- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.381
Şubatta tarama testi için geç olmuyor mu canım ?Yok kiz bizler daha ogrenmedik ogrenenlerin cogu nift testiyle ogrendi bazisida ultrasonla ama bizler ogrenmedik daha subatta gidicez çoğumuz
Ahhh şu randevular beni benden aldı artıkİyi olmaya calisiyorum herks cinsiyet ogrenmis galiba ben ogrenemedim onun morel bozuklugu gecmiyor hala .. etrfmda benden geride olanalr bile ogrendi doktorumu degismeye karar verdim.. bidahaki ay gidicem insAllah bakalm birde detayliya devlette randevu bulamiyorum bulabilen varmi acaba
Evet canım raporlu olunca ayda dört beş kutu alabiliyorsun ben bugün 5 kutu aldımMerhaba ben de oksapar kullanıyorum. İlacı dört kutu olarak nasıl alabiliyorsunuz raporunuz mu var?
Canim onu yaptirmistim 30 aralikta 12 haftaliktim , simdi o gunden beri gitmiyorum 1 şubatta cinsiyet icin gidecegimŞubatta tarama testi için geç olmuyor mu canım ?
3lü taramayı yapmayacak mısınCanim onu yaptirmistim 30 aralikta 12 haftaliktim , simdi o gunden beri gitmiyorum 1 şubatta cinsiyet icin gidecegim
Ay benim kuzenm ogrendi 15 haftalk etrfa ogrenen komsular var kesin demis doktorlar bide degismez demis yani bende sorun bi bende zannediyodumYok kiz bizler daha ogrenmedik ogrenenlerin cogu nift testiyle ogrendi bazisida ultrasonla ama bizler ogrenmedik daha subatta gidicez çoğumuz
Sorma hergun ariyrm baska gun arayin diyor bulamazsam yaptrmayacagim ozeller kan emiyor adetaAhhh şu randevular beni benden aldı artık
Bende öyle düşünüyorumSorma hergun ariyrm baska gun arayin diyor bulamazsam yaptrmayacagim ozeller kan emiyor adeta
Valla ben detaylı için hiç bakmadım bile nasıl randevumalınıyo bilmiyorum bile hangi bölümİyi olmaya calisiyorum herks cinsiyet ogrenmis galiba ben ogrenemedim onun morel bozuklugu gecmiyor hala .. etrfmda benden geride olanalr bile ogrendi doktorumu degismeye karar verdim.. bidahaki ay gidicem insAllah bakalm birde detayliya devlette randevu bulamiyorum bulabilen varmi acaba
Bu markayı çok öneriyorlar. 0-6 ay kullansa da kulanmasa da almak gerekir mi? Meme reddi olayı ben korkutur hep.Kızlar emzik aldım. Kullananların çoğu memnun.
Hayır yaptirmayacagim 2 li de kanda vermedim ultrasonda hersey yolunda diyince gerek gormedim o yuzden 3 lü 4 lü gerek gormuyorum3lü taramayı yapmayacak mısın
Ayy geç ogrenmek daha iyi ya iyice net olur herseyiAy benim kuzenm ogrendi 15 haftalk etrfa ogrenen komsular var kesin demis doktorlar bide degismez demis yani bende sorun bi bende zannediyodum
Evet yorumlar baya olumlu.Bu markayı çok öneriyorlar. 0-6 ay kullansa da kulanmasa da almak gerekir mi? Meme reddi olayı ben korkutur hep.
Ama bazı bebeler bakkal emzigi alıyormuş ona hayret ediyorum birde dis yapisini bozuyor muhhabeti var ben kizimda vermedim ama bunda versemmi diyorumKızlar emzik aldım. Kullananların çoğu memnun.
Favoriledim 6-18 aylık olanlarındanEvet yorumlar baya olumlu.
Şahsen ben 4 tane emzik almayı düşünüyorum. Hangisini alırsa artık
Ama birimi almak zorunda
Diğeri almadı bu alacak
Uğraşacağım bu sefer
Aslında bu bakkal emziğine cok benzıyorAma bazı bebeler bakkal emzigi alıyormuş ona hayret ediyorum birde dis yapisini bozuyor muhhabeti var ben kizimda vermedim ama bunda versemmi diyorum
Erken değil mi suan ? 2 hafta öncesinden vermiyorlar mi? Bir de bence bölüm karıştırma. Direkt konuyu şöyleDetaylı ultrasonda randevu alırken (Perinatoloji) bölümünden mi alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?