- 23 Ağustos 2020
- 671
- 1.214
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef 1. Benim canım henüz bir Çorap bile almadımAlışverişe başlamayan bir ben kaldım sanırım
Bi kaç tane çorap 3-4 tane tulum aldım sadece
Nisan’da yapıcaz alışverişi diye karar verdik. Bi 6 aylık olsun dedikAaaaa alsana artıknasıl dayanıyon
İyi bari yalnız değilmişimMalesef 1. Benim canım henüz bir Çorap bile almadım
Ben nisana beklesem çatlarım herhaldeNisan’da yapıcaz alışverişi diye karar verdik. Bi 6 aylık olsun dedik
Ben de daha bir çorap bile almadım Ne bekliyorum ben de bilmiyorum Bebeğe dair evde hiçbir şey yok Geçende alayım diye Zara’ya girdim, arkadaşımın bebeğine hediye alıp çıktımAaaaa alsana artıknasıl dayanıyon
Ay bu benim Daha bir çorabı bile yok. Yakınlarımız bir şeyler alıyor biz sadece bakıyoruzNisan’da yapıcaz alışverişi diye karar verdik. Bi 6 aylık olsun dedik
Ben de Nisan gibi başlamayı düşünüyorum inşallahNisan’da yapıcaz alışverişi diye karar verdik. Bi 6 aylık olsun dedik
Yok canım cinsiyeti bilmeyip bir çorap dahi almayan bende varımMalesef 1. Benim canım henüz bir Çorap bile almadım
Devlette yapılan testler için gidip almak gerekiyor diye biliyorumYa kızlar benden geçen hafta 3 lü test için de kan aldılar devlette tel no aldılar arayan soran yok ben arıyorum açan yok e nabızdan bakanlar vardı ben baktım göremedim de illa hastaneye mi gitcem şimdi çokta uzak çıkmış mıdır ki?
diğerlerinde de 6 ayı bekledik. Bi de toplu yaptık alışverişi bu da öyle olacak inşallahAy bu benim Daha bir çorabı bile yok. Yakınlarımız bir şeyler alıyor biz sadece bakıyoruz
Ya kıyamam sen öğrenemedin demi dur bakalım az kaldı sen de öğreneceksin insallah ❤Yok canım cinsiyeti bilmeyip bir çorap dahi almayan bende varım
Cinsiyeti öğrenmedin miYok canım cinsiyeti bilmeyip bir çorap dahi almayan bende varım
İşin kötüsü benim deneyimim de yok gidip topluca alsam .. ne alınacak ne kadar alınacak ne ölçüde hangi boy hangi sekil alınacak sıfır bilgi inşallah deneyimli annelerin başını bolca sisiricem bir kaç ay sonra ❤diğerlerinde de 6 ayı bekledik. Bi de toplu yaptık alışverişi bu da öyle olacak inşallah
Ben de başlamadim. Çünkü erkek kıyafetine hiç aşina degilim. Bulamadım güzel şeylerhepsi çok erkeksi. Soft renkler bakıyorum çoğunluklaAlışverişe başlamayan bir ben kaldım sanırım
Bi kaç tane çorap 3-4 tane tulum aldım sadece
Fikir alışverişi yaparız inşallahİşin kötüsü benim deneyimim de yok gidip topluca alsam .. ne alınacak ne kadar alınacak ne ölçüde hangi boy hangi sekil alınacak sıfır bilgi inşallah deneyimli annelerin başını bolca sisiricem bir kaç ay sonra ❤
Hayır canım perşembe doktora gideceğim bakalım söyler inşaallah. Forumda sadece ben varım haberin yok muCinsiyeti öğrenmedin mi
İnşaAllah canım perşembe umudum var öğrenirim belkiYa kıyamam sen öğrenemedin demi dur bakalım az kaldı sen de öğreneceksin insallah ❤
Hadi bakalım Perşembe haberlerini bekliyoruz o zaman. 2. Miydi senin ?Hayır canım perşembe doktora gideceğim bakalım söyler inşaallah. Forumda sadece ben varım haberin yok mu
Hayırlı haberlerle gel inşallah.Tamam canım randevum 4 de yazarım sana.
Şükür hafifmiş en azından ilaç verdi mi? suyu arttırmamız lazım sanırımBire bir aynı şeyler.
Doktordan geliyorum. Enfeksiyon dedi ama hafifmiş, en az 3 litre su iç dedi. Son günlerde çok kişi geliyormuş böyle ağrıyla. Aman dikkat edin