2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273

Canım eşinden senin ağladığın şeye duygusal tepki vermesini pek bekleme. Karşımda biri herşeye ağlasa bana da komik gelebilir. Ki anlattığın görüntülere benim de boğazım düğümlenir.
İzlemeyeceksin uzak duracaksın

Geçen hafta işe geldim sabah instagramda sma lı bebek gördüm ağladım. Neyseki daha kalabalık değildi. Artık beni etkileyecek şeyleri direk izlemeden atlıyorum. Dizileri de ona göre seçiyorum aşırı etkilemese bile..

Bakmayacaksın, görmeyeceksin. Dünyada iyi şeyler var ama kötü olan daha çok reyting alıyor ve dikkat çekiyor. Sen iyi taraflarına odaklan..
Takip ettiğin sayfalar da ona göre şekillensin..
 
Ayyy canım benim de öyle. Bir dolabımın tamamını işgal etmiş bir sürü abuk subuk parçalar.
Çok gereksiz parçalar var.
En iyisi ihtiyaç olduğun tek parçalardan almak
 
Haklısın bende üstüne çok gidiyorum duygusallığımın kendimi oyalamıyorum.
Hem stres oluyorum ve bana iyi gelmiyor
 
Çıkarılsın ya şimdi ki gucunle düşünme valla ben çok rahat ettim. Bak benim ki bundan di videosu varmış.
Bu minnak görünüyor iyiymiş gercekten. Teşekkür ederim tecrübesizlik var ve şuan mevcut konu olan terazilerin kararsizligi söz konusu ki ben de bir terazi olarak bunu bir daha destekleyebilirim.
 
Kızlar salonda fazlalık olan aynalı konsolumu bebek odasına almayı düşünüyorum.çünkü salonum çok kalabalık.
en azından şifonyer değil de bu konsolu kullanbilirim.sizlerden de fikir almak istedim
Benim yemek odam var ordaki masayı salona alıcam konsolun orda kalıcak mecbur, salonu dediğin gibi sıkış tıkış yapmak istemiyorum Ama benim içindekiler kalıcak yemek takımım fln dokunmıcam, zaten dolabı olucak bebeğin yeter o
 
Bu minnak görünüyor iyiymiş gercekten. Teşekkür ederim tecrübesizlik var ve şuan mevcut konu olan terazilerin kararsizligi söz konusu ki ben de bir terazi olarak bunu bir daha destekleyebilirim.
N11 de fiyatı da uygunmuş valla 2200 gibi bir şey di bak. Ben çok memnun kaldım.
 
Tabi ki hamileliğin de etkisi vardır ama sen de moralini bozacak şeyler izleme bence. Bir de genelde depresif biri misin? Yani böyle üzücü şeyler özellikle dikkatini çekiyor olabilir mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…