- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.481
İşte onu düşündüm de ben yapamam yaAtmadan önce sıyırması var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte onu düşündüm de ben yapamam yaAtmadan önce sıyırması var
Ben bi ara çevreci olucam dedim yıkanabilir bez araştırmasına başladım, kullananların videolarını falan izledim sonra gözüm kesmedi, büyüğe tuvalet eğitimi verirken de anladım ki o iş hiç bana göre değilİşte onu düşündüm de ben yapamam ya
Yıkama kısmı olmasa neden olmasın
Premium care lerin fiyatı görünce ben
selam kızlar, muşamba bez yıkaması mı dedi birileri ben kardeşimin bezlerini yıkamıştım bir kaç defa annemden gizli gizli:) hiç kıyamazdım anneme:)
Hayırlı evlatBen kardeşimin altını bezlediğimi hatırlıyorum ama yıkamak için küçüktüm
Zaten annem görse olay çıkardı senin neyine bez yıkamak diye
İyi iyi. Ben dün aldım bunları görmedim ama en ucuzu 10/11 liraydı bu tarz badilerin. Benim ilk 3 ay giydireceklerm bitti sayılır. Dışarısı için falan alacağım bazı parçalar var sadece.İyimidir bilmiyorum ama civilde badilerin fiyatı böyle
bizim aramızda 10 yaşa yakın var. küçük annesi gibi, her şeyiyle ilgilenmiştim. Oyuncak bebek gibiydi banaBen kardeşimin altını bezlediğimi hatırlıyorum ama yıkamak için küçüktüm
Zaten annem görse olay çıkardı senin neyine bez yıkamak diye
Aynen bende hep evde giyicek şeyler aldım 3-6 arası hep dışarısı için alucam Badi daha alamadım böyle bişi alıyım ozamanİyi iyi. Ben dün aldım bunları görmedim ama en ucuzu 10/11 liraydı bu tarz badilerin. Benim ilk 3 ay giydireceklerm bitti sayılır. Dışarısı için falan alacağım bazı parçalar var sadece.
Önümüzdeki ay 3/6 6/9 alırım
Ayyyyy bende öyleeydim kardeşimle aramda 11yaş var ama gerçekden küçük anne gibiydim herşeyini yapardım. Annem yorulmasın diye geceleri bile kalkar annem uyanmasın diye ben bakardım altını alır yemeğini yedirirdim oda şükür çok usluydu annem işe başlamıştı yine ben bakıyodumAbla olmak güzel bişi ,bizim aramızda 10 yaşa yakın var. küçük annesi gibi, her şeyiyle ilgilenmiştim. Oyuncak bebek gibiydi bana
seni çok iyi anlıyorum, aynılarını ben de yaptım yaşadım.. bazen kızımın adını söyleyeceğime kardeşimin adını söylüyorum. derinlerde bir yerde o da çocuğum gibi çünkü. inşallah kızımla kardeşi de böyle severler birbirlerini. kardeş harika bir şeyAyyyyy bende öyleeydim kardeşimle aramda 11yaş var ama gerçekden küçük anne gibiydim herşeyini yapardım. Annem yorulmasın diye geceleri bile kalkar annem uyanmasın diye ben bakardım altını alır yemeğini yedirirdim oda şükür çok usluydu annem işe başlamıştı yine ben bakıyodumAbla olmak güzel bişi ,
Şuan oda aynılarını yeğenine yapıcak yoksa
Ahhhh inşallah öyle severlercidden çok güzel bişi kardeşseni çok iyi anlıyorum, aynılarını ben de yaptım yaşadım.. bazen kızımın adını söyleyeceğime kardeşimin adını söylüyorum. derinlerde bir yerde o da çocuğum gibi çünkü. inşallah kızımla kardeşi de böyle severler birbirlerini. kardeş harika bir şey
Yok radyoloji de bakıyor. Bazı yerlerde demek perinatoloji bakıyor ama her yerde yok sonuçta o bölüm. Uzman radyolog da çok güzel inceliyor. Benim migdem yanıyor sonra oksuruyorum migdem bulanıyor. İşte o uygulama da öyle yazmasına bakma bana da öyle yazdı ama. Ama bir haftadir migdem çok iyi. Rabiza sağolsun. Ne muhteşem bir ilacmis.Not alayım da sorayım dr a gidince ya bi de benim hiç yoktu yeni yeni midem bulanmaya başladı özellikle sabahları çok midem bulanıyor uygulamada artık sabah bulantilariniz geçti rahatlarsıniz yazıyor benim tam tersi hiç yoktu yeni yeni başladı
Aaaa bilmiyordum ben normalde perinatoloji bakıyor sanıyordum canım
Ben de hiç içemiyorumMümkün değil sade Maden suyu içemiyorum meyveli içerim ama onunda faydadan çok zararı varmış. Sade Maden suyunu içenlere hep uzaylı gibi bakmışimdir keşke ben de içebilsem o yüzden dr hem kalsiyum hem magnezyum ilacı verdi Maden suyu içsem vermeyecekti
Ben ondan yaptırdım işte. Ama detaylı ultrasonu karşılamıyor demişlerdi. Ama 8 muayane ve muayene yapılan tahlilleri. Acil durumlarda yatislari ve o sıradaki masrafları ve doğumu karşılıyor.Özel hastanede sigortan olsa bile o fiyatlarda zaten. Fakültede de sıra bulmak zor. Gebe sigortası diye bişey varmış sigortası olmayan bir arkadaşım dedi hamilelikte sigortalı gibi herşeyden faydalanıyormuş onu da araştırın isterseniz.
Bu fiyatları görünce anksiyetem tutuyor Biz burada aynı ürünlere servet döküyoruz maalesef hele şu btoys ürünleri o kadar pahalı kiBatacaksak hepimiz batalım degil mi
Ah ah ben napim kızım 1.5 yaşında premium care kullanıyorum şimdi buna da öyle başlıcam sanırım. Sleepy pek içime sinmiyor, kızım küçükken denemiştim felaket bir bezdi. Ama şu bio olan serisi denenebilir belki. O zaman yoktu oPremium care lerin fiyatı görünce ben
Bio ile prima aktif bebek aynı fiyatlarda ben şahsen aktif bebeği seçerim önceden bildiğim için o da yani. Ama premium care almam o kadar da değilBu fiyatları görünce anksiyetem tutuyor Biz burada aynı ürünlere servet döküyoruz maalesef hele şu btoys ürünleri o kadar pahalı ki
Ah ah ben napim kızım 1.5 yaşında premium care kullanıyorum şimdi buna da öyle başlıcam sanırım. Sleepy pek içime sinmiyor, kızım küçükken denemiştim felaket bir bezdi. Ama şu bio olan serisi denenebilir belki. O zaman yoktu o