- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.861
Hangisi senin :)Evet cok heycanliyim bakiyorum surekli çorbam ne durumda diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi senin :)Evet cok heycanliyim bakiyorum surekli çorbam ne durumda diye
Evet cok şükür valla sabah doktor daha bizimlesin dedi ama net birsey soylemedi refakatciya izin vermiyolar ama oda arkadaslarim cok yardimci oluyorlarOda düzelse de yarın veya perşembe taburcu etseler artık Allah’ın izniyle Nezaman çıkarırlarmış tahmini bişey demediler mi bu arada uyuttukları uyu olmuş geceyide rahat geçirmişsindir en azından refakatçi izni varmı yanında kalabiliyorlar mı
AliyaMerhaba hanımlar sonunda bebeğin cinsiyetini öğrendim. Bir kızım daha olacak
Bana Alya ismine uygun yani bu tarzlarda isim önerir misiniz
Valla bilemiyorum ki suan normale donmus benim nabzim 92 cikti en sonCok gecmis olsun canim. Benim bu aralar nabiz yuksek idrara cok sıkışıyorum gidip gelince nabzıma bakıyorum iniyor. Acaba bu enfeksiyondan mı nabız yükseliyor. Ben perşembe gidecegim de 10 gün kadar once enfeksiyon cok az gorunuyordu idrarda suan acaba ondan mı diye dusundum.
Canım aldığın beşiği kurdun mu nasıl sence ne zaman kadar kullanılır tahmini? Bende bir tiny love ana kucağı var il çocuğu 6 ay yanımda onda yatırdım geceleri. Gündüz normal yatağı var orda yattı. Şimdi ahşap beşğimiz duruyorç ilk çocuk 5 yaşına kadar yattı. Ama iki çocuk aynı odada büyük zorlanır geceleri 1 yaşa kadar yanımda olsa iyi olur diye düşünüyorum. Bu durumda tiny love olmaz. Senin aldığından mı alsam diye düşündüm. Canlısını da göremeyince karar veremedim.Ben nisana beklesem çatlarım herhalde
Kışlık konusunda bende aynı fikirdeyim. Mesela sezonda carters tutumlar 300 lirayi buluyor. Şuan indirimde 140 150 civarı. Ben şimdiden seneye kış için aldim. 5 6 parça almış oldum. Sezonu beklesem lcw ancak bu fiyata bulurum. Yaz içinde geçen sezonun indirimli ürünlerinden kalanlara baktım. Sezonda da aldim ama en azından karım oldu baya.Alış veriş yapmayan arkadaşlara naçizane bir şey söyleyeceğim :)
Şu an yavaş yavaş sezon sonuna yaklaşıldığı için kışlıklar indirime giriyor bilginiz olsun. Benim aldığım çoğu şey indirimli denk geldi. 1 aya kalmaz reyonları daha ince şeylerle doldururlar
Ben e bebek e girdim bi kaç kez dediğin gibi kaldım öyle:))bi sıkıntı bastı amaan daha çok var deyip bişey almadım daYa istediğim kadar not alayım hiç almadığım için eminim kalicam öyle ben daha önce hiç bebek mağazası da gezmedim önünden geçerken hep dua ederdim bize de nasip et diye , içerde nasıl bir dünya var onu da bilmiyorum
Bi kere kuzenim doğum yapti hediye almaya girdim ama o zaman da bakardım aklımda çocuk düşüncesi bile olmadığı için boş dolaşmışım
Ben yazdım ama arada kaynamis baby plus var ama o olmaz senin tiny love gibi. Ahşap besik vardi bende tamir olması lazımdı eşim almayayım diye büyük bir aşkla tamir ettibunu kullanacağım sonra bakacagom duruma göre.Canım aldığın beşiği kurdun mu nasıl sence ne zaman kadar kullanılır tahmini? Bende bir tiny love ana kucağı var il çocuğu 6 ay yanımda onda yatırdım geceleri. Gündüz normal yatağı var orda yattı. Şimdi ahşap beşğimiz duruyorç ilk çocuk 5 yaşına kadar yattı. Ama iki çocuk aynı odada büyük zorlanır geceleri 1 yaşa kadar yanımda olsa iyi olur diye düşünüyorum. Bu durumda tiny love olmaz. Senin aldığından mı alsam diye düşündüm. Canlısını da göremeyince karar veremedim.
