- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.441
Merhaba kızlar ben iki gün önce sezeryan doğum yaptım, ağrılarım geçti ama yatarken sağa sola dönerken kesi acıyor yürüyemiyorum dikelemiyorum kesi çok acıyor çünki, hala yatiyorum, ne zaman diner bu kesi acısı ne zaman kalkabilir yürüyebilirim ve hemşire su geçirmez bandaj takmıştı doktor bir gün sonra cikarabilirsin dedi ama ben hala çıkaramadım çok acıyor etim kopucak nasıl çıkarıcam ben bu bandaji
Erken değil mi detaylı ultrason için. Ben 20. Haftalar diye biliyorum ama. Bu aralar 3lü 4lü tarama haftalarında diye biliyodumBen dün aldım radyolojiden verdiler bana
Ben geçen ay aldım. 7 marta verdiler. 20.haftadan sonra oluyor ama erkenden aldım.Erken değil mi detaylı ultrason için. Ben 20. Haftalar diye biliyorum ama. Bu aralar 3lü 4lü tarama haftalarında diye biliyodum
Ahhh çok teşekkürler ona bakıyımradyolojiden
Devlette hemen vermiyolar ya oyuzden şimdide. Öğrenicem alans kadar 20 olurum herhalde alabilirsem tabiErken değil mi detaylı ultrason için. Ben 20. Haftalar diye biliyorum ama. Bu aralar 3lü 4lü tarama haftalarında diye biliyodum
Alkolmu abboowwwwSanırım bunu en yazilmayacak yerlerden birine yazdınTemmuz annelerine
Öncelikle sağlıkla güzellikle büyüsün.
Bandaji alkol dökerek çıkarıyorlar normalde ama hemsirenizden yardım alabilirsiniz.
Eşşek kadar olmuşOooo büyümüşüz
Yok yok annesi maşallahı varEşşek kadar olmuşçok korktum hastalıktan geri kalmıştır vs diye.
Pazartesi mutlaka yaz canım bize de , merakla bekliyorumBende iğnelere para ödedim hatta artık daha fazla ücret alınacağı bilgisini de ben vermiştim bakalım pazartesi tekrar alacağım nasıl bi muamele olacak çok merak ettim doğrusu
Bende ilkinde alıştıramadim. Emme sorunu vardı emzirme danışmanı vermeyin dedi uğraşmadim çokta. Ama sonra 2.cide hastanede verdimBen avent sothıe aldım ılkinde
Cocugun suratından daha büyüktü, ağır oluyor o emzikler.
Bu baya hafif bisi kauçuk
Bunda basarili olacak mışım gibi bir his var içimde
1 ay sonraya verdiler zatenErken değil mi detaylı ultrason için. Ben 20. Haftalar diye biliyorum ama. Bu aralar 3lü 4lü tarama haftalarında diye biliyodum
Bana doktora dedi özelde bile 1ay sonraya veriyorlar baksana devlette de anca vermezler mi kiAhhh çok teşekkürler ona bakıyım
Devlette hemen vermiyolar ya oyuzden şimdide. Öğrenicem alans kadar 20 olurum herhalde alabilirsem tabi
Benim oğlan da emmedi emzikte almadıBende ilkinde alıştıramadim. Emme sorunu vardı emzirme danışmanı vermeyin dedi uğraşmadim çokta. Ama sonra 2.cide hastanede verdimtuttu ve çokk rahat ettim. Her bebek farklı sootie tuttu benim bebe ondan yine aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?