- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 32
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Ben hep kız kardeşim olsun istemiştimYaşları da birbirine yakın olunca süper olur artıkbenimki 15 aylık olacak o yüzden 1 yaşına geldiğinde bıraktırmak istiyorum gönül ister ki 2 yaşına kadar emsin ama işte seninki tam iyi olmuş.
2 kız kardeş arasında kıskançlık çok olur ama yaşları da yakın olacak ya birbirlerini oyalarlar da aynı zamanda kararsız kaldım, bende kız çok istiyorum gönlümüzdeki sağlıkla olur inşallah
O kese yorumu da tutmuyor yaa ilk oğlumda tuttu ikinci oğlumda tutmadı
Ay ikizin mi var ne kadar güzelBen hep kız kardeşim olsun istemiştimİkizim var ama erkek onla da çok iyiyiz ama ne kadar kız kardeş görsem çok yakın arkadaş oluyolar. Ondan galiba hevesim bu kadar
HoşgeldinKızlar merhabaa bende aranıza 4. Haftamıza girerken katılayım.. 27 sinde kan testi ile öğrendim gebeliğimi çok yeniydi değerim 9 du.. gün aşırı takip ederek önümüzdeki hafta doktora gideceğim dünkü değerim 108 olarak takibe devam ediyorum. Takvime göre yarın 4. Haftadayım doğum 11 temmuz gözüküyor. İnşallah bebişlerimiz sağlıklıdır❤
Hoşbuldum teşekkür ederim canım sağol hepimiz için hayırlısı olsun❤Hoşgeldinhayırlı olsun bebişin
Hoş geldiiin.Kızlar merhabaa bende aranıza 4. Haftamıza girerken katılayım.. 27 sinde kan testi ile öğrendim gebeliğimi çok yeniydi değerim 9 du.. gün aşırı takip ederek önümüzdeki hafta doktora gideceğim dünkü değerim 108 olarak takibe devam ediyorum. Takvime göre yarın 4. Haftadayım doğum 11 temmuz gözüküyor. İnşallah bebişlerimiz sağlıklıdır❤
İnşallah en yakın zamanda burada yerini alırsın, bekliyoruz seniiiiiUmarım ben de aranıza katılırım. 25inde transfer oldum 6 sı test tarihim ve zaman gerçekten geçmek bilmiyor
Merhabalar bende dün sabah itibari ile öğrendim hamile olduğumu bende aranıza katılmak isterimMerhaba 2022 temmuz annesi olucağım rabbim nasip ederse temmuzun ilk haftasıbenim şu an gebeliğim 5+0 benim gibi temmuz anneleri bu topikte buluşalım birbirimize faydalı paylaşımlar yapalım
Kizlar bende bu ay hamile kaldim adetime 4 gunvarken öğrendim 8.21di bugun tekrar yaptım bata 2 kala 25.44 cikti. 2 kasim da adet tarihim duzenli yükselir insallah
Merhabaaaaaaa bende bugun gebelik testiyle öğrendim geldim koştum hemenasla kaçırmam topikleri .. eğer hamileysem 4. Haftadayım bende
Yarın kan verip kesin emin olucam
Acaba kaç değerden sonra kese gözüküyp biliyormusunuz
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsunMerhabalar bende dün sabah itibari ile öğrendim hamile olduğumu bende aranıza katılmak isterim4+4 haftalığım
Yönetimi etiketledik ama ses çıkmadı:)Popüler konu olacak mıyız acaba?
selam =)Hoş geldiiin.Benim de hesaplamalar sonucunda 11 temmuza denk geliyor doğum 28.de öğrendim 22,09 beta ile. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğinMerhabalar bende dün sabah itibari ile öğrendim hamile olduğumu bende aranıza katılmak isterim4+4 haftalığım
Temmuz anneleri gün geçtikçe çoğalcaktır canım topik kalabalık olucağına eminim ben yeni öğrenenler var öğrenecek olanlarda var acele etmeye gerek yok bence biraz beklicem. Gerekirse ilerleyen günlerde yazarım yönetime
Canım şimdi daha çok yeniyiz ilerleyen günlerde bildirim yapıcamPopüler konu olacak mıyız acaba?
Merhaba canım hoşgeldin daha çok yeni gebeliğin hayırlı olsunMerhabaaaaaaa bende bugun gebelik testiyle öğrendim geldim koştum hemenasla kaçırmam topikleri .. eğer hamileysem 4. Haftadayım bende
Yarın kan verip kesin emin olucam
Acaba kaç değerden sonra kese gözüküyp biliyormusunuz