2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oooo iyi bari aynen 1 hafta önce görürsün daha iyi Aynen başlıcam çok şükür alışverişe

Merhabalar kese etrafında kanama bende de var 5 haftalık hamileyim 1 hafta sonra kontrole gidicem tekrar sizin geçtimi acaba geçtiyse nelere dikkat ettiniz

Merhabalar kese etrafında kanama bende de var 5 haftalık hamileyim 1 hafta sonra kontrole gidicem tekrar sizin geçtimi acaba geçtiyse nelere dikkat ettiniz
Benim ilk zamanalr bi kere oldu kanama kese etrafında, doktorum bol bol dinlen yorma kendini dedi bende yattım hep, sonra çok şükür geçti, sende yorma kendini dinlen

Icebilirsin rezene simdiden alıstır kendini eger ıcemezsen. Cunku dogumdan sonra sut icin cok iyi rezene,hem bebek icinde iyi gaza falan da iyi geliyor

Benim ilk zamanalr bi kere oldu kanama kese etrafında, doktorum bol bol dinlen yorma kendini dedi bende yattım hep, sonra çok şükür geçti, sende yorma kendini dinlen
İnşallah benimde bir sonraki kontrolde geçmiş olur kasığınızda ağrı oluyormuydu peki uzun süreli değilse de ara ara batmalar ağrılar oluyor

İnşallah benimde bir sonraki kontrolde geçmiş olur kasığınızda ağrı oluyormuydu peki uzun süreli değilse de ara ara batmalar ağrılar oluyor
Evet evet oluyordu, missfir gelmişti çok ayakda kaldım yordım kendimi temizlik yemek fln, ondan sonra 7. Haftamda kese etrafında kanamam oldu, kasık ağrılarımla öğrendim gittim komtrole, ama bol bol dinlenince geçti çok şükür, sende ilk 3 ay yormamaya dikkat et kendini, misafir kabul etmemeye çalış

Ahh çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun çok sıkmazsam bir şey daha sormak istiyorum ben idrar testim pozitif çıkınca direk doktora gittim ultrasonla bakıp keseyi gördü beta hcg ye bakılmadı szce gerek varmı yoksa keseyi görmek yeterli mi?

Estafurullah sorabilirsin tabikide
Keseyi görmek yeterli sadece ,keseyi gördüyse zaten hamile olduğunu anlaşılıyor 7.haftadada kalp atışını duymaya gidersin Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin hayırlı olsun çok sevindim,,
Tüp bebekle hamile kalanlara çok seviniyoeum tutmasına Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…