- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.661
Çok geçmiş olsun, antibiyotik mi verdi ?Maalesef enfeksiyon pozitif cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, antibiyotik mi verdi ?Maalesef enfeksiyon pozitif cikti
Evet ama kullanmicamÇok geçmiş olsun, antibiyotik mi verdi ?
Enfeksiyon yüksekse daha tehlikeli mutlaka kullanmalısın bence. Hem 2. Trimester en güvenli dönem diş tedavisi bile yapılıyor bu dönemde. Ben daha 5 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım sonra 3 ay bitmeden bir daha kullandım. Kafana göre iş yapma, doktorun onay veriyorsa kullan. Erken doğuma bile sebep olabiliyor idrar yolu enfeksiyonu Allah korusunEvet ama kullanmicam
Benim ilk çocuğum olacak nasipse ve tüp bebekle zorla kazanabildiğim bi nimet. Kayınvalidem kız olacağını duyunca “olsun” dedi o tonlamadan bile memnuniyetsizliği belliydi. Kendi abimin eşi bir oğlu var “herkesin harcı değil erkek doğurmak” dedi sanki kromozomu kendisi vermiş gibi eşim bile memnuniyetsizdi çok garip insanlar gerçekten erkek olup belki hayırsız olacaktı kız olup cennetin kapısını aralasın Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler de yeterki evlat evlattır
Hamile kaldigimdan beri bitmedi surekli antibiyotik kullanarakmi geviricem bu hamileligi gercekten cok yoruldum artik ne zor seymis annelikEnfeksiyon yüksekse daha tehlikeli mutlaka kullanmalısın bence. Hem 2. Trimester en güvenli dönem diş tedavisi bile yapılıyor bu dönemde. Ben daha 5 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım sonra 3 ay bitmeden bir daha kullandım. Kafana göre iş yapma, doktorun onay veriyorsa kullan. Erken doğuma bile sebep olabiliyor idrar yolu enfeksiyonu Allah korusun
Benim de ilk hamileliğim de öyleydi her tahlil verdiğimde enfeksiyon çıktı hiç ağrım falan olmamasına rağmen. Tek kullanımlık saşeler kullandım sürekli. O zaman ben de tedirgin olurdum. Bunda inanki amoklavin falan kullandım düşün ve bebeğim çok çok küçüktü. Enfeksiyon düzeyi yüksekse yine de doktoruna danış ama kullan diyecektir dediğim gibi enfeksiyon daha sıkıntı. Kar zarar hesabı yapmak gerekiyor ilaç kullanımındaHamile kaldigimdan beri bitmedi surekli antibiyotik kullanarakmi geviricem bu hamileligi gercekten cok yoruldum artik ne zor seymis annelik
Canım telaşlanma tek sefer sale bir ilaçla hemen geçiyor ve bol su içMaalesef enfeksiyon pozitif cikti
Eren de çok güzel be naif bir isim. İsmi eren olan bir sürü öğrencim oldu. Hepsi de çok efendi, naif çocuklardı.Bizim ki de Eren de Eren diyor ben hic bir isim e sıcak degilim
Arkadaslar şimdi çok şiddetli burnum kanada korktum cuma randevüm varda sizde böyle bişeyle karşılaştınızmı
Arya, lina, sarya isimlerini de çok beğenirim.çok değişik isimler biliyorsun biraz listeni paylaşsana belki bize de yarar :))) benim beğendiğim ismi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum sabah akşam konuştuğumuz isimler :)
Evet ama kullanmicam
Ben antibiyotigi birakali 1 ay bile olmadi gecmisti tekrarlamis ve onceki baya kasinti falan yapiyordu mantardu sanırım ben hayatimda bu kadar antibiyotik kullanmamistim bu 3 falan olucakHata edersin canım.
Doktor verdiyse kullanman lazım. Enfeksiyon daha riskli.
Belki bir kutu ilaçla geçmiyordur. İlaç bitiminde tekrar gidip test ver. Başka ilaç gerekebilir.
Bir defasında çok şiddetli boğaz enfeksiyonu geçirdim. Doktorun verdiği ilaç bitti ama yara duruyordu. Eşimin yarım bıraktığı antibiyotiği de içtim öyle geçmişti. Kafama göre kullandım ama o zaman hamile değildim zaten..
Ben ilk gebeliğimde 6. 7. haftalarda kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden. Doktor uyarmıştı kullanmazsan düşüğe, anomaliye ve erken doğuma sebep olur diye. Purinol da vermişti bana..
Ahh ahh maalesef bi dogursak saglikla hayirlaBenim de ilk hamileliğim de öyleydi her tahlil verdiğimde enfeksiyon çıktı hiç ağrım falan olmamasına rağmen. Tek kullanımlık saşeler kullandım sürekli. O zaman ben de tedirgin olurdum. Bunda inanki amoklavin falan kullandım düşün ve bebeğim çok çok küçüktü. Enfeksiyon düzeyi yüksekse yine de doktoruna danış ama kullan diyecektir dediğim gibi enfeksiyon daha sıkıntı. Kar zarar hesabı yapmak gerekiyor ilaç kullanımında
Ben antibiyotigi birakali 1 ay bile olmadi gecmisti tekrarlamis ve onceki baya kasinti falan yapiyordu mantardu sanırım ben hayatimda bu kadar antibiyotik kullanmamistim bu 3 falan olucak
Ben son 1 aydır her sabah burnumda kurumuş kanla uyanıyorum. Yazacağım şey için kusura bakmayın, sümkürürken parça parça dökülüyor. Gün içinde de sümkürünçe geliyor. Ama hiç kanama olarak gelmedi. Normal diye biliyorum.Arkadaslar şimdi çok şiddetli burnum kanada korktum cuma randevüm varda sizde böyle bişeyle karşılaştınızmı
Gözün aydin canimDetaylıdan geliyorum kızlar.
360 gr
23 cm
Minik burunlu
Köfte dudaklı bir kız
İlki de aynen minik burunlu, dudaklar cok köfte sayılmasa da fena değil