- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
- #26.381
Bende bayıldım bunlara, çarşaf ve yastıkla takım yapmayı planlıyorum
Güzelmiş valla al
Düz krem renk aldım çarşaf. Bir müslin çarşaf daha alıcam. Elime alınca beğendim dokusunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bayıldım bunlara, çarşaf ve yastıkla takım yapmayı planlıyorum
Pipi vardı aslında bende gördüm hatta emin olmak için defalarca sordum ama hep sanıyelık sureklı kımıldıyordu bebek yani kordonda olabilir emin olamadım doktor cıkıntı var erkek bu dedi benm içimde %100 erkek hissi olmadı daha niye öyleyim
Sen detaylı ultrason fiyatı öğrenirsin Banada söyle olur mu ?hangi hast. Var acabaAnladım teşekkür ederim
Bencede yapma yaniMantıklı bak ama Yok canımmmm oğluşuma yapmıyım onu
Ben bundan tatil valizi için almıştım bu yaz. İndirime girer mi bilmiyorum ama bu civardaydi fiyat.Hastane çantası için bundan şimdi alsam mı daha indirime girer mi acaba?
65₺ şu anda
Eki Görüntüle 3000897
Inşallah canımİnşallah öncelikle sağlıklıdır sonra da değişmemiştir
Ben bundan tatil valizi için almıştım bu yaz. İndirime girer mi bilmiyorum ama bu civardaydi fiyat.
Evet evet yaz alışverişinde almıştım ben. Yani çok oldu. Tam hatırlamıyorum ama bu civardaydi hatta ayakkabi koymak için çantasıyla takımdı 80 90 civarı ödemiştim.İndirimde görünüyo. Yaz için aldıysan baya zaman geçmiş artmıştır bile fiyatı
Alayım gitsin ya zaten kargo ücreti yok
Ben o meraklı insanların taaaa......Benim kızım ilk gece kazası ondan çok çok dikkatliyiz artık istemeden zor
İnsanlar hesap falan yaptılar yani o derece
Önce çocuğu yaptık deseydin millet ne meraklı maşallah.Benim kızım ilk gece kazası ondan çok çok dikkatliyiz artık istemeden zor
İnsanlar hesap falan yaptılar yani o derece
Hastane çantası için bundan şimdi alsam mı daha indirime girer mi acaba?
65₺ şu anda
Eki Görüntüle 3000897
Bebeğe bişi olsa anneyi zehirlemez mi?Ben randevuyu yarına aldım kızlar cinsiyeti geçtim içim çok huzursuz 1 akşam çok hareketliydi kesinlikle bebek hareketiydi ve günler oldu bir daha hiç hareket hissetmedim küçük olduğu için normaldir diyorum ama hamilelik belirtilerim de geçti dün gece hiç uyuyamadım pzrts nasılsa gitcem diyordum ama yarına çektim gidip görmem lazım Allah korusun bebeğe bir şey mi oldu korkusu düştü içime başım da çok dönüyor onu da konuşurum yeni dr.la inşallah sadece evhamdır bana dua edin.
Sağlıklı hayırlı olsun inşallah.Benim kesin erkekkkkkkk artık
Evhamdir hiç merak etme kesin başka belirti verirdi birsry olsa tabi Allah korusun. İçini ferah tut hic takma kafana. Yarın güzel hayırlı haberlerle dön insallahBen randevuyu yarına aldım kızlar cinsiyeti geçtim içim çok huzursuz 1 akşam çok hareketliydi kesinlikle bebek hareketiydi ve günler oldu bir daha hiç hareket hissetmedim küçük olduğu için normaldir diyorum ama hamilelik belirtilerim de geçti dün gece hiç uyuyamadım pzrts nasılsa gitcem diyordum ama yarına çektim gidip görmem lazım Allah korusun bebeğe bir şey mi oldu korkusu düştü içime başım da çok dönüyor onu da konuşurum yeni dr.la inşallah sadece evhamdır bana dua edin.
Valla bende gördüm de dedim zevk meselesi ucuz bulmuşken giydirir evde nolcakEvet onuda doğurdu ya kuzenim ona hediye aldım gözünden kaçmadı