- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.081
1. Saat tokluk 140 altı olmalı.Gerek görülmemesi için toklu kaç çıkması gerekiyor fikrin varmı hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Saat tokluk 140 altı olmalı.Gerek görülmemesi için toklu kaç çıkması gerekiyor fikrin varmı hiç.
Sağlık ocağında öyle bir cihaz mi varmış?
Agriyabilir dedi ebeBakalım ağrıcakmı
Üç haftadır bende ugraşıyorum bakalım
Aynen banada, eğer ağırsa soğuk uygulıcam bende1. Saat tokluk 140 altı olmalı.
İğrenç bir şey migdem bulandı içince ağzıma geldi zorla geri yuttum. Zaten tatlıda sevmem yiyemem. 75 Gr. Yükleme yapmışlardı bana.Ay nasıl yok yahu. Öyle bir şeker var ki onun içinde
Ben bir kere yaptırmıştım başka bir sey için
Bir daha kesinlikle yaptırmam
Biz 13 ya da 14tü tam hatırlamıyorum duyduk. Biraz zor oldu yerini bulması ama ebe duyulmazsa korkma demişti evet erken o haftalarVar var ufak bi alet sadece kalp sesini duyuyosun acil dırum bişi olursa bence güZel bişi ama 20. Hftadan sonra o cihazla duyulıyomuş
İlkinde gittim ve bunda gidiyorum işteKız sen sağlık ocağına ilk defa mı gidiyorsun? Hâlkın içine karış biraz
Beni dinledilerdi 6 sene önce
Ben çok fazla başlık okudum .Burda da başka yerlerde de genelde son aylarda kayboluyormus. Hatta kaybolmayıp öyle doğanlar da varmış. Ama sonrasında bakıldığında bir sorun çıkmamış. Bazen bu sadece ultrason görüntüsünden kaynaklı bile olabiliyormuş. Benim doktorum tek basina bir anlam ifade etmediğini söylüyor. Kendi 4 lu taramayi yaptı. Orda ayrıntılı bakti .Gittiğim doktor aynı zamanda perinatolog .Bilmiyorum benim içime bir korku düşmedi. İnşallah bir şey çıkmaz bebislerdeFetal eco çekildi dün, orada da ölçümleri yapıldı sanırım boyutu da önemli.
Kardiyoloji doktoru en kötü ihtimalle kalp hastası olur hatta belki anne karnında iyileşebilir bunun örnekleri mevcut dedi. İçimi rahatlattı açıkcası.
Ayrıca hamilelikte yapılacak bir şey de yok sonrasında iyi bir kardiyoloji doktoruna götürüp ayrıntılı muayene ettiririm Bi doğsunda
Şuan artık stressiz sakin bir hamilelikle gebeliği bitirmeyi hedefliyorum kafama takmayacağım kapalı bir kutu doğmadan hiç bir şeyi tam olarak bilemeyeceğim..
Ben onuda yiyemem tatlıyı hiç sevmiyorum. O sebeple yükleme bana iğrenç geldi belki de Ama buna rağmen şekerim var.Satandart bir yüklemede
Bir oturuşta 3 dilim baklava ye
Aynisi işte canim. Doktorumda öyle söylemişti.
Aynen şimdi aradı ama hemen buldu şimdi bile derinden dernden geldi ponçiğin kalbi, o alet olsa evde habire dinlerdim ne güzelBiz 13 ya da 14tü tam hatırlamıyorum duyduk. Biraz zor oldu yerini bulması ama
Geçmiş olsunOldum tetonuzu sonunda bugün üstelik pazartesi olmam gereken proluton iğneyi de bugün olabildim.
İyiyiz biz ya hareketlerini hissetmeye başladım çok güzelmiş cuma kontrolümüz var.ben de iyiyim teşekkür ederim :)
sen ve bebek iyi olsun da diğerleri hallolur
Evet cidden çok kötü bence de. Ben de zor dayanmıştımİğrenç bir şey migdem bulandı içince ağzıma geldi zorla geri yuttum. Zaten tatlıda sevmem yiyemem. 75 Gr. Yükleme yapmışlardı bana.
Ben bir tane olacakmisim. Şimdilik ağrı yokTetenozumu oldum şimdi 2. Doz 28.hafta ya gelirsiniz dedi,
Kalp atışlarınıda dinletti cihazla oda güzel dedi
Mustela nekızlar bir de aklıma takılan mustela konusu var yorumlarda göz yakıyor yakmıyor diyenler olmuş siz ne alacaksınız göz yakıyor mu gerçekten??
Tabi ki hamilelik dışında da yapılıyor.Senin ilk hamileliğin degil mi? sen nerden biliyorsun şeker yüklenmesini ?
Hamilelik disinda da mı yapılıyor yoksa
Ben hiç yaptırmadım bildiğim bisi degil aslında. doktorum söylemişti. Ben de netten de bakmıştım.
Aaaaaa neden sen bitane , bana 28. Haftadada çağırdıBen bir tane olacakmisim. Şimdilik ağrı yok