- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiler gördükçe " ne şanslısınız, bizim zamanımızda yoktu . Boklu bez yıkıyorduk" diyor.Aynen bence de yazık bize asla asla yıkanabilir bez yok
Ben sleepy bio natural aldım ama sayısı fazlaydı o sebeple karşılaştırma yapamiyorum. Ama bir video izlemiştim bio natural daha güzel geldi. Bulursam atayım.Bunun fiyatı nasıl indirme girmiş e bebekde de ben normal fiyatlarınıda bilmiyorum normal mi inmişmi gerçekden
Ben de bilmiyorum şuan. A101 lere bak önce fiyat. Sonra e bebeği takip et bakalım aradaki farkli anlarsın. Ben daha hiç bakınmadımBunun fiyatı nasıl indirme girmiş e bebekde de ben normal fiyatlarınıda bilmiyorum normal mi inmişmi gerçekden
Herhalde öyledir nasıl temizlenecek o boklar hem de sulu... Aynen katılıyorum canim.Eskiler gördükçe " ne şanslısınız, bizim zamanımızda yoktu . Boklu bez yıkıyorduk" diyor.
Bazıları parasal degil tabii, sağlık açısından düşünüyor bunu .
Ama isteyen istediğini yapsın
Ben böyle iyiyim
Zaten ilk zamanlar günde 10 taneye yakın bez değiştiriliyor gece de degil buna .
Hem benim premses ellerim kaldırmaz
Deterjanlara karşı tepki veriyor. Elde yıkamayacak ama
Boklu bezler önce elde temizlenecek galiba degil mi, sonra makine
Bak şunu izledimBunun fiyatı nasıl indirme girmiş e bebekde de ben normal fiyatlarınıda bilmiyorum normal mi inmişmi gerçekden
Cidden ben de bazen yemeği tatsız tutsuz yapiyorum bu niye böyle oldu falan oluyor hakikaten neden öyle oluyor ki hep yaptigimiz yemekler halbukiAyyy bide çalışıyosun, normal ozman istanbulda hava iyi olduğu için yapabiliyorum soğuk havalarda bende yapamadım, bide evim çok toz tutan bi ev hele çalışsam asla tek yapmam kalk beraber yapıcaz derimde evde olduğum için kendi aramızda iş bölümü yaptık oyzuden bişi diyemiyorum
Ayyyy hiç sorma, tane tane pilav yapan ben 2 aydır asla yapamıyorum deliricem
Valla bu erkeklere ne yapsan yaranamassın oyuzden ben bişi söyleyince gülüp geliyorum susuyor sonra
Evet, o kadar derine inmek istemiyorum ben deHerhalde öyledir nasıl temizlenecek o boklar hem de sulu... Aynen katılıyorum canim.
Asla bu konuda prensesligi kabul edebilirim.
Ya neden saglikliymis ama ben sağlıklı yaşam olayından uzak bir insan olmak istiyorum bu noktada sanırım sağlıklı yaşam bana göre değil
Ne biliyimmmm bi değişik gitti el leezzetigibiCidden ben de bazen yemeği tatsız tutsuz yapiyorum bu niye böyle oldu falan oluyor hakikaten neden öyle oluyor ki hep yaptigimiz yemekler halbuki
Bak şunu izledim
2.si 1 TL indirimleri oluyor hepsi burada da ordan almisdim ben.84 li 1 numara ve 84 lu 2 numara 1 er paket aldım.141 TL ye toplamda. Adet fiyatı 83 kuruş mu ne yapıyordu.3 numara alayım diye bakdim 1.27 ye geliyor e bebekdeBunun fiyatı nasıl indirme girmiş e bebekde de ben normal fiyatlarınıda bilmiyorum normal mi inmişmi gerçekden
Geçen bakmıştım bak unuttum, bu e bebek hergün farklı şeyler indirime giriyo ya oyuzden takip ediyorumBen de bilmiyorum şuan. A101 lere bak önce fiyat. Sonra e bebeği takip et bakalım aradaki farkli anlarsın. Ben daha hiç bakınmadım
Hepsi buradada evet tane 1 tl oluyo ama zamanlaro vsr galiba kim bilir bidaha nezman olur2.si 1 TL indirimleri oluyor hepsi burada da ordan almisdim ben.84 li 1 numara ve 84 lu 2 numara 1 er paket aldım.141 TL ye toplamda. Adet fiyatı 83 kuruş mu ne yapıyordu.3 numara alayım diye bakdim 1.27 ye geliyor e bebekde
Ah ah burada herşeyi aşırı pahalı. Ürünleri çok güzel ama işteAman yarabbi, gercekten dedigin kadar varmıs dofh Ben onun bir marka oldugunu bile bilmiyodum hosuma gitti oyle aldım
Kimisi de almıyo daha çok kötü olasın diye bekliyo boşver en rahatı sensin
Ama canım premium care almayacaksan eğer Sleeppy Natural daha iyi.Prima kullanırım zaten ya diğerleri de neredeyse aynı fiyat zaten ablaları da primayla büyüdü hak geçmesin
Erkek dedi 14.haftada muhtemelen yine erkek derKağıtta yazmıyor ama sizi yönlendiren doktora söylüyorlar.
Evet canım malesef sürekli zam geldiği için bişey diyemiyorum bir sonraki indirime belki daha çok fiyatlı olabilir.Hepsi buradada evet tane 1 tl oluyo ama zamanlaro vsr galiba kim bilir bidaha nezman olur
Geçen bayb turcoda vardı acaba sleepyde nezman olur
Ahhhh valla yaaaaaEvet canım malesef sürekli zam geldiği için bişey diyemiyorum bir sonraki indirime belki daha çok fiyatlı olabilir.
Öyle tabi denemeden ben de anca video ile karar verdim işte misal pek çok ailenin severek kullandığı bezleri denedim benim çocuğa alerji yaptı.Hmmm güzel videoymuşşş hiç izlememiştim böyleleri, genelde bebekden bebeğe değişik diyolar ya