- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
Ağustos 2020 pardon ama temmuzda doğum yaptımKızlar selam daha kesin olmamakla birlikte ben de varım sanırımadetime 5 gün var bu sabah erken gebelik testinde pozitif gördüm ama reglim gecikene kadar kan vermicem bu arada ben aynı zamanda temmuz 2020 annesiydim 2 yıl sonra tekrar aynı ay olacak nasipse. Hala konuşuyoruz beraber büyüttük o gruptaki arkadaşlarımızla inşallah burası da devam eder Bir de liste yapmayı düşünüyor musunuzz?
Hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla gelsin bebişinizKızlar selam daha kesin olmamakla birlikte ben de varım sanırımadetime 5 gün var bu sabah erken gebelik testinde pozitif gördüm ama reglim gecikene kadar kan vermicem bu arada ben aynı zamanda temmuz 2020 annesiydim 2 yıl sonra tekrar aynı ay olacak nasipse. Hala konuşuyoruz beraber büyüttük o gruptaki arkadaşlarımızla inşallah burası da devam eder Bir de liste yapmayı düşünüyor musunuzz?
Bu arada emziriyor musun canım sen hala? Ben emziriyorum çocuk doktorumuza öncesinde danılmıştım kesme dedi. Kafam çok karışık kızım 15 aylık.Hayırlı uğurlu olsun canımbende 2021 Haziran annesiydim güzel anılar biriktiriliyor gerçekten. Ya burası henüz popüler konu olmadığı için liste yapılır mı bilmiyorum açıkçası.
TeşekkürlerrHayırlı olsun şimdiden, sağlıkla gelsin bebişiniz
Plansız oldu aslında, yoksa ben üçüncüyü hiç düşünmüyordum belki 2-3 yıl sonra anca olabilirdiAy maşallah sen benden daha hızlı davranmışsınben de kendimi aceleci sanıyordum Yavaş yavaş gelirler bence daha çok başındayız.
Herkes bana emzirmeye devam et ama doğumdan birkaç ay önce kes dedi, çünkü doğumdan sonra kesmesi çok zor oluyormuş. Hamilelikte emzirmekte epey yorucu ama göğüslerim o kadar hassas ki oğlum emmeye başladığı anda acıdan ölecekmişim gibi oluyorBu arada emziriyor musun canım sen hala? Ben emziriyorum çocuk doktorumuza öncesinde danılmıştım kesme dedi. Kafam çok karışık kızım 15 aylık.
Teşekkürlerr
AminnnMerhaba herkese topik açıldı açılalı sizleri okuyorum.son adet tarihim 25 Eylül. Ben de 21 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 9 kasımda randevum var inşaALLAH hepimize sağlıkla mutlulukla doğurmayı nasip eder RABBİM
Hoş geldiiinMerhaba herkese topik açıldı açılalı sizleri okuyorum.son adet tarihim 25 Eylül. Ben de 21 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 9 kasımda randevum var inşaALLAH hepimize sağlıkla mutlulukla doğurmayı nasip eder RABBİM
Çok sağlıklı bir kızın olur inşallah bu seferCinsiyetler konuşulmaya başlanmış. Ben hep kızım olmasını istemişimdir ilk çocukta önce sağlık ama kız olsa daha iyi olur tabi kafasındaydım erkek oldu. İkincide baya bir kız istiyordum başım ağrısa kız bebek belirtisi mi diye bakar olmuştum ama ikincide erkek olduo yüzden hala kız çok istiyorum ama eskisi kadar şiddetli değil ikinci erken doğunca sağlığın çok daha önemli olduğunu anladım.
Aminn canım benim çok teşekkür ederimÇok sağlıklı bir kızın olur inşallah bu seferHerkesin içinden geçen bir cinsiyet oluyor muhakkak.
