- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.041
Aynen canım bende öyle düşündüm yani taşır illa 15 değildir teşekkür ederim inşallah15 dediğine bakma. Yine onlarda taşıyor baya :)) güzel günlerde kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende öyle düşündüm yani taşır illa 15 değildir teşekkür ederim inşallah15 dediğine bakma. Yine onlarda taşıyor baya :)) güzel günlerde kullan
ben de iyiyim teşekkür ederim :)İyiyim canım sen nasılsın? Evde su patladı bi yandan tadilat bi yandan iş yoğunluğu hiç bakamıyorum buralar herkes iyiydir umarım
Seni çok iyi anlıyorum canım malesef bazı doktorlar bizler kadar hassas değil, işleri olduğu için belkide bilemiyorum.Konuştum kızlar doktorla... Videoyu tekrar izledim kolu yerine bacağını ölçmüşsünüz tekrar baksanız ben ona göre gelsem dedim. Yok bir yanlışlık yoktur tekrar izlesemde aynı şeyi söylicem siz gelin tekrar bakalım dedi. Hiç demedi yani yanlışlık olabilir ben bir bakayım diye.. Egoist tavırlarından dolayı ona gitmicem..
Şeker yüklemesi icin önce açlık tokluk değerine bakmıyorlar mi?Beni kimse aramadı ya sağlık ocağından asi için.pazartesi detaylim var acaba ondan sonraki asi olsam ki yoksa hemen mi olsam.4 hafta arayla vurcaklarmis 25.haftaya girince şeker yüklemesi yaptircam ikinci asiyla şeker yuklemrsi aynı ana gelmesin istiyorum ama napsam ki bilemedim
Bilmem hiç öyle bişey demediler bende insülin direnci var belki o yüzden dememislerdir tam bilemiyorum.ama arkadaşımda mesela direk istemişler insülin falan da yok. Arayayım bugün de bakayim ne diyolar giderim gel derlerse bari.cok kol ağrısı yapdim oldun sanki senŞeker yüklemesi icin önce açlık tokluk değerine bakmıyorlar mi?
Bu arada bence gidebilirsin ası için
Ben gidiyorum şimdi aşı olmayaBeni kimse aramadı ya sağlık ocağından asi için.pazartesi detaylim var acaba ondan sonraki asi olsam ki yoksa hemen mi olsam.4 hafta arayla vurcaklarmis 25.haftaya girince şeker yüklemesi yaptircam ikinci asiyla şeker yuklemrsi aynı ana gelmesin istiyorum ama napsam ki bilemedim
İlkinde doktor açlık yokluk istedi. Gerek görmedi yapılmadı meselaBilmem hiç öyle bişey demediler bende insülin direnci var belki o yüzden dememislerdir tam bilemiyorum.ama arkadaşımda mesela direk istemişler insülin falan da yok. Arayayım bugün de bakayim ne diyolar giderim gel derlerse bari.cok kol ağrısı yapdim oldun sanki sen
Detaylıya gidince danisayim en iyisi bende bu konuyu gerek görülmezse yaptırmam bende.hic toklu bakmadılar bana.aclik 78 çıkmisdı en son 80 civarları falan genelde ama insülin var tokluk çok hoş çıkmayabilir belki bilemiyorum birde genetik annem şeker hastası mesela bende şu an yok ama adayım sanırsam insülin varlığı onu gosterirmis.İlkinde doktor açlık yokluk istedi. Gerek görmedi yapılmadı mesela
Hadi inşallah ağrısız sizisiz atlatırsın bende arayacağım şimdi gel derlerse gtcem.Ben gidiyorum şimdi aşı olmaya
Anladım evet gerekli görebilir sana.Detaylıya gidince danisayim en iyisi bende bu konuyu gerek görülmezse yaptırmam bende.hic toklu bakmadılar bana.aclik 78 çıkmisdı en son 80 civarları falan genelde ama insülin var tokluk çok hoş çıkmayabilir belki bilemiyorum birde genetik annem şeker hastası mesela bende şu an yok ama adayım sanırsam insülin varlığı onu gosterirmis.
benim de bebeğimde ekojenik odak var ama doktorum tek başına bir şey ifade etmediğini söyledi.sağlıklı bebeklerde bile olabiliyormuş.herhangi bir test önermedi.bu haftasonu da ayrıntılı ultrasonum var .yani hemen neden teste yönlendiriyorlar anlamadım .Seni çok iyi anlıyorum canım malesef bazı doktorlar bizler kadar hassas değil, işleri olduğu için belkide bilemiyorum.
Benimde oğlumun kalbinde bir anomali tespit edilmişti ayrıntılı ultrason da, bir çeşit doku bozukluğu. Kendi doktorum da ayrıntılı inceledi evet var burada bende gördüm dedi, perinatologa yönlendirdi.
Dün gittim perinatologa daha raporları okuduğunda, muayene bile etmeden doktor bana " nifty ve amniyonisentezi anlatıp bu ekojen focus genetik bir bozukluktan kaynaklanıyor olabilir eğer sebep buysa zaman kaybetmeden bu testleri yaptırıp gebeliği sonlandırabilme yolunu seçebilirsiniz" dedi.
Şok oldum. Yani insan ne diyeceğini ne yapacağını da bilemiyor öyle anlarda.
Gerek görülmemesi için toklu kaç çıkması gerekiyor fikrin varmı hiç.Anladım evet gerekli görebilir sana.
Maalesef bilmiyorum ve hatırlamıyorum da .Gerek görülmemesi için toklu kaç çıkması gerekiyor fikrin varmı hiç.
Anladım canım neyse ben danışayım bakalım detaylida belki şeker öyküsü olduğu için ailede direkde yaptır diyebilirler hayırlısı artık.Maalesef bilmiyorum ve hatırlamıyorum da .
Evet canım onlar daha güzel tabiki bundan ama parasida güzel e bebekdeki satıcı 25 kg kapasiteli Chicco kabinler demisdi mesela bu benim aldığım ve muadilleri sanırım 15 kg kapasiteliymis.baska farklarida vardır belki tabi ben bunu biliyorum sadece.
Ay nasıl yok yahu. Öyle bir şeker var ki onun içindeMaalesef bilmiyorum ve hatırlamıyorum da .
Ama yediğiniz içtiğimiz içecek, çikolatadan farkı yok diye biliyorum
Satandart bir yüklemedeAy nasıl yok yahu. Öyle bir şeker var ki onun içinde
Ben bir kere yaptırmıştım başka bir sey için
Bir daha kesinlikle yaptırmam
Ay doğrudur bilemem de çok iğrenç bir tadı varSatandart bir yüklemede
Bir oturuşta 3 dilim baklava ye
Aynisi işte canim. Doktorumda öyle söylemişti.
Şeker yüklemesi icin önce açlık tokluk değerine bakmıyorlar mi?
Bu arada bence gidebilirsin ası için
Ay nasıl yok yahu. Öyle bir şeker var ki onun içinde
Ben bir kere yaptırmıştım başka bir sey için
Bir daha kesinlikle yaptırmam