- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.281
Ay demeee ben cok üşüyorum ya normalde kışın şort tshirt gezen bi insnm corap bile giyemem ama suan canımın ta içi üşüyo snki hafif bi soğuğa bile dayanamıyorumUfak bir bilgi: hurafelere göre çok üşüyenin oğlu olurmuşinşallah yalandır
Kızlar konu baya ilerlemiş ben yokken :) üstleri okuyamadım kalp atısı duyan varmı duyduysanız kaç haftada duyan varsada cok sevinirim inşAllah saglıkla ilerlesin bu topikten herkes bebegini saglıkla kucagına alsın inşAllahh
Demeseydin öyle yaaa offf herşey erkeği gösteriyo bendeUfak bir bilgi: hurafelere göre çok üşüyenin oğlu olurmuşinşallah yalandır
2 oğlum var kız olsun taştan olsunSüper ikisi farklı olabilir gerçi oğlun vardı sanırım ozaman ikiside kız olsuntabi önce sağlıklı olsun canım
Ay 5+3 te duyan varrr inanamıyoooormEki Görüntüle 2949860
Ben mayıs annelerine baktım hep kalp atışı görme aynı gibibence bu civarlar duyarız
Demiyorum korkmaAy demeee ben cok üşüyorum ya normalde kışın şort tshirt gezen bi insnm corap bile giyemem ama suan canımın ta içi üşüyo snki hafif bi soğuğa bile dayanamıyorum
O bebiş baya hızlıymış yaşıtlarının ilerisinde bir çocuk olucakAy 5+3 te duyan varrr inanamıyoooorm
Bence erken döllenmedir oO bebiş baya hızlıymış yaşıtlarının ilerisinde bir çocuk olucakhahahahah
Hahahahahahaha cidden yaaaa 4+1 dede kese gözükmüş bencede bişi var ondaBence erken döllenmedir oyada doktor cok azimliymis duymus
Neyse içim rahatladı biraz ayyy cinsiyet öğrenme döneminde ne şenlikli olcak bu sayfa smdi ilk iş kalp atısı sen duydunmu gdiecektin sanki bugünDemiyorum korkmaben büyük oğlan da çok üşüdüm, küçükte yandım yalan yani
Benim bugün randevum vardı bebeğim 5+5 kalp atışını gördük. Ultrason cihazımız çok gelişmiş minimal hareketleri algılayıp gösteriyor. Sesinin duyulmasına 1 hafta kadar var. Rabbim sağlıkla büyütsün bebişlerimizi hem anne hem hala olacağımKızlar konu baya ilerlemiş ben yokken :) üstleri okuyamadım kalp atısı duyan varmı duyduysanız kaç haftada duyan varsada cok sevinirim inşAllah saglıkla ilerlesin bu topikten herkes bebegini saglıkla kucagına alsın inşAllahh
Kan değerlerini öğren canım 2 günde bir 2 kat artıyo ona göre hesapla randevu al ben mesela 5+0 da öğrendimm sende belki o civarlar öğrenebilirsin . Kalp atışıda 6+5haftadan sonra sanırımBu arada doktora gittinizmi acaba kalp atışları ne zaman duyuluyor ben henüz gitmedim sadece idrar ve kanda baktırdım doktoruma gönderdim gebelik oldugunu söyledi adetime 1 hafta varken öğrendim kanda değerim 39 idi iyimi sizce
İkisininkinide duydum çok şükür canımNeyse içim rahatladı biraz ayyy cinsiyet öğrenme döneminde ne şenlikli olcak bu sayfa smdi ilk iş kalp atısı sen duydunmu gdiecektin sanki bugün
Benim doktorda 8 haftalıkken gel diyo çıldırmıs olmalı 3 gün sonra bidaha gitmiyim diye kendmi zor tutarken :)) keske hepimizin evde ulturason olsaHahahahahahaha cidden yaaaa 4+1 dede kese gözükmüş bencede bişi var onda
Canım geç döllenmemi olmuştu senin çok konuşulunca kaçıyo gözümden. 5+5 dedin ya bilgilerinde 7. Haftada gözüküyosunBenim bugün randevum vardı bebeğim 5+5 kalp atışını gördük. Ultrason cihazımız çok gelişmiş minimal hareketleri algılayıp gösteriyor. Sesinin duyulmasına 1 hafta kadar var. Rabbim sağlıkla büyütsün bebişlerimizi hem anne hem hala olacağım
Ay maşAllah maşAllaj daha güzel haberlerinide alırız canım inş :) hangi doktrmus hangi ulturasonmus desem daha iyi olacak galiba bizde gidelimBenim bugün randevum vardı bebeğim 5+5 kalp atışını gördük. Ultrason cihazımız çok gelişmiş minimal hareketleri algılayıp gösteriyor. Sesinin duyulmasına 1 hafta kadar var. Rabbim sağlıkla büyütsün bebişlerimizi hem anne hem hala olacağım
Bence el sıkışıp hocam 7 iyidir diyip 7. Haftada git sen ben 23 kasımda gidiyorumBenim doktorda 8 haftalıkken gel diyo çıldırmıs olmalı 3 gün sonra bidaha gitmiyim diye kendmi zor tutarken :)) keske hepimizin evde ulturason olsaoh miss doktorlarda rahatlar
Ayyy bende 24 ne aldm 7+1 oluyo sen onden bi yokla ben ertsı gğn ona göre gıdeyımBence el sıkışıp hocam 7 iyidir diyip 7. Haftada git sen ben 23 kasımda gidiyorumaldım ramdevu özele