- 27 Aralık 2011
- 63.312
- 61.023
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.921
Hangisi?Yaaa ben de onlara baktımda çok pahalı be anam bide o düzenleyiciler dolap içi olanlarımı diyosun , bu ev içinde gezdirmelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi?Yaaa ben de onlara baktımda çok pahalı be anam bide o düzenleyiciler dolap içi olanlarımı diyosun , bu ev içinde gezdirmelik
Anladım. Ben öyle şeylere inanmamYa bı arkadaşım önermedi. Evet çok şeker ama enerji açısından dedi Baykuş; unicorn daha uygun dedi. Bilmiyordum internet aramalarında da denk geldim.
Ben onu outletten 50ye almıştım zamanında. Kenarında hafif göçük vardı Şimdi elim ayağım olacak gibi
Şunu biliyom ben ikea düzenleyici dolap içinHangisi?
Heeee güzelmiş budaaaa benimki dolap içi düzenleyiciydi, bu baya kullanışlı ilerde oyuncaklarını bile alır gibi
Aa bu benim favorım
Aman buna o kadar para verilir miŞunu biliyom ben ikea düzenleyici dolap için
ilk bende onun için aldım :)Aa bu benim favorım
Mutfak için alacaktım bir ara.
Aynen ben bu sandım da , bunlar çok pahalı ben kendim düzenlerim çekmeceleri düzenleyiciye gerek yokAman buna o kadar para verilir mi
Nette neler var düzenleyici ve gayet fiyatları iyi
Bak ben bu tarz alabilirim. Tek kutu ve biraz geniş olacak. Bunlar baya kullanıslıAynen ben bu sandım da , bunlar çok pahalı ben kendim düzenlerim çekmeceleri düzenleyiciye gerek yok
Ama onun dediği o sepetten miş 3 katlı
Tam bilmiyorum onu 24+1de başlar diye tahmin ediyorum. Dr dan o haftada oldugumuza dair rapor alıp okula teslim ederiz. Benim de merak ettiğim 32. Haftada okula donmezsek doğumdan sonra hiç doğum iznimiz olmayacak mi?Bir de nasıl başlayacak acaba ? 23.hafta bitip 24
haftanin 1.gunu mu ?
Yoksa 23.haftaya girince mi ?Bir de doktordan rapor falan alacak mıyız acaba
Kolayca atlatin insCovit testim pozitif çıktı kizlar ..
Aşısızım şiddetli öksürük var hamile olduğum için ilaç kullanamiycam, bu öksürük ciğere inmez demi korkmaya başladım, Aşısız hamilelikte covit geçirip atlatan var mi ?
Vitamin falan al bari canım ekstradan. Doktoruna yaz durumu. Allah şifa versinCovit testim pozitif çıktı kizlar ..
Aşısızım şiddetli öksürük var hamile olduğum için ilaç kullanamiycam, bu öksürük ciğere inmez demi korkmaya başladım, Aşısız hamilelikte covit geçirip atlatan var mi ?
Olacak 8 hafta doğum sonrası başlar. Sadece o 5 haftayı aktaramazsiniz 32 37 arasında olan.Tam bilmiyorum onu 24+1de başlar diye tahmin ediyorum. Dr dan o haftada oldugumuza dair rapor alıp okula teslim ederiz. Benim de merak ettiğim 32. Haftada okula donmezsek doğumdan sonra hiç doğum iznimiz olmayacak mi?
Geçmiş olsun. İnmez insaallah öksürük yapıyor zaten. Sen iyiye yor yinede. Umarım toparlarsin hemen.Covit testim pozitif çıktı kizlar ..
Bunlarda güzelde her çekmeceye olurmuki, ben milyonculadan bakarız ucuz bişiler zıbınları koymak için flnBak ben bu tarz alabilirim. Tek kutu ve biraz geniş olacak. Bunlar baya kullanıslı
Ben çekmece icin almayacağım canim. Sürekli alt değiştirmeyle haşir neşir olacağımız icin kenarda bir yerde duracakBunlarda güzelde her çekmeceye olurmuki, ben milyonculadan bakarız ucuz bişiler zıbınları koymak için fln
Yani ben geçen gün cırtcırtlı kumda baktım, bundan gösterdiler penyeydi bana gösterilen Ebebekte baya da çeşidi var renk vs bana kalın gibi geldi ama dediğin gibi kimisi de bebeğini kalın giyinmeye alıştırıyor o bebek öyle gidiyor ben ince giyinip ince giydirdiğimi için benimki kesin isilik olur buna soksamCanım herkesin evi ve yaşadığı yer bir degıl ki.
Aşırı sıcak bir yerde yaşanmıyorsa problem olmaz. Rahatlıkla kullanılır
Cırt cırtlılar yarım kundak galiba öyle hatırlıyorum. Hayır canim kalın olmuyor yahu o kalın giydirrenler bakmayı bilmiyordur. Yoksa mevsime gore giydirilmeli bebekler ve çocuklar.Yani ben geçen gün cırtcırtlı kumda baktım, bundan gösterdiler penyeydi bana gösterilen Ebebekte baya da çeşidi var renk vs bana kalın gibi geldi ama dediğin gibi kimisi de bebeğini kalın giyinmeye alıştırıyor o bebek öyle gidiyor ben ince giyinip ince giydirdiğimi için benimki kesin isilik olur buna soksam