- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.241
Senlnle aynıyız. Bugün ilk defa midem bulandı benim. Mide ilacımı bıraktım ondan da olabilir. Yani İnşallah ondandır.Kızlar, bende hicbisey yok yaa normal demi bugün 5+0 im erken diyemi bişey yok acaba.1 kere sabah başım döndü sadece dün o kadar
Ayy demeSenlnle aynıyız. Bugün ilk defa midem bulandı benim. Mide ilacımı bıraktım ondan da olabilir. Yani İnşallah ondandır.
17 ekim yumurtlama. 30 Ekim de 76ydı. Benim önce demekki.Ayy demebelki yumurtlamalarimiz farklıdır sen daha öncesindesindir olabilir mi ki ? 21 Ekim benim yumurtlama 3 Kasım'da 58 çıkmisdı değerim, senin nasıldı.
Bende senin gibiyim canım 5+2 hiçbir şeyim yokKızlar, bende hicbisey yok yaa normal demi bugün 5+0 im erken diyemi bişey yok acaba.1 kere sabah başım döndü sadece dün o kadar
Evet fark var bak ben döngümün 15.gunuydu yumurtlamam.senin daha erken olmuş. Belki bir kaç gün geri çıkabilirim o yüzden adete göre bakalim.saglikli ilerlersin de 3 iler 5 geri önemli değil valla17 ekim yumurtlama. 30 Ekim de 76ydı. Benim önce demekki.
Hadi bakalım ilerleyen zamanlarda ne yasicazBende senin gibiyim canım 5+2 hiçbir şeyim yok
Yaaa canım benim çok mutlu oldum sana uğur getirdiysem ne mutlu bana ❤Hadi bakalım ilerleyen zamanlarda ne yasicazay ben seni gebeyim gebesin gebeyiz topiginden biliyorum senin testlerine bakıp bakıp iç geçirmiştim keşke benimde olsa diye 20 Ekim pikdi 21 Ekim'de pik gibiydi hafif silik.seninde 2 gün önceydi sanırım benden.saan göre kıyas yapıp test yapmisdim c.tesi günü yapdim negatif cikdi oturd ağladım yine olmadı diye.sonra Çarşamba kanda poztif cikdi
Evet evet kesinlikle sen basladin gerisi geldi çorap söküğü gibiYaaa canım benim çok mutlu oldum sana uğur getirdiysem ne mutlu bana ❤Kasım ayı benimle başladı o topikte sonrası aldı yürüdü baktımda bayağı pozitif gören var baktıkça mutlu oluyorum rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyi❤
Benim ikizler konusunda çok bi fikrim yok biraz bilgi verebilmen mümkün mü? Bir de tek kese mı iki kese mi gözüküyor? İkisinin günleri nasıl bu kadar farklı olabiliyor arada 4 gün vs.Hay maşallah canım çok güzel artmış ikiz olma ihtimali varrrrr
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKusayım da kurtulayım dedim denedim biraz sabah, ama imkanı yok:)
Bugün bulantı ilacı aldım öyle rahatladım ki canım
Doktoru bekleyemedim eczaneden aldım
Günü kurtarma peşindeyiz artık napalim:) seninle aramızda 1 gün var
Canım tek kesenin içinde olanlarda var iki kese olanda var çift yumurta tek yumurta şeklinde ayrılıyor. Tek yumurtaysa aynı kesenin içinde oluyor genellikle ve birbirlerine tıpatıp benziyorlar aynı cinsiyetten oluyorlar falan. Çift yumurtaysa benzemiyorlar ve bir kız bir erkek olma ihtimali de var. Valla o işe bende şaşırdım ama benimkiler ayrı keselerde olduğu için birbirinden bağımsız bebekler, o yüzden fark olabiliyor.Benim ikizler konusunda çok bi fikrim yok biraz bilgi verebilmen mümkün mü? Bir de tek kese mı iki kese mi gözüküyor? İkisinin günleri nasıl bu kadar farklı olabiliyor arada 4 gün vs.
Oyy ne güzel yaaCanım tek kesenin içinde olanlarda var iki kese olanda var çift yumurta tek yumurta şeklinde ayrılıyor. Tek yumurtaysa aynı kesenin içinde oluyor genellikle ve birbirlerine tıpatıp benziyorlar aynı cinsiyetten oluyorlar falan. Çift yumurtaysa benzemiyorlar ve bir kız bir erkek olma ihtimali de var. Valla o işe bende şaşırdım ama benimkiler ayrı keselerde olduğu için birbirinden bağımsız bebekler, o yüzden fark olabiliyor.
İnşallah. Bu cumaSağlıkla kucağımıza alalım inşallahdoktor randevunuz ne zaman
Bu sana demiştim ya geçenlerde insgramda ikiz kız var @cereen.et diye onun kızlarıda benziyo birbirlerine çok az ayrılıyo. Çift yumurtaymışCanım tek kesenin içinde olanlarda var iki kese olanda var çift yumurta tek yumurta şeklinde ayrılıyor. Tek yumurtaysa aynı kesenin içinde oluyor genellikle ve birbirlerine tıpatıp benziyorlar aynı cinsiyetten oluyorlar falan. Çift yumurtaysa benzemiyorlar ve bir kız bir erkek olma ihtimali de var. Valla o işe bende şaşırdım ama benimkiler ayrı keselerde olduğu için birbirinden bağımsız bebekler, o yüzden fark olabiliyor.
Ayy ben baktım ona, çocuk kardeşinin yumurtasını yer mi dediği kısma bittim maşallahBu sana demiştim ya geçenlerde insgramda ikiz kız var @cereen.et diye onun kızlarıda benziyo birbirlerine çok az ayrılıyo. Çift yumurtaymışbugun söyledi şaşırdım
Mide ilacı olabilir ama genelde bu haftalarda başlıyormuş. Bende olmadı digerlerinde ama bekliyorum her an tetikteyimSenlnle aynıyız. Bugün ilk defa midem bulandı benim. Mide ilacımı bıraktım ondan da olabilir. Yani İnşallah ondandır.
Bu haftalarda başlıyor ama normal. Benim ikisinde de olmadı olmayabilirde.Kızlar, bende hicbisey yok yaa normal demi bugün 5+0 im erken diyemi bişey yok acaba.1 kere sabah başım döndü sadece dün o kadar
Bizde eşimle her sabah videoları başa alıp izliyoz inşallah sneinde öyle tatlı iki kızın olurAyy ben baktım ona, çocuk kardeşinin yumurtasını yer mi dediği kısma bittim maşallahayy gerçekten mi, birbirlerinin aynıları resmen tek yumurta olduklarına emindim, arada çok nadiren çıkıyormuş sanırım.