- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.361
Canım ayva çekirdeğini neden jel yapıyorsunuzAyvacı kızlar toplanın bakalımKayınvalidem ayva almış bana, bu çekirdekleri şimdiden mi suya koyup jel yapayım? Yoksa çekirdekleri tek başlarına buzlukta dondurup zamanı gelince mi jel haline getireyim?
Hatta türklüğn bir kanıtı demişti asyalı ırkların böyle olur tam Türk kızı olacak demişti dediği gibi esmer güzeli oldu ben sarısını mesala hiç üzülmedim kafamada takmadım unuttum resmen ilk defa down sendromlu olmasını duydum yaa anneyi üzen seyleri söylemesin kimse saglıklı olur annesi hiç korkmaDarısı başımıza inşallahcevaplarınızla içime su serptiniz çok teşekkür ederim parlaklığın olduğu bebeklerin %20sinde down sendromu olduğunu öğrenince ağlamam durmamıştı şimdi mesajları gördükçe sakinlestim
3 3 3 kuralı var. 3 saat oda sıcaklığı, 3 saat normal dolap 3 ay derin dondurucuGöğüsümüzü sağdığımızda en fazla sütü ne kadar saklayabiliyoruz bozulmadan
Gözünaydın maşallah sağlıkla inşaallah
Peki jel yaptığını da buzluğa mı attın? Jel olarak mı dondurdun yani?
Hhheeee sadece öyle iyi oldu bildiğim hiç bilmiyodum bunu3 3 3 kuralı var. 3 saat oda sıcaklığı, 3 saat normal dolap 3 saat derin dondurucu
Göğüs ucu yaralarına iyi geliyoCanım ayva çekirdeğini neden jel yapıyorsunuz
çok teşekkür ederim kaydettim bilmiyodum iyi olduBende o mantıkla aldim insallah bende memnun kalırım
İyim çok sükür canm biraz uzak kaldim :) firsatm olmadı girmeye sen nasilsin iysindir insallah baydr yokum varmi gelismeler
Yanlış yazmısım buzdolabı 3 gün derin dondurucu 3 ayH
Hhheeee sadece öyle iyi oldu bildiğim hiç bilmiyodum bunu
Merhaba ben de oksapar kullanıyorum. İlacı dört kutu olarak nasıl alabiliyorsunuz raporunuz mu var?Oksapar iğne kullananlara bilgi veriyim
Bugün dört kutu yazdı Dr eczaneden aldım bir kuruş dahi ödemeden çıktım
Parayla alanlar eczaneyi şikayette bulunsun bence
Bi yıllık raporum var canım yani direk kimlik ile alıyorum iki ay kuruş ödemeden aldım ama bu ay fiyat çıktı şimdi geri iade alacağım pazartesi falan gidip ama öbür ay yine fiyat isterler mi anlayamadım çünkü biri istedi diyor biri istemedi diyor
Bir kişi daha demişti oksapar için eczane isterse fark alacak eczacının insiyatifinde diye.
Yok valla bildiğin gibiİyim çok sükür canm biraz uzak kaldim :) firsatm olmadı girmeye sen nasilsin iysindir insallah baydr yokum varmi gelismeler
Bi kullanıcı resimli atmış galiba onu kaydettimYanlış yazmısım derin dondurucu 3 ay
merhaba, bu hangi amerikan hastanesi? nisantasi mi? koc univ olan mi? fiyat ve randevu icin hangi numarayi aramam gerekiyor? Cok tsklerAmerikan hastanesinde 3100 tl nifty test hanimlar haberiniz olsun
Çok haklısın :) hayırlısıyla bebekleri kucağımıza alalım hepsi geçecek inşallahHerşey den korkar oldum 35 yaşında kadidim çocuk gibiyim aradan 13 sene geçince ilk hamilelik gibi
Emzirme dönemindeki göğüs ucu yaralarına iyi geliyormuş. Tam ayva zamanıCanım ayva çekirdeğini neden jel yapıyorsunuz
İyi olmaya calisiyorum herks cinsiyet ogrenmis galiba ben ogrenemedim onun morel bozuklugu gecmiyor hala .. etrfmda benden geride olanalr bile ogrendi doktorumu degismeye karar verdim.. bidahaki ay gidicem insAllah bakalm birde detayliya devlette randevu bulamiyorum bulabilen varmi acabaYok valla bildiğin gibi, bi baktım geçen hafta pazardan beri yazmamışsın, merak ettim
Ozelden yazıyorumMerhaba hangi ildesiniz?Ben şu an bulamıyorum eczanelerden iğneyi.
Yok kiz bizler daha ogrenmedik ogrenenlerin cogu nift testiyle ogrendi bazisida ultrasonla ama bizler ogrenmedik daha subatta gidicez çoğumuzİyi olmaya calisiyorum herks cinsiyet ogrenmis galiba ben ogrenemedim onun morel bozuklugu gecmiyor hala .. etrfmda benden geride olanalr bile ogrendi doktorumu degismeye karar verdim.. bidahaki ay gidicem insAllah bakalm birde detayliya devlette randevu bulamiyorum bulabilen varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?