MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.321
6+2 ve 6+6 canımKacta ruydun kalp atıs
İlkten mantklı geldi ama duzenleme belli bir sure gectikten snra kalkıyor mesja duzenleme yapamıyorsun
Ya ben yapabilirim ama konu sahibi de yapar zaten diyorum ben. Bide onun için konu sahibinin değişmesi falan gerekiyor,Şöyle bi liste biz yapamadık hanımlar( Konu sahibi Caglunal hanım yapamıyorsa ikinci ve üçüncü mesajdaki @Funda44 veya MahidevranSultan yapabilir belki (
Ay yok kız önemli değilMahidevranSultan halbuki kac haflk oldugunu soylemstn ayyy kafa gitti bidaha sordum liste olsa boyle olmıycak iste merak eden basa gidip bakıcak
Pazartesi günü randevumuz var gidicez inşallah o zamana kadar 4+5 olacak en azından kese görünür sanırımKan değerlerini öğren canım 2 günde bir 2 kat artıyo ona göre hesapla randevu al ben mesela 5+0 da öğrendimm sende belki o civarlar öğrenebilirsin . Kalp atışıda 6+5haftadan sonra sanırım
Yok yok ben büyükte hamileliğim boyunca üşüdüm, küçükte hep terledim sıcak bastı ve ikiside erkekCanım benim arkadaşımda kullanıyordu hamileliğimde bir kez kullanmıştım ben de gece uyumadan alınca ertesi gün anca etki ediyomuş. O sebeple doktorumuz gece alın dmeişti bize de.
Çok normal. Ben ilkinde ilk üç ay baş dönmesi yaşadım sadece o da tansiyonum düşüyordu. Başka da hiç birşey yaşamadım. Ne mide yanması ne krampbenim de ikizim var annemin ona rağmen hiç bulantısı olmamış. Genetik olabilir bu durum.
Valla kızlar umutlandırmak istemem ama benim kızımda ayaklarım buz gibiydi hep çok üşürdü. Şimdi ise ayaklarımın altı alev atıyo resmen ateş basıyo. Hamilelikten şüphelenme sebebimdi hatta. Ama bilemiyorum tabi bunun cinsiyete etkisi nedirben yine kız istiyorum o yüzden inş yoktur
Amin inşallahCanım benim arkadaşımda kullanıyordu hamileliğimde bir kez kullanmıştım ben de gece uyumadan alınca ertesi gün anca etki ediyomuş. O sebeple doktorumuz gece alın dmeişti bize de.
Çok normal. Ben ilkinde ilk üç ay baş dönmesi yaşadım sadece o da tansiyonum düşüyordu. Başka da hiç birşey yaşamadım. Ne mide yanması ne krampbenim de ikizim var annemin ona rağmen hiç bulantısı olmamış. Genetik olabilir bu durum.
Valla kızlar umutlandırmak istemem ama benim kızımda ayaklarım buz gibiydi hep çok üşürdü. Şimdi ise ayaklarımın altı alev atıyo resmen ateş basıyo. Hamilelikten şüphelenme sebebimdi hatta. Ama bilemiyorum tabi bunun cinsiyete etkisi nedirben yine kız istiyorum o yüzden inş yoktur
kesinlikle yaz buraya canım merak ederim herşey güzel olsunPazartesi günü randevumuz var gidicez inşallah o zamana kadar 4+5 olacak en azından kese görünür sanırım
Ağzından bal damladı şuanAy dimi bende, yeterince hayal kırıklığı yaşadıkama yinede içimden bir ses kız diyor seninkine hayırlısı olsun tabi
İnşallah yaaaa en azınan girp bakabiliyosunŞöyle bi liste biz yapamadık hanımlar( Konu sahibi Caglunal hanım yapamıyorsa ikinci ve üçüncü mesajdaki @Funda44 veya MahidevranSultan yapabilir belki (
Maşallah benden 4 gün ilerde gitsen doktora kese bile gözükebilir. Ben cumartesi gideceğim.Herkese merhaba ben de hamileyim herhalde kızlar yarın gidip kan verecegim günüm geçti testimde silik cıktı 2.çizgi eger varsa temmuz annesi olacagım
Konu sahibi gelene kadar benden çıkan garip fikirlerDur bi dk kız jeton düşmedi aval aval baktım bir süre ekranao tutturma işi nasıl oluyor tam bilmiyorum ama liste oluşturmak çok çok kolay zaten konu sahibesi geldiğinde 2 dk da halleder diye düşünüyorum, yoksa işin içinden çıkamayacağız
Benimde bu cumaİnşallah. Bu cuma
Hoşgeldiniz. Benim de 18 temmuz, yakınızMerhabalar bende allah izin verirse temmuz 2022 annesi olucam aranıza yeni katıldım ismim özlem 1 kızım var 9 yasında 2. Bebeğimiz yolda 4+0 dayız
Ben denk gelmedim herhalde ama kese için ne zaman çağırdı doktor bende 3 gün ilerdeyim senden.Hoşgeldiniz. Benim de 18 temmuz, yakınız
Keşke bende de olsaKızlar selam, 22 Kasım’a randevu aldım kalp atışı için ben de. Bir de ben aşırı iştahsızım. 58dim 56 buçuk olmuşum midem de bulanmıyor aslında. Süt, yoğurt, kuruyemiş ve meyveyle günü geçiriyorum resmeniştahsızlık var mı sizde de?
Bana da gelir inşallah ya en azından oturup yemek yiyebilecek kadarKeşke bende de olsaben gebeliklerde 9 10 kilo arası tamamlıyorum. Son aylarda alıyorum ama. Bebekler iyi kiloda doğuyor. İlerledikçe geliyor istah
Merhaba özlem bende aynıyım senye en son ne zaman kan verdin değerin kaç çıktıMerhabalar bende allah izin verirse temmuz 2022 annesi olucam aranıza yeni katıldım ismim özlem 1 kızım var 9 yasında 2. Bebeğimiz yolda 4+0 dayız