- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.321
Bence her halükarda kamera prize takıldığı için en makulu uyguna şarjı çabuk bitse bile bir model almak. 2.elde bakılabilir.Wifisiz uygun modeller de var canim. Ama pahalı ile daha uygun arasında hıcbır3 sarj farkı yok. O takıldı kafama
Aventin vardı bende kamerali müzikli falan her seyimi verdim yaBence her halükarda kamera prize takıldığı için en makulu uyguna şarjı çabuk bitse bile bir model almak. 2.elde bakılabilir.
Druna bir sorsaydın ama 20 li haftalarda baslıyo detaylı. Banada 21 e verdiler günKizlar bugün gitmişken randevu al dedi bana dr şehir hastanesinde ki radyoloji ye yönlendirdi detayli ultrason için. Ancak çok doluyuz dediler 23+0 olduğum güne randevu verildi sizce cok mu geç?? Aslında 23+1 24 hafta demek oluyor ve ben her ultrasonda 5 gün önden gidiyorum
2. El de baktim canim.ama böyle şeyler dikkatli kullanılmalı ki ömrü uzun olsun. O yüzden emin olamıyorum. Sen anlıyırsan atayım mı sana model ? UygunlarındanBence her halükarda kamera prize takıldığı için en makulu uyguna şarjı çabuk bitse bile bir model almak. 2.elde bakılabilir.
2. El de baktim canim.ama böyle şeyler dikkatli kullanılmalı ki ömrü uzun olsun. O yüzden emin olamıyorum. Sen anlıyırsan atayım mı sana model ? Uygunlarından
Weweel olan galiba wifisiz de çalışıyor.ama emin değilim kalite acısındanBence her halükarda kamera prize takıldığı için en makulu uyguna şarjı çabuk bitse bile bir model almak. 2.elde bakılabilir.
Bebevo değilde weweel tercih edebilirsin. Birde işi bu normal telsizde üretiyor. Wifisiz çalışıyor baktım şimdi.Weweel olan galiba wifisiz de çalışıyor.ama emin değilim kalite acısından
Evet, yorumları da okudum . Olumsuz bazı yorumlarda var ama bazı insanlar kullanmayı da bilmiyor ve ürünü kötüleyebılıyor .Bebevo değilde weweel tercih edebilirsin. Birde işi bu normal telsizde üretiyor. Wifisiz çalışıyor baktım şimdi.
Fiyat performans bana sorarsanda. Yani bebek ne yapıyor görsen yeter. İnsanlar kullanmayı bilmiyor çoğu ürünü. Ben kurutma makinesi alacaktım okudum okudum yorumları dedim gereksiz ve kullanisli degil demek ki. Şuan hayatımda eşimden sonraki en doğru karar olarak bakiyorum kurutma makinasi almam icinEvet, yorumları da okudum . Olumsuz bazı yorumlarda var ama bazı insanlar kullanmayı da bilmiyor ve ürünü kötüleyebılıyor .
Ama çoğunluk memnun kalmış. Aklıma yatan bu
Katılıyorum. Düşer mi kız bu senceFiyat performans bana sorarsanda. Yani bebek ne yapıyor görsen yeter. İnsanlar kullanmayı bilmiyor çoğu ürünü. Ben kurutma makinesi alacaktım okudum okudum yorumları dedim gereksiz ve kullanisli degil demek ki. Şuan hayatımda eşimden sonraki en doğru karar olarak bakiyorum kurutma makinasi almam icin
Tam 12 haftalikken yuzde 70 erkek demisti ama daha gitmedim 1 şbatta gidicem işteSana erkek dedi di mi doktor ?
Canım görünce bir yazayım dedim geçen gün düşmüşdü bu weewell olan 700 750 lere falan.Tekrar düşer mi bilinmez ama tabi kısmetKatılıyorum. Düşer mi kız bu senceyoksa alıcam valla
Düşerse üzülürüm len biraz
Başka sitelere de bakmak lazımCanım görünce bir yazayım dedim geçen gün düşmüşdü bu weewell olan 700 750 lere falan.Tekrar düşer mi bilinmez ama tabi kısmet
Normalde e bebekte giriyor kampanyaya weewell geçen seneki katalogta girmis mi bak bir girdiyse almaKatılıyorum. Düşer mi kız bu senceyoksa alıcam valla
Düşerse üzülürüm len biraz
Orda daha pahalı suanNormalde e bebekte giriyor kampanyaya weewell geçen seneki katalogta girmis mi bak bir girdiyse almaher marka girmiyor ama bir bak. %30 az degil
Takip et o zaman 2 3 gün sonrada al bir daha asla girip bakma benimde çok içim yanıyor fiyat dusunce yöntemim buOrda daha pahalı suan
Son 3 ayda 200 ₺ falan zam gelmiş.Takip et o zaman 2 3 gün sonrada al bir daha asla girip bakma benimde çok içim yanıyor fiyat dusunce yöntemim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?