- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.521
Guzel uyumlu olmus bakKuzenimin ikizleri var erkek miran kız Melina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel uyumlu olmus bakKuzenimin ikizleri var erkek miran kız Melina
Benim kuzenim de mayısta Doğum yapacak ve ateş koyacak adınıAyy isim de çok rahatım yaaaa evlenemden önce bile belliydi hiç düşünmedik bile
2.de ilerde erkek olursa uyumlu bi isim bulmam lazım sadece
2. Kız olursa oda belli
Ben de mikanım benle de uyumluGuzel uyumlu olmus bak
Kızzzz eşinin esmini niye koyuyonKizlar bu isim nasil
MİRAN ASIM asım eşimin ismi
Kizlar bu isim nasil
MİRAN ASIM asım eşimin ismi
Aşk diyoruz bunaKızzzz eşinin esmini niye koyuyon
Benim kuzenim de mayısta Doğum yapacak ve ateş koyacak adını
Onun 3. Kızı rüzgar oğlu toprak. Oğlu kardeşinin ateş olmasını istemiş
Onaylanınca yaz burdanEvet aga çağrışımi yapıyor ama daha net degil degistirebilriiz
Onaylanmasini bekliyorumdaha ses yok
KatılıyorumBen birarada beğenmedim desem
Fonoteği uymuyor sanki..
Bir de oğluma iki isim koymuş biri olarak her ne kadar herkes beğense de keşke ikinci ismi tek ismi olsaydı diyorum. İkinci ismi Giray
Kızımız tek isimli olacak. İki isim pişmanlıktır.
Tabi bu benim fikrim
Valla yaaaa tam aşık, merve koyuyosa yaniAşk diyoruz buna
Bizim ki de Eren de Eren diyor ben hic bir isim e sıcak degilimEvet gerçekten çok zor bir karar. Ben çok uzun zaman önce belirlemiştim isimleri. Sağolsun eşim de uyum sağladı. Yoksa zor valla.
Oğlum bebeğe güneş ismini koyalım diyor aslında çok beğendim ama sen kendi çocuğuna koyarsın dedimAyyy çok severim yaaa ateş, güneş ,Alâ isminide severim aynen 2.m erkek olursa bende öyle toprak fln öyle bişi koyarım yani
İsim önemli cidden yaaa, içinden sinicek
Eren de çok güzel isimBizim ki de Eren de Eren diyor ben hic bir isim e sıcak degilim
Kızzzz koy bak çok güzel ilerde benimde olursa güneş koycam kanki olurlarOğlum bebeğe güneş ismini koyalım diyor aslında çok beğendim ama sen kendi çocuğuna koyarsın dedim
O zmaan benimki de mavişYok tam tersi olabiliyor ama iki mavi gözlüden kahve rengi olmuyomuş ,
Benim annemle babamsa kahve , ben renkliym
Eşimin magzasi var ismi Kotçu AsımKızzzz eşinin esmini niye koyuyon
Ateş güneş çok güzel olurKızzzz koy bak çok güzel ilerde benimde olursa güneş koycam kanki olurlar
Kimsede yok bide özel
Aşktan değilmiş ticariymiş sebepEşimin magzasi var ismi Kotçu Asım
Eşimin dedesi acmis burayi 40 yildir var eşimdende ogluna kalsin diye düşündük bu isim yürüsün maksat
Daha net degil bi kac gündür aklimda bu isim , eşim gil 2 isim koyuyorlar hep bende sevmiyorum iki isim ama kayinbabam koyacagi icin 2 isim sart diyor ne dieyeyimBen birarada beğenmedim desem
Fonoteği uymuyor sanki..
Bir de oğluma iki isim koymuş biri olarak her ne kadar herkes beğense de keşke ikinci ismi tek ismi olsaydı diyorum. İkinci ismi Giray
Kızımız tek isimli olacak. İki isim pişmanlıktır.
Tabi bu benim fikrim
Hahaha aşkmi kaldi kiz hersey para olmus hahah bAşktan değilmiş ticariymiş sebep