2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Eğer 1 hafta sonra dikişlerini alacağım dediyse içerideki dikiş ipi seni rahatsız ediyordur ama 2 günde iyileşmeyi bekleyemezsin kaç kat kesildin kaç tane dikiş var parmağını bile kessen 2 gün acıyor biraz katlanman lazım büyük bir ameliyat oldun. 1 haftada birşey kalmıyor genelde. Bandaj çok yapışıyor hastanede alkolle ıslatıp çıkarıyorlar ben duşa girip iyice ıslatıp çıkarmıştım rahatsız etmiyorsa 1-2 gün daha durabilir baktın yapamıcaksın acile git orda çıkarsınlar.
 
Hiç korkma benimde öyleydi çok korktum ama karnında şiddetli kasılma ve kanama yoksa endişe etme

Bel ağrısı normal diyordu bu haftalarda bir de üstüne hastasın. Beline sıcak su torbası koysan iyi gelir mi ki

Belini petege daya mindel koy onune uzan ver belini iyi gelir
İnşallah kızlar ayırt edemiyorum belim o kadar ağrıyor ki sanki rahmim de ağrıyor ama on öne olduğu için sadece bel ağrısı mı rahmim de ağrıyor mu anlayamadım tam , ben gidip bi test vereyim diyorum belki corona değilimdir içim rahat eder ne dersiniz?
 
Canım çok geçmiş olsun. Bol su ve meyve. Ben katır kutur kapta biber yiyorum bir haftadır. Bol c vitaminli diye. Sıcak içecekler anlık boğazı yumuşatıyor yarım saat sonra yine aynı
 
Bu son gerçekten atlatalımda kaç haftalık gitmiş olacaksın tam. 21 geçmi olur? 17 de normal randevuya gideceğim 4 hafta sonra ayrintiliya gideyim diyorum ama bilemedim.
20. Haftanın içinde olacağım
Yanı 21 haftalıkta gitmiş oluyorum

Geç değil canim 20 -24 hafta arası yapılıyor zaten

Aynen son alana insallah

Pazartesi de ben doktoruma gidicem kiz
Bakalım cinsiyette bir farklılık olacak mı

Yine kiz derse artık ben de almalara başlarım yavaştan bazı şeyleri.
Artık yanılma olmaz heralde
 
Test versen bile hiç bir ilaç tedavisi yok. Parol veriyorlar sadece. Yani corona olsan bile karantinaya girmek dışında birsey olmayacak. Esin girmiyor karantinaya asi olduysa ise devam edecek. Eğer kimseyle temas etmiyorsan izoleysen bence verme. Kötü hissedersen direk doktora acile gidersin.
 
S

Sagol canim.. dun ıhlamur kaynattim içtim terletir diye bende tık yok eşim su gibi terledi..
Ihlamura bal ve limon da koy. Öksürük olursa da nane kekik limon kaynatıp balla iç ben bunlarla kurtuldum çok şükür ama günde 1 er fincan. Geçmiş olsun. Beni de bazen geceleri sıtma tutuyor ya içim üşüyor iyice sarıyorum kendimi o zamanda terliyorum garip bir durum haftaya ikilinin sonucunu almaya gittiğimde sorcam dr.a demir düştü muhtemelen kansız kaldım gibi geliyor bana.
 
Canım çok geçmiş olsun. Bol su ve meyve. Ben katır kutur kapta biber yiyorum bir haftadır. Bol c vitaminli diye. Sıcak içecekler anlık boğazı yumuşatıyor yarım saat sonra yine aynı
Aaa evet biber çok C vitamini içeriyor. Hatta dolmalık biber 1 tanesinde 74 Gr c vitamini olduğunu okumuştum. Biber yiyin bol bol
 
Pazartesi dr a gitcem ya kuzum ya corona isem başkasının günahına girer miyim diue vicdan yaptım aslında ben de vermek istemiyorum
 
Gunaydinlar herkese. Bir sey sormak istiyorum tecrubeli annelere. Hastane cikislari hep uzun kollu zaten o sekilde giyenecekler ama sonrasinda yani dogduktan kac gun sonra kisa kollulara gecis yapcaklar. Temmuz agustos ayini uzun kollularla gecirmicekler herhalde cok sicak ve nemli oluyor hava. Yani 0-3 uzun kollu , 3-6 kisa kollu mu almak lazim. Bunu hesaplayamiyorum cok karisik alisveris yapmisim tecrubesi olan varsa paylasirsa sevinirim.
 
Sen bende bir hafta ilerdesin değişmez artık diye bende senden sonraki cumartesi gidecegim. Yani değişme olmaz gibi ama emin olayım diyorum. Çünkü çok cinsiyetçi kıyafetler.

Ayrıntılı içinde 21+2 falan olmuş olurum doktorda randevu sorunu yokmus sigortaylada görüştüm karşılar dedi bakalim güzel sonuçlar aliriz insalalah.
 
Detaylı ultrason gerekli tabii ki
Yaptırmalısın muhakak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…