- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.441
Benimde bunlar dışında belirtim yok böyle geçiyor zaten gebeliklerim bebeğin ne kadarlık sordum kesin ama unutuyorum herseyiSelam canımm, ben de hiç bir belirti yok. Sadece yataktan kalkarken kasığım acıdı bir de biraz bulantım oldu sabah. Onun dışında turp gibiyim bebeğimle ilgilenebiliyorum şükürpazartesi keseye gideceğim ben de
Yapıcam canım unuttum inankiCanım sende hamilelik günlüğü imzası yapsanakaç haftalık olduğunu
Kalp atışı duymuş muydun sanki senin bizlerden ilerde biraz temmuz başı gibi demiştin?Yapıcam canım unuttum inanki
Saol canım çok tşk ederim anlayışın için en kısa zamanda yapılacak biraz kendime geleyim inşallahEvet arkadaşlar liste olmuş olmamış çok mühim değil herkes yazıyor herkes birbirini takip ediyor zaten. Arkadaş en yakın zamanda döneceğini söylemişti.Bence de biraz anlayış göstermeliyiz birbirimize
Duyduk çok şükür geçen hafta herşey yolunda gidiyor şimdilikKalp atışı duymuş muydun sanki senin bizlerden ilerde biraz temmuz başı gibi demiştin?
Ayyy inşallahGittim doktora bugün ama kese yine görünmedi bakmayalım vajinal dedi. Kist görmüştü ya ondan olabilirmiş. Umarım cumartesi görürüm keseyi.
Maşallah zaten kalp atışı duyulunca sonrasi daha kolayca ilerliyorDuyduk çok şükür geçen hafta herşey yolunda gidiyor şimdilik
Aynen canım normalYapıcam canım unuttum inanki
Bu ara halsizlik çok arttı ve sabah bulantıları sıklaştı buda aslında güzel gelişme benim içinMaşallah zaten kalp atışı duyulunca sonrasi daha kolayca ilerliyor
Diğerleri de böyle geçiyor dediğin için bir şey demedim ben de hiçBenimde bunlar dışında belirtim yok böyle geçiyor zaten gebeliklerim bebeğin ne kadarlık sordum kesin ama unutuyorum herseyi
Bende 5+1 olunca cumartesi gideceğim. 6+ da kalp atışı gördüm diğerlerinde ama bu daha yavaş ilerliyor ben kesede görmüştüm 4+ da onlarda. Doktor bana 7 hafta kalp atışı için en ideali demisti. Kaç oluyir 15 kasımda gebelik?Kızlar şimdi kimler kalp atışı duydu ? Duyanlar kaç haftalıkken öğrendi ?
Ben 5+1'de göbekten keseyi gördüm ama kalp atışı için 15 kasım pazartesi günü gideceğim.
Yalnız olmadığıma sevindim3.gebelik ve yapıyordumşimdi cumartesi kese için gideceğim bıraktım. Giderek koyulasti benimde. 6 kere test yaptım
Kist ne kisti canım?Gittim doktora bugün ama kese yine görünmedi bakmayalım vajinal dedi. Kist görmüştü ya ondan olabilirmiş. Umarım cumartesi görürüm keseyi.
Seninde yakın olacak. Benim büyüklerin arası 19 ay. Başta zor olacak diyorsun ama şimdi çok güzel arkadaş oldular birbirlerine. 3. Bile düşündümDiğerleri de böyle geçiyor dediğin için bir şey demedim ben de hiçNormal ya ben de unutuyorum herkesi daha henüz öğrenemedim 15 aylık canım
CanımBugün ultrasona girdim kızlar kese göründü hafta olarak 4+6 gözüküyor ultrasonda. Yalnız doktor ufak bir kist var dedi. Bu kistlerle ilgili tecrübesi olan var mı hamilelik esnasında kist çıkan. Benim kistim yoktu gebelikte çıkmış böyle bir durum yaşayan var mı
BenBugün ultrasona girdim kızlar kese göründü hafta olarak 4+6 gözüküyor ultrasonda. Yalnız doktor ufak bir kist var dedi. Bu kistlerle ilgili tecrübesi olan var mı hamilelik esnasında kist çıkan. Benim kistim yoktu gebelikte çıkmış böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Hamilelikte oluşmuş öncesinde yoktu. Sanırım yumurtlamayla oluşmuş adet olmayınca atılmamış. Hatta bebeği besler dedi ama bilmiyorum tabi.Yalnız olmadığıma sevindim
Kist ne kisti canım?
Sen buraya takılma canım. Kendi işlerinle ilgilen. Hastam var demiştin geçmiş olsun. Kötü bisi yoktur inşallahSaol canım çok tşk ederim anlayışın için en kısa zamanda yapılacak biraz kendime geleyim inşallah
Sağ ol canım rahatladım pazartesi tekrar kontrole çağırdı tekrar bakacak. Doktorda aynı şekilde düşündü ama yinede takip edelim deyince insan tedirgin oluyorBendoktor zamanla geçer kaybolur dedi ama bende kasık agrisi var ondan mı bilmiyorum. Ben henüz kesede görmedim cumartesi 5+1 de gidecegim bugün 4+6 ,yıl bende