- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.561
Kıızz biriniz de kızınızın adını Mavi koyun içimde kaldı benimki oğlan olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim ılkinde de istemedi o ismiKıızz biriniz de kızınızın adını Mavi koyun içimde kaldı benimki oğlan olunca
Merhabalar bizim soyadımız çok uzun olduğu için hep 3 harfli isimlere sıcak bakıyordum . Listemizde ; Teo , Tan , Hür , Can , Alp ,Ata vardı.Kızım doğmadan adı hazırdı. O kadar bu yavrumun adı yok. Erkek ismi bulan beri gelsin bize de yardım etsin hatta önerilere açığız. Tam anlamıyla içime sinen bir isim yok
son birkaç yıldır o kadar çok farklı isimli öğrencim oldu ki , aklıma gelen A ile baslayanlari yazayım ; Artin , Arhan , Arel , Artun ,Alaz , Daha klasikler Alp, Altuğ, AtlasYok anam A ile baslayan bisey istiyom
İstanbul’dayım ben yA bana öneriniz var mı
Valla böyle gelip de normal olacaksa başım gözüm üstüneArkadaşımda böyle diyordu, bir gece karın ağrısıyla gidip normal doğum yapıp geldi
Ama ben sezeryan istiyodum dediğinde bebeğin çoktan yola girdiğini görmüşler falan. Hızlıca çarçabuk oldu maşallah ikisi de süper sağlıklıydı ve ilk doğumu sezeryan bu kızın. Yani istemeden ssvd yapmış oldu
Bebek yolunu seçer derken bundan bahsediyorlar yani sen istediğin planı yap o normal gelecekse geliyor, gelmeyecekse de 42de bile hel eyip sezeryan la alınıyor
Ah çok sevdiğim bir isimdir , 12 yaşlarındayken Hırsız -polis dizisinden beri favori ismimdi . Ama yakın arkadaşlarımdan çok koyan oldu ismi öyle olunca elemek zorunda hisettim kendim. Nil, isminin de bir diğer anlamı Maviymis .Kıızz biriniz de kızınızın adını Mavi koyun içimde kaldı benimki oğlan olunca
Benimki de istemedi ama şansımı denicektim. Kot markası o diyoEşim ılkinde de istemedi o ismi
Bunda da istemiyor
Sadece bebek çantasıyla gidicem.Kızlar bu arada hastaneye bildiğimiz kabin valiziyle mi gideceğiz Tatile gider gibi
Benimki de renk ismi diyorBenimki de istemedi ama şansımı denicektim. Kot markası o diyo
Ben oğluma Aras ismini koymak istemiştim kargo ismi o demişti eşim önce aklına nehir ismi olduğu gelmesi gerekmez miydi dedim milletin aklına sadece kargo gelir demiştiBenimki de istemedi ama şansımı denicektim. Kot markası o diyo
Bu babaların kafa hep düz çalışıyoBen oğluma Aras ismini koymak istemiştim kargo ismi o demişti eşim önce aklına nehir ismi olduğu gelmesi gerekmez miydi dedim milletin aklına sadece kargo gelir demişti
Tamam bekliyorum halaOnaylanınca yaz burdan
Erkekte de cihangir koysun biriKıızz biriniz de kızınızın adını Mavi koyun içimde kaldı benimki oğlan olunca
benim aklımdaydı soyadıyla güzel olmuyor :)))Kıızz biriniz de kızınızın adını Mavi koyun içimde kaldı benimki oğlan olunca
oh my god :)))) ben de her gün alışveriş yapıyor gibiyim ama kıyafet az aldım boy kilo durumu nasıl olur bilemiyorum :)))Aldıkça alasım geliyor bağımlılık yaptı bu ne güzel his kızlar
bikaç video izledim herkes öyle gitmiş sanki bebek hemşireleri bile :))) tecrübeli anneler bize yol gösterir diye umuyorum :)Kızlar bu arada hastaneye bildiğimiz kabin valiziyle mi gideceğiz Tatile gider gibi