenmiş ben mağazaya bakıcam yarın ordan almayı düşünüyorum pişik kremini de mustela aldın sen peki?? bütchen miydi neydi o nasıl bilen var mı iyi deniliyor ..