- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.341
Düzelir ilk zamanlar diye. Mide bulantısı hiç yaşamadım umarım yine olmaz.Bana da gelir inşallah ya en azından oturup yemek yiyebilecek kadarAman mide bulantısı olmasın da bir şekilde rutine bağlarım ben
Umarım yaşamayızDüzelir ilk zamanlar diye. Mide bulantısı hiç yaşamadım umarım yine olmaz.
Ben de çok üşüyorum, İnşallah doğrudurUfak bir bilgi: hurafelere göre çok üşüyenin oğlu olurmuşinşallah yalandır
Bende de 4+2 de göründüHahahahahahaha cidden yaaaa 4+1 dede kese gözükmüş bencede bişi var onda
Yaa hakkınızda hayırlısı olsun, oluyor arada düzelir inşallah. Biz hepimiz bir ara oturup sağlam bir dertleşelimAğzından bal damladı şuanama kendimi kaptırmam. Zaten eşimle limoni bir ilişkiye geliyor bu bebek ne olacağım belli değil kız olursa çok çok sevinirim ilerisi içinde arkadaş olur bana.
Ya seninki doğru bizimki yanlış olsunBen de çok üşüyorum, İnşallah doğrudur
Boşver tam 7de git kafan rahat olsunBende de 4+2 de göründü. Kalp atışına erken mi gitsem ki ozaman
Ben doktora gitmedim. Salı günü bhcg baktirdim175 çıktı. Bu gün tekrar kan vericem. Bir de cumartesi. Bu üçünde artışlar iyiyse direk kalp atışını dutmaya giderim.Olumsuz bir şey ağrı kramp olursa daha erken giderim, o zaman tabii keseyi de görmüş olurumBen denk gelmedim herhalde ama kese için ne zaman çağırdı doktor bende 3 gün ilerdeyim senden.
Teste bakarak karar verme canım, kan testi yaptırınca belli olur. Arada benim de bi önceki günden silik cikan testim vardı. Ben testi düzgün yapamadım herhalde uyku sersemi halimle dedimSlm kızlar az önce kaset test yaptım silikleşmiş iyice..en son değerim 70 di..tüm uykum kaçtı test neden silikleşir?bugün yine kan vericem .nolur artsın yaaa..ama 150lere çıkmış olsa testte niye göstermiyo
Merhabalar en son 4 kasımda verdim 39.2 ydi bir daha kan vermedimMerhaba özlem bende aynıyım senye en son ne zaman kan verdin değerin kaç çıktı
Hemen kan vercem..moralim çok bozuldu..çünkü bugün adet ğünüm..Teste bakarak karar verme canım, kan testi yaptırınca belli olur. Arada benim de bi önceki günden silik cikan testim vardı. Ben testi düzgün yapamadım herhalde uyku sersemi halimle dedimkaset test bhcg ölçmek icin iyi bir yöntem degil kafa karistiriyor küçük degerlerde. Zaten benim de 175 cikmisti bhcg, testte halaa çok silik cizgi vardi
Amin inşallah yazarım tabiAmin inşallah
kesinlikle yaz buraya canım merak ederim herşey güzel olsun
700 küsürü görene kadar bende de siliktiHemen kan vercem..moralim çok bozuldu..çünkü bugün adet ğünüm..
Yaaaa vallahi mi o kadar kötüyüm kiii kendimi ğebeliğe hazırlamıştım..yıkım olsun istemiyorum..demek 700e kadar silikti..ayy Allahım inşaallah hemen kan vermeye ğidecem birazdan sonucu yazıcam sana..içime biraz su serpildi700 küsürü görene kadar bende de siliktiKalbini ferah tut, kan testini yaptır bize de haber vermeyi unutma... Sen miniğe ne kadar inanırsan o da sana inanır Kan testi anlık sonuç verirler idrarın geç geldiğini de unutma koyulasması 3 4 günü buluyor daha adetin ilk gunuyse son gunune kadar koyulasmaz.
Canım merhaba sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun bizim tüp bebek olduğu için biraz endişeliyim o konuda sana danışmak istedimAmin canım bide tüp bebek ondan stresle gittim benimde değere göre ikiz ihtimali dedi karmakarışık gittim ama şükür güzel dedi gördüm inşallah sağlıkla devam etsin hepimizin ki canım
Evet canım genelde tüp bebekte verio sanırım bana ilk baya bı test yapılmış pihtilansamada sanki normaldi ama önlem amacli sanırım benimkide canım çok acio hergun ama sağlık li olsunda göbeğim mosmor acio şifa olsun ama bide henüz hiç bı ilacı bırakmadik biz gebeliğin sonuna kadar devam ediliomus bazenCanım merhaba sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun bizim tüp bebek olduğu için biraz endişeliyim o konuda sana danışmak istedimkullanıyorsan öncesinde sana test vs yapılmış mıydı cnm?
AmiinYa seninki doğru bizimki yanlış olsunsadece hurafe ama heyecanandırıyor insanı. Tatlı bir oğlan gelir senden inşallah