- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.681
Tahlil vermeden anlıyorum artık enfeksiyon var mı yok muAl benden de o kadar …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahlil vermeden anlıyorum artık enfeksiyon var mı yok muAl benden de o kadar …
Foti yok muDetaylıdan geliyorum kızlar.
360 gr
23 cm
Minik burunlu
Köfte dudaklı bir kız
İlki de aynen minik burunlu, dudaklar cok köfte sayılmasa da fena değil
Uyuyordu . tofıta atmıştım ağzına ama.geç yattım geceFoti yok mu
Var ama ogun ne indirm varsa o , yani gitmeden e bebek sayfasımda neler indirmde onlara bakGünaydın kızlar, geçenlerde biri sormuştu ama cevabını kaçırdım e bebekteki indirimler mağazada da var mı ? Sadece online özel mi yoksa?
Yaaaa çok güzelUyuyordu . tofıta atmıştım ağzına ama.geç yattım gece
Yorgundu galiba
Yaa maşallah dudaklar hakkaten köfte:)))Uyuyordu . tofıta atmıştım ağzına ama.geç yattım gece
Yorgundu galiba
Sağ ol canim. Karından bakılıyorYaa maşallah dudaklar hakkaten köfte:)))
detaylı da karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi?
bir de ne kadar sürüyor muayene
Ay senin burnumu sevsinler beUyuyordu . tofıta atmıştım ağzına ama.geç yattım gece
Yorgundu galiba
maşallah ne güzel , demekki hissettirmeden coşuyor içerde bebiş:)))Selammm
Doktordan geliyorum bende
Doktoruma hareket etmiyor herkes hissediyor ben hissetmiyorum dedim geç bakalim hemen dedi ve baktiysa hiperkatif bir bebe vardi doktorum bumu oynamiyor annesi net pozisyyon alamiyorum harekt ediyor surekli masallah dedi gelisimi nerdeyse 10 gune ilerideymis suphanallah kilosu 320 gram boyuda 21 cm dedi cok şükür allahima hersey yolunda
Heh iyi o zaman şu penatenin ürünleri çok övüyorlar onun için sordum aslında bugün çıkıcam çıkmışken alırdım diye. Kullanan var mı acabaVar ama ogun ne indirm varsa o , yani gitmeden e bebek sayfasımda neler indirmde onlara bak
Sağlıcakla doğsun gerisi önemli degil canımKizlar birde plasentam rahim agzinda duruyormus bu yukari kacmazsa sezeryan olcan mecbur dedi buyuk ihtimal kaçar bebek buyudukce onu itebilir dedi hayirlisi olsun dedim
Oyy meme ariyo sanki ya agzini seveyim senin benimkide tam tersi o kadar sert ve ciddi poz verdiki sanirsin bin pişman orda olduğunaUyuyordu . tofıta atmıştım ağzına ama.geç yattım gece
Yorgundu galiba
daha uzun sürüyor diiye okumuştum canım demek o kadar da sürmüyor.Sağ ol canim. Karından bakılıyor
20 dk ya kadar sürüyor galiba.
Saate hic bakmadım
Çocuk daha ne yapsın bir de hissetmiyorum diyor sen kendine bak bebişi suçlamaSelammm
Doktordan geliyorum bende
Doktoruma hareket etmiyor herkes hissediyor ben hissetmiyorum dedim geç bakalim hemen dedi ve baktiysa hiperkatif bir bebe vardi doktorum bumu oynamiyor annesi net pozisyyon alamiyorum harekt ediyor surekli masallah dedi gelisimi nerdeyse 10 gune ilerideymis suphanallah kilosu 320 gram boyuda 21 cm dedi cok şükür allahima hersey yolunda
Benimdr sucum yok kiz bana b*k atmaÇocuk daha ne yapsın bir de hissetmiyorum diyor sen kendine bak bebişi suçlama
Hep ağzı açıktı. Bişiler aranıyorduOyy meme ariyo sanki ya agzini seveyim senin benimkide tam tersi o kadar sert ve ciddi poz verdiki sanirsin bin pişman orda olduğuna