- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.181
Gule güle kullansın bebiş annesi 🛩🛩
hayırlı olsun canım ,sağlıkla huzurla kullanın
Çok teşekkür ederizzz amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gule güle kullansın bebiş annesi 🛩🛩
hayırlı olsun canım ,sağlıkla huzurla kullanın
Evet trakya üniversitesi perinatolog bakacak doçentFakültede radyoloji mi yapacak detaylı usg yi?
Perinatoloji var mı orada
Ben biruni üniversitesi hastanesine gidiyorum kontrole. Orada yok perinatolog
Kız mıydı seninki kız bebişlerde öyle oluyorBenim de kalçalarım ve bacaklarım çok kilo aldı. Bebek karnımda mı kalçamda mı belli değil
Yok canım hesabım kapalı değilEtiketleyemedik de seni kapatın hesabı sandık canım
Foto isteriz Bizde oda yapma derdi yok hazır odaya gelecek ablalarının yanına kaynakAhhh teşekkür ederiz zevkle sildim heryerini valla güzel heyecanlar
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun. Hayırlı evlat olsun.Ben cinsiyeti öğrendim canım 3. de kız çıktı
R RabiaIslam üzülme kız ben içten içten beklediğim için hiç şaşırmadım kızlarım da çok sevindiler eşimle ikimiz ufaktan bir üzüldük ama sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter beklediğim kadar üzülmedim yani sadece bir de erkek süsleme hevesim vardı insanların ah vah etmesini dinlemekte istemiyordum ama kısmet değilmiş.Ben cinsiyeti öğrendim canım 3. de kız çıktı
Burada drla işin olmuyor ebe hallediyor randevuya sıra beklemeye gerek kalmıyorSaglık ocağına sordum
Randevusuz aynı gün gidiş oluşabiliyormuş tetonoz. Şimdi olacaktım ama doktorlar grevdeymiş:)
Pazartesi olacağım
Ahhh minnoşum güzel günlerde kullanın inşallah ❤Bebeğimin odası geldi
Nerden aldın canım sakıncası yoksa sorabilir miyimBebeğimin odası geldi
Aşıları zaten hemşireler yapıyor canim. Grev olduğu için yapılmadı.Burada drla işin olmuyor ebe hallediyor randevuya sıra beklemeye gerek kalmıyor
Aatım ya fotoyu görmedin miFoto isteriz Bizde oda yapma derdi yok hazır odaya gelecek ablalarının yanına kaynak
Çok teşekkür ederizAhhh minnoşum güzel günlerde kullanın inşallah ❤
Yazıyorum hemen canım özeldenNerden aldın canım sakıncası yoksa sorabilir miyim
Aynen yaaaaa evet grevdelermiş bizde şaşırdıkkk....
Aşıları zaten hemşireler yapıyor canim. Grev olduğu için yapılmadı.
Ya ben 18. Haftamda oldum. Bi ay sonra ikinciye gel dedi hemşire. Haftaya kontrolum var doktoruma soriyim o zaman. Ben erken olmusum aşıyıTetanoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyor.
Beni daha aramadılar aşı için. Belki bu hafta ararlar.
Gebelik takibi için özel hastanedeki ilk kontrolümden sonra aramışlardı. Kaydım var. Ben aramıcam onlar arasın
Erkek bebek ama valla çatlamasın diye karnımdan çok kalçalarımı ve bacaklarımı yağlıyorum.Kız mıydı seninki kız bebişlerde öyle oluyor
Ya ben 18. Haftamda oldum. Bi ay sonra ikinciye gel dedi hemşire. Haftaya kontrolum var doktoruma soriyim o zaman. Ben erken olmusum aşıyı
Ispanak yemeği yedim. Bebek 1 saattir yerinde durmuyor zilloş
Bu da sevecek kızım gibi sebzeyı
Valla ben kalçalar genişlemeye başladığı an demiştim ahanda kız geliyo diye demekki benim vücut yapısındanErkek bebek ama valla çatlamasın diye karnımdan çok kalçalarımı ve bacaklarımı yağlıyorum.