- 15 Kasım 2021
- 292
- 729
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.321
Yok canım benim covidle alakalı bir şey değilmişKorono geçirdiğim icinmi mi olmuş benim kontrolde hiçbiri demedi ben panikle gittim kalbi atıyor mu korkuyorum dedim atiyo atiyo dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim covidle alakalı bir şey değilmişKorono geçirdiğim icinmi mi olmuş benim kontrolde hiçbiri demedi ben panikle gittim kalbi atıyor mu korkuyorum dedim atiyo atiyo dedi
Sizin ki kaç cıktıYaş sınırım fazla benim sizinki benimkinden biraz fazla şuan karşılaştırma yapıyorum yaşınız kac
Teşekkür ederim kuzum çok şükür ❤Evet çok düşük çıkmış risk negatif. Gözün aydın.
1:303 yaş riski var dediSizin ki kaç cıktı
Evet benm 2. Gebeliğim şuan sanki 4 5 aylık hamile gibiym baya baya çıktı artk kipirti diyelim hareket deyil de yattm zaman hissediyorm şu son 2 3 gündür otururkende boylr çok az hissediyormİkinci ve üçüncü gebelik yaşayan arkadaşlar göbeğiniz ilklere göre çabuk çıktı mı ya benimki baya baya büyük ve iki gündür sağ sol ve tam karnımın ortasında sertleşmeler oluyor hareket mi kasılma mi çözemedim yarın Dr u arayıp sorcam
Üç gündür birden şişti ne bilmiyorum bebekmiİkinci ve üçüncü gebelik yaşayan arkadaşlar göbeğiniz ilklere göre çabuk çıktı mı ya benimki baya baya büyük ve iki gündür sağ sol ve tam karnımın ortasında sertleşmeler oluyor hareket mi kasılma mi çözemedim yarın Dr u arayıp sorcam
Yaş riskinde ne gibi bi sknti oluyor aceba ks bakmayın hiç bilmiyorm boylr şeyleri ilk defa daha detaylı ogreniuorm1:303 yaş riski var dedi
İns saglikla benim 8 yaşında bir kızım var. Alışkanlık gereği yine kız olsa diyordukDarısı başıma. Bende burda inşaallah hayırlısı ile bir erkek müjdesi veririm. Bir kız bir oğlan ne güzel olur du
Herşey den korkar oldum 35 yaşında kadidim çocuk gibiyim aradan 13 sene geçince ilk hamilelik gibiYok canım benim covidle alakalı bir şey değilmiş
Aynen benimde son 4 5 gündür hızlı büyüdüÜç gündür birden şişti ne bilmiyorum bebekmi
Bilmiyorum ki canım herşeyi kafaya takar oldum kim ne derse öyle deyince ben resim yüklemesini bilmiyorum bende sonuçları geçen hafta atacaktım buraya yaşımda 35Yaş riskinde ne gibi bi sknti oluyor aceba ks bakmayın hiç bilmiyorm boylr şeyleri ilk defa daha detaylı ogreniuorm
Benim hala belli değil kilo da alamadım belki ondandır. Eksi 2 kilodayimİkinci ve üçüncü gebelik yaşayan arkadaşlar göbeğiniz ilklere göre çabuk çıktı mı ya benimki baya baya büyük ve iki gündür sağ sol ve tam karnımın ortasında sertleşmeler oluyor hareket mi kasılma mi çözemedim yarın Dr u arayıp sorcam
Çok geçsin canım korkma benim yaşım 3526 yaşım
Evet benm 2. Gebeliğim şuan sanki 4 5 aylık hamile gibiym baya baya çıktı artk kipirti diyelim hareket deyil de yattm zaman hissediyorm şu son 2 3 gündür otururkende boylr çok az hissediyor
Zaten büyüdü göbek hele yemek yediğimde daha da geriliyorumEvet benm 2. Gebeliğim şuan sanki 4 5 aylık hamile gibiym baya baya çıktı artk kipirti diyelim hareket deyil de yattm zaman hissediyorm şu son 2 3 gündür otururkende boylr çok az hissediyorm
Ne biliym hani benm yaşım 26 yaş riski 26 yas a göre bira değişik geldi zaten sonucun geç çıktığı için doktoruma soramadım yarin sabah ona sorcam ama icim rahatlasın diye atmistm bende ben bi sknti olcagini dusunuyorm sende öyle düşün öyle olsn kalbini ferah tutBilmiyorum ki canım herşeyi kafaya takar oldum kim ne derse öyle deyince ben resim yüklemesini bilmiyorum bende sonuçları geçen hafta atacaktım buraya yaşımda 35
Bende almamıştım 57 kg ile başladım son 10 günde sanırım 1.5 kg almışım belki onun da etkisi vardırBenim hala belli değil kilo da alamadım belki ondandır. Eksi 2 kilodayim
Evet akşam yemek yedikten sonra evde biraz dolasmazsam sabah a kadar yatamıyorum oğlumda da erken çıkmıştı ya benm iç karınla alakaliymis birazda benm çok dar son ayim da gören ikiz mi diyoduZaten büyüdü göbek hele yemek yediğimde daha da geriliyorum
Bir kaç ay sonra düşünemiyorum halimi