- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.079
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.221
Bende de var bu sorun. Bugün 7. haftama girmemle başladı. Yemeklerden tiksiniyorum midem bulanıyor kusamıyorum hiç birşey de yiyemiyorumBen çıkaramıyorum maalesef
En büyük sorunum kusamamak
Kusayım da kurtulayım dedim denedim biraz sabah, ama imkanı yok:)Bende de var bu sorun. Bugün 7. haftama girmemle başladı. Yemeklerden tiksiniyorum midem bulanıyor kusamıyorum hiç birşey de yiyemiyorum
6+0 im bende de yok, annem bana hamileyken onda da hiç olmamış, belki şanslıyızdırKızlar, bende hicbisey yok yaa normal demi bugün 5+0 im erken diyemi bişey yok acaba.1 kere sabah başım döndü sadece dün o kadar
Yumurta peynir zeytin üçlüsünden iğreniyorum oldum olası kahvaltı yapmam zaten, hamilelik iyice etkiledi.İştahsızım bir de
Kahvaltıda ekmek kızartıyorum ve peynirle yiyorum kac gündür.
Onun dışında başka bisi yemıuorum kahvaltıda
yumurta imkansız
Merak etme canim sana da uğrar yakında bizim de yeni başladıKızlar, bende hicbisey yok yaa normal demi bugün 5+0 im erken diyemi bişey yok acaba.1 kere sabah başım döndü sadece dün o kadar
Ezine peyniri ve kızarmış ekmekYumurta peynir zeytin üçlüsünden iğreniyorum oldum olası kahvaltı yapmam zaten, hamilelik iyice etkiledi.
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım AslıAyy girsin değerler çok güzel artmişş inşallah vardır bir bebiş daha
Ay bu arada bana Aslı diyin kızlar, Mahidevran Sultanı çok severim o yüzden onu koydum ama uzun uzun mahidevran yazmakla uğraşmayın
Keşke o şanslılar dan olcak süper olur gercekden6+0 im bende de yok, annem bana hamileyken onda da hiç olmamış, belki şanslıyızdır
Peyniri bilmem ama kızarmış ekmek dedin orda bi yakınlaştıkEzine peyniri ve kızarmış ekmekmissss
Dilimin kenarı yara olmuş ıstahsızlıktan
sende de yokdu demi 5 Ken falan ayy neyse çok konuşmayayim bariMerak etme canim sana da uğrar yakında bizim de yeni başladı
:) ve herkeste olacak bir kural da yok tabii
En şanslı insan modeli
Kızarmış ekmek hem kilo da aldırmazPeyniri bilmem ama kızarmış ekmek dedin orda bi yakınlaştık
Ay cidden mi, benim karnımda toplantıda guruldadı bugün , rezalet
Aynen canım yeni başladı maalesefsende de yokdu demi 5 Ken falan ayy neyse çok konuşmayayim barikısmet bakal ne olcaz
İnşallah çok zorlamadan atlatirsin canımAynen canım yeni başladı maalesef
Sağ ol canimİnşallah çok zorlamadan atlatirsin canım
AmanınnnSağ ol canim
Hepimiz kolay geçirelim insallah bu süreci. İlkinde doğuma kadar devam etmişti
Umarım bunda öyle olmaz
Anca canım. Kimisinde hiç olmuyorKızlar, bende hicbisey yok yaa normal demi bugün 5+0 im erken diyemi bişey yok acaba.1 kere sabah başım döndü sadece dün o kadar
Ay hayırlısı bakalım öyleymişAnca canım. Kimisinde hiç olmuyor