- 9 Temmuz 2021
- 11.405
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.381
Hiç okuma başka birşey güzel düşün güzel olsunBu üşüme olayı bende de var. Genelde adet olmadan önce üşürdüm. Kan değerim iki gün önce 28,50 cıktı bu kimyasal gebelik olaylarını falan okudum canımı sıktı valla
Sağ olHiç okuma başka birşey güzel düşün güzel olsun
Yok canım atmamışsın sanırım
Aaa hemen hemen kan ver
Daha yeni ya öyle çıkması normal benimde il başta silikdi geçen yine yaptım mesela adet günüm üzerinden 10 gün geçti şuan koyu. Değerlerin 2 günde bi iki kat artıcak merak etmeSağ olbir de bisey diyeceğim idrar testimde 1 dk içinde t olan yer koyulaşıyor silik cıkıyor adetime daha 3 gün var. Kanda da zaten yeni gebelik oldugu anlaşılıyor 3 haftalık falan gösteriyor baktım da değere. İdrar testinde böyle olması normal midir sizce
Aynen hep 2 kat artmış bence güzelKızlar bugün adet ğünüm..2 gün arayla değerlerim...23.74....70.7.....bugün adet ğünüde 177.27... nasıl sizce ??az önce çıktı sonucum ..
Canım 177.27 çıktı. İyi miSlm hemen korkma canım. Benimde ilk testim böyle silik çıkmıştı beta 279 çıktı. Testten teste ve ne zaman yaptığına göre değişebiliyor belirginlik. Sen kendini strese sokmadan kan testini yaptır. Bizi de haberdar et.
Naptın kız bi daha kan vermedin mi?ben bugün verdimBu üşüme olayı bende de var. Genelde adet olmadan önce üşürdüm. Kan değerim iki gün önce 28,50 cıktı bu kimyasal gebelik olaylarını falan okudum canımı sıktı valla
Kimyasal diye çok korku sarıyor..idrar testi bidaha hiç yapmayacam..Aynen hep 2 kat artmış bence güzelhayırlı olsun canım
Bugun vericem gidip canım. Şu interneti çok okumasam iyidir kafamı kurcalıyor gec döllenme kimyasal falan tribe giriyorum acaba falan diyeNaptın kız bi daha kan vermedin mi?ben bugün verdim
Bence güzel şuanlık değerlerim boşver hiç idrar yapma bencede kan ver hepKimyasal diye çok korku sarıyor..idrar testi bidaha hiç yapmayacam..
Evet adet gününden bir hafta gecmesi lazım ki idrarda koyu olsun benim daha gecmedi günümDaha yeni ya öyle çıkması normal benimde il başta silikdi geçen yine yaptım mesela adet günüm üzerinden 10 gün geçti şuan koyu. Değerlerin 2 günde bi iki kat artıcak merak etme
HoşgeldinMerhaba
Ben de bugün pozitifi gördüm 4+1'deyim
Hayırlısıyla sağlıkla görelim güzel günleri
Bugun gidecegim bakalım ne diyecek doktorAaa hemen hemen kan ver
canım ben ilk 5,47 ile öğrendim nasıl üzüldüm kimyasal diye 5 gün sonra 82,97 çıktı 8 gün sonrada yani dün 1184 çıktı 2 gün arayla test yaptır sonuçlara bak sıkma canınıBu üşüme olayı bende de var. Genelde adet olmadan önce üşürdüm. Kan değerim iki gün önce 28,50 cıktı bu kimyasal gebelik olaylarını falan okudum canımı sıktı valla
Aaa daha çok yeniTestim bu şekilde. Daha önce kimyasal yaşadıgim için kan vermeyi 1 hafta sonra yapacağım inşallah. Idrar testini yenileyecegim. Zaten muhtemelen kan testim 30 civarı çıkacaktır.
Gayet iyi canım 2 katına çıkmış. Bak boşuna telaşlandırdın kendiniCanım 177.27 çıktı. İyi mibugün adet günüm..2 gün önce 70 di..