- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.541
Yok anam A ile baslayan bisey istiyomEren de çok güzel isim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anam A ile baslayan bisey istiyomEren de çok güzel isim
Neden ?Yok anam A ile baslayan bisey istiyom
çok değişik isimler biliyorsun biraz listeni paylaşsana belki bize de yarar :))) benim beğendiğim ismi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum sabah akşam konuştuğumuz isimler :)Kız ismi de erkek ismi de belirlemiştim kafamda. Kız olsa masiva ismini istiyordum.
bence böyle yap benim dr önce yazmadı sonra tahlile bakınca vitamin hiçbir şey kullanmıyorum dedim tamam yazalım dedi tahlilde normaldi yani sıkıntı yoktuBen de galiba tahlili götürcem. Sanırım kadın dogumcular bunun icin tahlil yapmiyor. Saglik ocakları takip yapip kan aliyo sonra da doktora goturuyoruz sanirim. Artik bu kanaate vardım. Hoş saglik ocagindaki aile hekimi kadin dogumcularin ilgisiz oluşundan dem vurdu ama herkes birbirine top atiyor olablir. Arada kaynamayalim da bilinçli olalım en iyisi. Tabi benim ilk hamilelik bu konulara cok uzağım. Her defasında yeni seyler öğreniyorum.
Benim de A ileNeden ?
A ile başlayan ayaz ateş aras ben ayazı beğeniyorum :))Bizim ki de Eren de Eren diyor ben hic bir isim e sıcak degilim
Bende Asil diyorum olmazsa artik Poyraz koyucamA ile başlayan ayaz ateş aras ben ayazı beğeniyorum :))
Bizimde Ayaz insallahA ile başlayan ayaz ateş aras ben ayazı beğeniyorum :))
Asil çok güzel poyraz da öyleBende Asil diyorum olmazsa artik Poyraz koyucam
Vayyyy sizi çakallarEşimin magzasi var ismi Kotçu Asım
Eşimin dedesi acmis burayi 40 yildir var eşimdende ogluna kalsin diye düşündük bu isim yürüsün maksat
Hahhhh aynen toruna koy bariAteş güneş çok güzel olur
Defneye önceden karar vermiştik 2 isim de istemiyorum güneş toruna koyacam
Umarım sıkıntı yoktur cnmBiz hastaneden geliyrouz agrilara dayanamayip acilin yolunu tuttum ama çok şükür ki oğluşum iyiymis 20+5 gorunuyor usg de idrar yolu enfeksiyonundan suphelendiler idrar verdim bekliyorum
Hımm zamanı geldi gerekiyor artık diyim bari. Ben de istemezdim takviye almayı ama hic takviyesiz hamilelik geçiren var mı acaba? Illaki düsüyor mu bu degerler çok merak ediyorum.bence böyle yap benim dr önce yazmadı sonra tahlile bakınca vitamin hiçbir şey kullanmıyorum dedim tamam yazalım dedi tahlilde normaldi yani sıkıntı yoktu
A ile başlasın diyorsan Asil gayet güzel bir isimBende Asil diyorum olmazsa artik Poyraz koyucam
ne güzel karar vermişsiniz :)))Bizimde Ayaz insallah
o konuda bir bilgim yok ama devlet hastanesindeki dr lar hiçbir şey vermedi bana benden önce girene yazdılar neye göre nasıl verdiklerini hiç anlamadım bana özeldeki dr verdiHımm zamanı geldi gerekiyor artık diyim bari. Ben de istemezdim takviye almayı ama hic takviyesiz hamilelik geçiren var mı acaba? Illaki düsüyor mu bu degerler çok merak ediyorum.
Anladım. Benimki de üniversitede özel muayene doktoru. Aslında prof ama bilemiyorum. Zamanı vardır belki gerçekten anlayamadım bu doktorlario konuda bir bilgim yok ama devlet hastanesindeki dr lar hiçbir şey vermedi bana benden önce girene yazdılar neye göre nasıl verdiklerini hiç anlamadım bana özeldeki dr verdi
İstanbul’dayım ben yA bana öneriniz var mıHangi il canım.