- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.301
Kafam çatladı araştırmaktan. Onca işiımın arasında buna takildim
Bikac gün bakmayacağım telsize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece 8 hafta civarı ilk ultrason var. Sonra bir daha yok 20 haftada bide ayrıntılı gibi herseye bakıyorlar bitti gittionun dışında ebe takip ediyor kalp atışı dinliyor bide ölçüm.Ya ilerleyen haftalarda olduğunu ben de duydum ama böyle 28. haftalardan sonra falan.. bize de öğretsinler ben de her gün evde ölçeyim
Ne biçim iş o ya. Her ülkenin bu konuda yaklaşımı farklı belli ki. Bizim ülkenin yaklaşımı daha iyi gibiEli ile dokundu baktı 8 santim dedi
O kadar haklısın ki bu konuda aşırı arttı fiyatlar. Bide evin dubleksti sanırım şart bence. Ben gezmeye bile gitsem atıyordum çantaya. Ama şuan hersey ates pahasi.Kafam çatladı araştırmaktan. Onca işiımın arasında buna takildim
Bu çok iyiydiŞaka gibi… sanki Osmanlı zamanında yaşıyoruz da yan mahalledeki ebe nineye muayene olmuşsun
Burda ultrason zararlı diye çok az sayıda ultrasona alıyorlar canımNe biçim iş o ya. Her ülkenin bu konuda yaklaşımı farklı belli ki. Bizim ülkenin yaklaşımı daha iyi gibi
Mısal bir yere gitsem wi-fi olmazsa çalışmaz.O kadar haklısın ki bu konuda aşırı arttı fiyatlar. Bide evin dubleksti sanırım şart bence. Ben gezmeye bile gitsem atıyordum çantaya. Ama şuan hersey ates pahasi.
Benim anneme de yapmışlar alttan dikiş bundan 32 sene önce düşün. Hatta annem 5-6 ay hastanede yattı doğuma kadar. Ama maşallah bebek sağlıklı ve Gürbüz bile doğdu. Kardeşim gayet sağlıklı. Geçen anlatmisti annem daha önce hiç duymadıgim için şaşırmıştım. Ama 30 sene oncesinin teknolojisi ile şimdiki farklıdır. Sıkma hiç canını. Sağlıkla doğacak inşallah.Şimdi 15 haftalık serklaj atacak doktor bana alttan muayene etti rahimde yumuşama var dedi az onu araştırayım dedim bende bütün moraller gitti.pisman oldum. Çok araştırmamak gerekiyor dediğin gibi
Hanımlar Ben doktora gittim bu gün. Kalp atışına baktılar başka bir şey yapmadılar.
Bebek 8 santim dediler.
Ultrasona almadılar bile.
Tam bir ay sonra randevu verdiler.
O zaman ultrasona alacağım dedi.
Ya işte bak işte onlarin da kendilerine göre bir sebebi var. Belki de onların kindogrudur bilemedim şimdiBurda ultrason zararlı diye çok az sayıda ultrasona alıyorlar canım
Sen arastır bulda bende aliyimKafam çatladı araştırmaktan. Onca işiımın arasında buna takildim
Benim yolladığım tip modeller çalışır. Wi fi gerek yok bendeki öyle. Ama evet başta 2 saat gidiyordu şimdi şarjı az dayanıyor.Mısal bir yere gitsem wi-fi olmazsa çalışmaz.
Ve ne marka alırsan al şarjı baya kısa gııdyormus bildiğim kadarıyla
Cinsiyet belli mi senin kiBenim de son kontrolumde ultrasonla bakmadı. Catı kontrolu yaptı sadece yani burada normal
Wifisiz uygun modeller de var canim. Ama pahalı ile daha uygun arasında hıcbır3 sarj farkı yok. O takıldı kafamaBenim yolladığım tip modeller çalışır. Wi fi gerek yok bendeki öyle. Ama evet başta 2 saat gidiyordu şimdi şarjı az dayanıyor.
Ara verdımSen arastır bulda bende aliyim
Erkek dedi banaCinsiyet belli mi senin ki
Öğrenirik bizAra verdım
Bulursam da soylemıcem
Ben iyi demişim sanki ebeler bakıyor diye… gerçekten ebeler bakıyormuşSadece 8 hafta civarı ilk ultrason var. Sonra bir daha yok 20 haftada bide ayrıntılı gibi herseye bakıyorlar bitti gittionun dışında ebe takip ediyor kalp atışı dinliyor bide ölçüm.
Ayyy canım rabbim hayırlı etisnErkek dedi bana
Amin canım hepimizinkini insallahAyyy canım rabbim hayırlı etisn