Iyi masallah cok cok gecmis olsun. Hayirlisiyla evine dönersin inşallah. Erken teşhis olmus oldu en azından. Daha kotüsündense. Rabbim bi daha göstermesin enfeksiyon falan.Valla bilemiyorum ki suan normale donmus benim nabzim 92 cikti en son
Valla doğru ben öncekinde her ay bir bez alıp koymuştum. :) Şimdilik aldıklarım;Ben de ilkinde erken almamıştım.
Ama biz bunda da toplu yapsaydık o toplam tutar çok koyardı bize görünce.
Bunda en azından hepsini bir arada ödememiş oluyoruz. Parça parça olunca koymuyor
Çok pahalı herşey. İndirimdeyken ufak tefek almak iyi oldu benim için.
Deterjan, ıslak mendil, şampuan, göğüs kremi gibi şeyler kaldı
Neyseki yatak, dolap masrafımız yok
Ben seni aldın diye kalmış aklımda :) bu da güzelmiş ama bu da az kullanılır ne yapmalı acabaBen yazdım ama arada kaynamis baby plus var ama o olmaz senin tiny love gibi. Ahşap besik vardi bende tamir olması lazımdı eşim almayayım diye büyük bir aşkla tamir ettibunu kullanacağım sonra bakacagom duruma göre.
bu durumda benim sleepy 1 numaralar ne olacak acaba :)Bu arada kuzenim attı bunu
Soldaki sleepy 2 numara
Sağdaki prima 1 numara aynı boyut.
Evet bunu diğer ikisinde de kullandım. Park yatagim var bide benim büyük oğluma ayrı oda yapacağım bebek kendi yatana kadar idare ederim dedim.Ben seni aldın diye kalmış aklımda :) bu da güzelmiş ama bu da az kullanılır ne yapmalı acaba
Sleppy küçük diyorlar hep yorumlarda zaten. Prima gerçekten bir tık daha büyük diğer bezlerden. Hangi marka hala karar veremedim almıyorum o yüzden bez.bu durumda benim sleepy 1 numaralar ne olacak acaba :)
Üzerlerinde son kullanma tarihi var ama kapalı kaldığı hava almadığı sürece hiç bir şey olmaz bence. yani ben öyle düşündüm o sebeple de aldım zatenBirşey sorabilirmiyim son kullanma tarihleri oluyor mu bu ıslak mendillerin acaba
hayır ben de öyle alıverdim 124 tane filan 1 numara var inşallah kullanırızSleppy küçük diyorlar hep yorumlarda zaten. Prima gerçekten bir tık daha büyük diğer bezlerden. Hangi marka hala karar veremedim almıyorum o yüzden bez.
Valla doğru ben öncekinde her ay bir bez alıp koymuştum. :) Şimdilik aldıklarım;
2 tane biberon
2 tane emzik
2 Tane 5li hastane çıkışı
Küvet için file (minder gibi olanlardan)
Süt saklama biberonu 4lü
Bez, ıslak mendil, 1 kutu mama
Deterjan
Geriye kalan : Şampuan Başka gerekli bir şey var mı şimdilik aklıma gelmiyor :)
Allahtan ilk çocukta her şeyi saklamışım şimdilik başka gerekli bir şey yok gibi sanki
Öyle valla ne rahat. :) Benim küvet takımı duruyor da öncekinde ince file vardı onu güncelledim bir tek. :) Zaten dediğin gibi küvet çok kullanılmıyor ben 2 ay ancak kullandım.Böyle düşününce benim de aklıma hemen gelmiyor. Mağazada görüp alırız boşver
Zaten çok bişey de almayacağız.
Ben ilkinden birşeyler sakladım ama cinsiyet farklı yine de kıyafet falan alınacaktı zaten. Aldım birkaç parça abartmadan. Hastane çıkışı almadım daha ama onu da belki takım olarak almam.
Neyseki kanguruyu falan vermemişim kimseye. Kardeşime verdim ondan alırım sonra..
Benim yeğenimden ve eşimin yeğeninden gelecek olanlar var. Hiç ekstra para bayılamam birkaç ay kullanılacak şeylere
Kardeşim çocuğu duşakabinde yıkanmaya başlayınca küveti filesi boşa çıkacak zaten. Aralarında 9 ay olacak. Neden gidip para vereyim dimi
Amaan ikinci çocuk kafası rahatmış hakkaten. İnşallah bakması da kolay olur
Bende aldım nolur ne olmaz diye 80li olan 11 gün fln gidiyomuş , o arada seni idare eder dedibu durumda benim sleepy 1 numaralar ne olacak acaba :)
Ikıncı bebeğim bu canım. Bir kızım var.Hadi bakalım Perşembe haberlerini bekliyoruz o zaman. 2. Miydi senin ?