- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.261
Evet bende onlara çok şaşırmıştım çok benziolar seninkiler çift yumurtami oluo canım farkediliomuAyy ben baktım ona, çocuk kardeşinin yumurtasını yer mi dediği kısma bittim maşallahayy gerçekten mi, birbirlerinin aynıları resmen tek yumurta olduklarına emindim, arada çok nadiren çıkıyormuş sanırım.
Bende yanıyorum ama hava soğuk aslında. Kansızlık var mi? Hamilelikte oda etkiliyor.Yaaaa bu arada bişi dicem ben istanbulda oturuyorum da deli gibi üşüyorummmmm herkes abartma diyolar , hava bitek banamı soğuk yanitamam kansızım biraz ama bence hava çok soğuk
Hayırlısı bakalım inşallah bulantı olmaz pek hoş değil okuduğum kadarıylaBu haftalarda başlıyor ama normal. Benim ikisinde de olmadı olmayabilirde.
Canım ben gittim kese haftasıyla tam uyumluyms kanama vs bisi yok 15 gun snra kalbi icin gel dedı1bal1kaymakannesi canım sen ne yaptın son durum ne ?
İzle izle doyamıyorsunBizde eşimle her sabah videoları başa alıp izliyoz inşallah sneinde öyle tatlı iki kızın olur
Ay dimi çok da tatlılarEvet bende onlara çok şaşırmıştım çok benziolar seninkiler çift yumurtami oluo canım farkediliomu
Benim normaldede kansızlık var bembeyazımdır damarlarımı görürsünBende yanıyorum ama hava soğuk aslında. Kansızlık var mi? Hamilelikte oda etkiliyor.
Bende de var anemiYaaaa bu arada bişi dicem ben istanbulda oturuyorum da deli gibi üşüyorummmmm herkes abartma diyolar , hava bitek banamı soğuk yanitamam kansızım biraz ama bence hava çok soğuk
Hayırlı olsun bebişnnnn hoşgeldinnnnMerhabalar bende allah izin verirse temmuz 2022 annesi olucam aranıza yeni katıldım ismim özlem 1 kızım var 9 yasında 2. Bebeğimiz yolda 4+0 dayız
Oh çok şükür canım çok sevindimCanım ben gittim kese haftasıyla tam uyumluyms kanama vs bisi yok 15 gun snra kalbi icin gel dedı
Bende de var anemielim ayağım buz gibi İzmir'de olmama rağmen gerisini sen düşün
Hoşbulduk çok teşekkür ediyorum sizlerinde hayırlı olsunHayırlı olsun bebişnnnn hoşgeldinnnn
Kesin var o zaman yapar testleri zatenBenim normaldede kansızlık var bembeyazımdır damarlarımı görürsünellerim yaz sıcak soğuk bu aralar dahada bi üşüyorum
AbboowwwKesin var o zaman yapar testleri zatenkan ilacı başlayınca yanacaksın hep hazır ol
Ufak bir bilgi: hurafelere göre çok üşüyenin oğlu olurmuşdonuyoruz resmen
Maşallah ikizmi sizin harikaaAy dimi çok da tatlılarBenimkiler çift yumurta canım büyük ihtimalle
Süper ikisi farklı olabilir gerçi oğlun vardı sanırım ozaman ikiside kız olsunAy dimi çok da tatlılarBenimkiler çift yumurta canım büyük ihtimalle