Amin inşallahAminn canım benim çok teşekkür ederimhepimizin istedigi cinsiyet sağlıkla gelsin kucağımıza inşallah senin gönlündeki ne
Erkeklerin kız babası olma merakıAmin inşallahBenim erkek,eşimin kız galiba. Kafalar da duygular da çok karışık valla İlk gebeliğim bu, hayırlısı olsun bakalım
Bendensin, gelKızlar yaa elbette hayırlısı olsun kız çocuğu çok istiyorum
Çin takvimine baktım benimkine erkek diyorBendensin, gel
Ben zaten planladım aralarında tam iki yaş olsun istiyordum bu ay başladık tuttu inşallah sağlıkla da devam eder böylece çpcuk mevzusı kapnırPlansız oldu aslında, yoksa ben üçüncüyü hiç düşünmüyordum belki 2-3 yıl sonra anca olabilirdiamaan boşver birlikte büyüsünler ilk başta zorlanırız da sonradan rahat ederiz
Ben de öyle yapıcam belki kendi bırakır sütün tadı değiştiğinde. Zaten kızım iki yaşında olacak doğduğunda kısmet olursa bıraktırırım. Ben de hamile olduğumdan orda şüphelendim 15 aydır emziriyorum neden şimdi acıyo ki dedimHerkes bana emzirmeye devam et ama doğumdan birkaç ay önce kes dedi, çünkü doğumdan sonra kesmesi çok zor oluyormuş. Hamilelikte emzirmekte epey yorucu ama göğüslerim o kadar hassas ki oğlum emmeye başladığı anda acıdan ölecekmişim gibi oluyor
Hahha benim eşimde kız bebek çok istiyordu olduErkeklerin kız babası olma merakıtabi kendilerine düşkün olacak ya ondan
Cidden ama kızı atacaksın babanın kucağına rahat edeceksin, oğlan hep anneyi istiyor dinlenemiyorsun
İlk gebelik demek, o heyecan çok güzel ve özelsağlıkla gelsin inşallah
Canım o tutmuyor ya benim ilkinde çin rus hepsi erkek diyordu gayet kızım olduÇin takvimine baktım benimkine erkek diyor
Paylaşırım ultrason görüntüsünü inşallahBen zaten planladım aralarında tam iki yaş olsun istiyordum bu ay başladık tuttu inşallah sağlıkla da devam eder böylece çpcuk mevzusı kapnır
Ben de öyle yapıcam belki kendi bırakır sütün tadı değiştiğinde. Zaten kızım iki yaşında olacak doğduğunda kısmet olursa bıraktırırım. Ben de hamile olduğumdan orda şüphelendim 15 aydır emziriyorum neden şimdi acıyo ki dedim
Hahha benim eşimde kız bebek çok istiyordu oldubiz şimdi bunu da çok kız istiyoruz beraber arkadaş olsunlar diye ama sanki erkek gibi geldi. İlk gebelikte test yaptığım gün bu kız demiştim ki hamile olmadan çnce hep oğlum olur ilk diyordum
Canım o tutmuyor ya benim ilkinde çin rus hepsi erkek diyordu gayet kızım olduama bebişleri gördüğümüzde kesedeki konumlarına göre fikir yürütebiliriz
Yaşları da birbirine yakın olunca süper olur artıkBen zaten planladım aralarında tam iki yaş olsun istiyordum bu ay başladık tuttu inşallah sağlıkla da devam eder böylece çpcuk mevzusı kapnır
Ben de öyle yapıcam belki kendi bırakır sütün tadı değiştiğinde. Zaten kızım iki yaşında olacak doğduğunda kısmet olursa bıraktırırım. Ben de hamile olduğumdan orda şüphelendim 15 aydır emziriyorum neden şimdi acıyo ki dedim
Hahha benim eşimde kız bebek çok istiyordu oldubiz şimdi bunu da çok kız istiyoruz beraber arkadaş olsunlar diye ama sanki erkek gibi geldi. İlk gebelikte test yaptığım gün bu kız demiştim ki hamile olmadan çnce hep oğlum olur ilk diyordum
Canım o tutmuyor ya benim ilkinde çin rus hepsi erkek diyordu gayet kızım olduama bebişleri gördüğümüzde kesedeki konumlarına göre fikir yürütebiliriz
O çin takvimi rus takvimi falan hiç tutmuyor kese tahmini tutmuyor hiçbir şey tutmuyor benim ilk gebeliğimde herşey kıza işaret ediyordu erkek olduÇin takvimine baktım benimkine erkek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?