- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.621
Bende oğlumda premium care kullanmıştım. Diğer hiç bir bez olmadı. Bu sefer sleepy bio natural le basliycaz bakalımAma canım premium care almayacaksan eğer Sleeppy Natural daha iyi.
Ben arkadaşımda inceledim ilk zamanlar için Bio Natural olanı alıcam o bir tık daha pahalı, büyüyünce Natural olana geçerim normal prima dan kat kat iyi kızımda kullandım premium care ona rağmen Sleeppy daha güzel gelmişti. Bi incele bence çok alma
Aynen prima pişik yapıyo diyolar mesalaa gerçi dediğimiz gibi her çocukda farklı olur amaaÖyle tabi denemeden ben de anca video ile karar verdim iştemisal pek çok ailenin severek kullandığı bezleri denedim benim çocuğa alerji yaptı.
55 tldi geçen hafta e bebegin magazasindaBunun fiyatı nasıl indirme girmiş e bebekde de ben normal fiyatlarınıda bilmiyorumnormal mi inmişmi gerçekden
bende merak ettim bunu, benimde aynı çnkü cevapları bekliyorum :)Biraz erken daha ama merak ettiğim bişi var
Bunu tecrübeli anneler cevap verebilir anca..
Benim göğüs ucum yok öyle sporcu üstler giydiğim göğüs ucum hiç belli olmazzz. Yani göğüs ucum var ama böyle cıkık değil, anca üşüdüğümde fln anca öyle çıkarsa çıkar
Böyle olan varmı, bebek benim göğüsü çekmekde zorlanırmı yoksa böyle daha mı rahat olur ,yada çocuk çeke çeke çıkarırmı
Kafamda deli sorular
Alsam mı almasam mı arada kalıyorum neyse illa bidaha indirime girer herhalde55 tldi geçen hafta e bebegin magazasinda
Oldu canim emredersin der kendin süpür çok istiyorsan derim. Ki dedim de eşim kendi süpürüyor. Ben çalışıyorum kusura bakma ben her dakka ev filan supuremem ancak hafta sonu 1 kere dedim. Şimdi değil hamilelikten önce. O zaman yine arada supuruyordum. Şimdi asla elimi surmuyorum.Robot süpürge aldım eşim çok yorulmasin diye
Ina May'in Emzirme Rehberi diye bir kitaba denk geldim, ilkinde çok problem yaşadığım için okumak istedim aldım. Ondan bir kaç alıntı.Biraz erken daha ama merak ettiğim bişi var
Benim göğüs ucum yok öyle sporcu üstler giydiğim göğüs ucum hiç belli olmazzz. Yani göğüs ucum var ama böyle cıkık değil, anca üşüdüğümde fln anca öyle çıkarsa çıkar
Böyle olan varmı, bebek benim göğüsü çekmekde zorlanırmı yoksa böyle daha mı rahat olur ,yada çocuk çeke çeke çıkarırmı
Kafamda deli sorular
Bugün tansiyonum 13-8 oldu nabzım 140 doktora gittim tabi hafta da fixs 3 kere gidiyorum kadın beni görünce tansiyonu ölçtü gene aynı çıktı e iyi dedi 13-14 normal bak ben 15 senedir aynı işi yapıyorum geç bi de kalbine bakalım dedi baktı sorun yok bilmiyorum ki ne dememi istiyorsun dedi tabi o arada o kadar ağlıyorum ki bide rahim uzunluğuna bakalım dedi baktı o da iyi maşallah dedi nolur artık dedi bak sana yazık etraftaki lere yazık en önemlisi bebeğine yazık dedi sen bu panikle nasıl doğurucan dedi ya ben istedim ki bi ilaç bi bişey versin yok ilaçlık bisey ama istersen sana sakinleştirici bi serum verim dedi yoksa biseyin yok bu tansiyon lar normal dedi 1 aya gel dedi bilmiyorum o kadar ağlamışım ki yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuş o kadar sıktım demek ki kendimi
Ina May doğuma hazırlık ve sonrası konusunda en yetkin kaynaklardan. Doğal doğumu destekleyenlerin başucu kitabıdır. Okumakta büyük yarar var. Ben de okuyacağım,listemde var.Ina May'in Emzirme Rehberi diye bir kitaba denk geldim, ilkinde çok problem yaşadığım için okumak istedim aldım. Ondan bir kaç alıntı.
Emzirme ile ilgili her şeyi yazmış. Çok da basit bir dille çevrilmiş. Sevdim ben de.Ina May doğuma hazırlık ve sonrası konusunda en yetkin kaynaklardan. Doğal doğumu destekleyenlerin başucu kitabıdır. Okumakta büyük yarar var. Ben de okuyacağım,listemde var.
Yaa aynı benimde öyle. Anca elimle çıkartırsam çıkıyor ya da soğukta çook az çıkar. Bende çoook araştırdım. İnşallah çocuk çıkarırBiraz erken daha ama merak ettiğim bişi var
Kafamda deli sorular
Atpaz kitapdan paylaşmıl güzelbende merak ettim bunu, benimde aynı çnkü cevapları bekliyorum :)
Benim düz göğüslerim olan içi göçük değil iyi bari sevdim bu kitabıIna May'in Emzirme Rehberi diye bir kitaba denk geldim, ilkinde çok problem yaşadığım için okumak istedim aldım. Ondan bir kaç alıntı.
Aypaz paylaşmış canım inşallah yararlı olur da doğumdan sonra sağlıklı güzel bi şekilde emzirebilirz belki yaşamış annelerde vardırYaa aynı benimde öyle. Anca elimle çıkartırsam çıkıyor ya da soğukta çook az çıkar. Bende çoook araştırdım. İnşallah çocuk çıkarırya da sağmak işe yarasın diye umuyorum..
Olabilir niye olmasin ne yemeyi düşünüyorsunAcıktım yav bu saatte olacak iş mi
Kız bu saatte bir sey yenir miOlabilir niye olmasin ne yemeyi düşünüyorsun
Benim göğsümü tarif etmişsinBiraz erken daha ama merak ettiğim bişi var
Kafamda deli sorular
Hah işte bekledigim cevapKız bu saatte bir sey yenir mi
Yok yav bu saatte yiyeceğim maximum şey yarım muzdur. Biraz daha uyuyamazsam yerimHah işte bekledigim cevapgidip yiym bari deseydin yerdin zopayı