- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.401
İyi yapmış doktorun canım önlem olur vallahi ben de perinatoloğa gideceğim bu konu için gitmişken belki keseye de bakar :)) sen keseyi kaç haftalıkken gördün tam olarak cnm? Ben 5+2 de gitmiş olacağım Allah nasip ederse bu cmts gidicemEvet canım genelde tüp bebekte verio sanırım bana ilk baya bı test yapılmış pihtilansamada sanki normaldi ama önlem amacli sanırım benimkide canım çok acio hergun ama sağlık li olsunda göbeğim mosmor acio şifa olsun ama bide henüz hiç bı ilacı bırakmadik biz gebeliğin sonuna kadar devam ediliomus bazen
Bir de belirtilerin ne durumda canım? :)) benim bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama daha önceki haftalara göre hafifledi belirtilerEvet canım genelde tüp bebekte verio sanırım bana ilk baya bı test yapılmış pihtilansamada sanki normaldi ama önlem amacli sanırım benimkide canım çok acio hergun ama sağlık li olsunda göbeğim mosmor acio şifa olsun ama bide henüz hiç bı ilacı bırakmadik biz gebeliğin sonuna kadar devam ediliomus bazen
Canım çok iyiKızlar bugün adet ğünüm..2 gün arayla değerlerim...23.74....70.7.....bugün adet ğünüde 177.27... nasıl sizce ??az önce çıktı sonucum ..
Bende öyleyim yaa idrar testinde silik çıkınca nasıl korktum ..bakalım senin kaç çıkacak adet tarihin 12 ekimdi demiBugun vericem gidip canım. Şu interneti çok okumasam iyidir kafamı kurcalıyor gec döllenme kimyasal falan tribe giriyorum acaba falan diye
Bende 5+2 de gördüm canım güzel haberler ver sende bize canım çok heyecanlıİyi yapmış doktorun canım önlem olur vallahi ben de perinatoloğa gideceğim bu konu için gitmişken belki keseye de bakar :)) sen keseyi kaç haftalıkken gördün tam olarak cnm? Ben 5+2 de gitmiş olacağım Allah nasip ederse bu cmts gidicem
Sole soliyim sonucu öğrendikten sonra baya bı batma hatta diodum orda bı inşaat çalışması var 3 gündür bişe yoktu sonrası iki gündür de bı kasik ağrısı var genel ağrı gibi oda genislio die olabilr göğsüm bazen çok agrio arada bı mide bulanio ama öle sanki hafif yol tutmuş gibi bide bazen basım donuo diorum sanırım hamileyim başım donunce öyle çok bı şey olmuo kuzumBir de belirtilerin ne durumda canım? :)) benim bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama daha önceki haftalara göre hafifledi belirtiler
Hiç morelini bozma canım benim bthcg 8 le ögrendimBu üşüme olayı bende de var. Genelde adet olmadan önce üşürdüm. Kan değerim iki gün önce 28,50 cıktı bu kimyasal gebelik olaylarını falan okudum canımı sıktı valla
O zaman biz seninle çok yakınız..seninde şuan benle aynıdırCanım çok iyi
Sağlıkla ilerlesin hepimizin benim 101 çıktı dün, yarın vereceğim ben de, güzel artışlar nasip olsun
Amin canım inşallah çok sağolasınBende 5+2 de gördüm canım güzel haberler ver sende bize canım çok heyecanlıbı sure her hafta gitcez sanırım
Evet inşallah devam etmeyi düşünüyorum canım onumzdeki hafta her hangi bi gün gitcez canım inşallah böle devam etsin hala böle tamam diyemedim ailem ario tebrik için ben sadece inşallah böle devam etsin diorumAmin canım inşallah çok sağolasınaslında daha geç gidecektim doktora ama bu kan sulandırıcı mevzusunda içim rahat değil o yüzden gideyim dedim beklemeden inşallah ben de güzel haberlerle gelirim seni her hafta mı çağırdı cnm bundan sonra doktorun o zaman 6+2 demi kontrole gideceksin?
Hadi bakalım çok iyi kuzumEvet inşallah devam etmeyi düşünüyorum canım onumzdeki hafta her hangi bi gün gitcez canım inşallah böle devam etsin hala böle tamam diyemedim ailem ario tebrik için ben sadece inşallah böle devam etsin diorumhafta ya kalp atışını gösterecek inşallah .ama dinlemesini 10 ncü hafta dedi bakalım görelim de dinlemesemde olur kzuum
Bende de göğüs hassasiyeti arada devam ediyor bi de akşamları çok üşüyorum adet olucakmış gibi ağrılarım oluyorSole soliyim sonucu öğrendikten sonra baya bı batma hatta diodum orda bı inşaat çalışması var 3 gündür bişe yoktu sonrası iki gündür de bı kasik ağrısı var genel ağrı gibi oda genislio die olabilr göğsüm bazen çok agrio arada bı mide bulanio ama öle sanki hafif yol tutmuş gibi bide bazen basım donuo diorum sanırım hamileyim başım donunce öyle çok bı şey olmuo kuzum
Bu arada kuzum sana vajinal mı bakıldı ilk kese kontrolünde yoksa karından mı?Evet inşallah devam etmeyi düşünüyorum canım onumzdeki hafta her hangi bi gün gitcez canım inşallah böle devam etsin hala böle tamam diyemedim ailem ario tebrik için ben sadece inşallah böle devam etsin diorumhafta ya kalp atışını gösterecek inşallah .ama dinlemesini 10 ncü hafta dedi bakalım görelim de dinlemesemde olur kzuum
Gayet güzel canım, evham yapma artıkKızlar bugün adet ğünüm..2 gün arayla değerlerim...23.74....70.7.....bugün adet ğünüde 177.27... nasıl sizce ??az önce çıktı sonucum ..
Canımm bildiğin pozitif gözünaydn hayrlısı olsun inşallah
Ayy hayırlı olsun canımMerhaba
Ben de bugün pozitifi gördüm 4+1'deyim
Hayırlısıyla sağlıkla görelim güzel günleri
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah benimde ilk öğrendiğimde 27 idi bende cok stres yaptım ama çok şükür güzel ilerliyor o yüzden sıkıntı yapma kendneBu üşüme olayı bende de var. Genelde adet olmadan önce üşürdüm. Kan değerim iki gün önce 28,50 cıktı bu kimyasal gebelik olaylarını falan okudum canımı sıktı valla
Gözünaydn canımm hayırlısı olsun hoşgeldinn aramızaMerhaba
Ben de bugün pozitifi gördüm 4+1'deyim
Hayırlısıyla sağlıkla görelim güzel günleri
Cok tesekkürlerCanımm bildiğin pozitif gözünaydn hayrlısı olsun inşallah
Yaa kıyamammmYaaa ben işe metrobusle gidip geliyorum fünle bugun gidip gelirken ölüp bitiyprum yaaa terliyorum midem bulanıyo çok işe zor geldim kaç kere indim bindimnormalde hiç olmazdı