- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.641
Maalesef enfeksiyon pozitif ciktiUmarım sıkıntı yoktur cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef enfeksiyon pozitif ciktiUmarım sıkıntı yoktur cnm
Geçmiş olsun bende bir kaç kez geçirdim. Ama doktorum öyle bilindiği gibi çoook korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Bir şaseyle de halloluyor zaten.Maalesef enfeksiyon pozitif cikti
Aynen öyle söyledim ciddi ciddi açıklayıcı bir konuşma yaptım bu konuda bilmiyorsan öğren der gibi sonuna da hani senlik bi durum yok senin harcınla alakası da yok dedim. Espiri yapmışmış benim hiç bi hamileye böyle bi espiri yapmak aklımın ucundan geçmedi hiç insanlar nasıl böyle kötü kalpli ve geri kafalı anlaması güç ama hayatım boyunca unutmayacağım bi durum olarak aklımda kalacak kesinlikleAa üstüme iyilik sağlık... kusura bakmayın da rezalet. En azından görümcenize erkek kromozomunun abinizden geldiğini ve kendinin hiçbir dahli olamayacağını söyleseydiniz. Muhtemelen bunun da farkında değil. Gerçi Allah ne yarattıysa o oluyor. Yazık bu kafalara.
Tesekkur ederimcanim insallahBu nasıl güzel bir sunum Ellerine sağlık. Harika olmuş bence inşallah kazanirsin canım.
Teşekkür ederim canim benimAy o ne harika bir sunumm hiç yemedim ama canım çekti ellerine sağlık
Ne mal insanlar var şu dünyada. Bunları diyenler de hep kadın .bence bunların kuyruk acısı var .Benim annemin 2 kızı var .Bize hep kız kız diye bakarlardi. Ne olacakki 2 kızı var derlerdi .Dayımın da 2 oğlu var anneannem onlara çok değer verirdi. Erkek ya tabi kıymetli! Zaman geçti biz 2 kız kardeş okuduk ve çok güzel yerlere memur olduk .Annemle tatillere gittik yeri geldi maddi manevi destek olduk bunlar ortadan ikiye çatladı o 2 oğlu olan dayımın 2 oğlu da işsiz. Babasının emekli maaşına muhtaçlar Bu arada anneannemin mezarına bir kere bile gitmediler .Benim ilk çocuğum olacak nasipse ve tüp bebekle zorla kazanabildiğim bi nimet. Kayınvalidem kız olacağını duyunca “olsun” dedi o tonlamadan bile memnuniyetsizliği belliydi. Kendi abimin eşi bir oğlu var “herkesin harcı değil erkek doğurmak” dedi sanki kromozomu kendisi vermiş gibi eşim bile memnuniyetsizdi çok garip insanlar gerçekten erkek olup belki hayırsız olacaktı kız olup cennetin kapısını aralasın Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler de yeterki evlat evlattır
Teşekkür ederim bugun banada gel dedler yirminci haftada önceki hamileligimde yaptılarmı hiç hatırlamıyorum13 sene geçinceYaptırcam canım ben gidip haftaya
Bebek için koruyuculuğu varmış aynen seninde 2 hafta kaldı sanırım beni daha kimse aramadı kendim gidicemTeşekkür ederim bugun banada gel dedler yirminci haftada önceki hamileligimde yaptılarmı hiç hatırlamıyorum13 sene geçince
Haberlerini bekliyozCikokata yedim 20 dk önce belki oynar dedim tık yok anam bu bebede , yarinda göreydim bi napiyo acaba nerede duruyo allah bilir
Bende bir turlu kurtulamadim tam bitti diyorum yeniden basliyor alistim artikGeçmiş olsun bende bir kaç kez geçirdim. Ama doktorum öyle bilindiği gibi çoook korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Bir şaseyle de halloluyor zaten.
Benimde öyle, bir iki gün az su içsem hemen tekrar ediyorBende bir turlu kurtulamadim tam bitti diyorum yeniden basliyor alistim artik
Bebisler iyi olsunda onemli olan oBenimde öyle, bir iki gün az su içsem hemen tekrar ediyor
Öyle canım onlar iyi olsun biz her şeyi çekmeye razıyızBebisler iyi olsunda onemli olan o
Al benden de o kadar …Benimde öyle, bir iki gün az su içsem hemen tekrar ediyor
Uygulamalarin birinde okumuştum. Burun kanaması normal bu haftalarda diyeArkadaslar şimdi çok şiddetli burnum kanada korktum cuma randevüm varda sizde böyle bişeyle karşılaştınızmı